Cruising

Igår så var vi rediga iaf halva dagen. Slipade och målade utemöblerna. Fy i helvete vilket jävla slitgöra.
Ja måla går väl rätt så snabb och det är ju kul men slipa. Jag och Emma slipade en halvtimma sen gav vi upp.
Fint blir det iaf nä det blir klart. Hann inte med allt igår så vi ska måla färdigt idag. Emma och Fredrik är redan ute och målar. Rediga som dom är.

Igår var vi inne på cruisingen men Theresa + familj, Linda (Thessa syrra) + gubbe och va fän heter din mamma?? det står helt still nu....ja iaf och så naturligtvis alla barna.
Sen kom Caroline och Amanda. Har ju inte sett henne på år och dar, men så blir det ju ibland.
Vi satt där och spanade bilar i solen sken. Sen tog vi en sväng runt och sen var jag tvungen att köra hem gubbe och kiddo för jag skulle ju jobba.
Jag är ju ledsagare åt en tjej som är 15 och hon ville så gärna till cruisingen och kolla och hennes mamma ville inte släppa lös henne där själv så jag fick ju då byta 2 dagar nästa vecka mot lördag. Inte helt fel alls.
Vi åkte in, gled runt, mötte upp hennes syrra, gled lite till satte oss och kollade bilar och sen var Kicki trött.
När kl var 23 så gav jag upp och körde hem henne.
Hade hon fått bestämma så hade vi väl varit där än...
Det sista jag gjorde innan vi lämnade cruisingen var att ramla och slå mig halvt fördärvad på ett brunnslock. Japp jag vet hur jag gör entré och jag vet hur man lämnar showen.

Nu ska jag fixa lite lunch (läs frukost) och gå ut och göra dom sällskap med möblerna.

Hemma igen

Jag är så trött. Och när jag är såhär trött så borde det vara förbjudet att blogga annars börjar jag bara svamla. Så jag skriver bara att dagen var bra, vi stannade till i Nordby och handlade. Min dotter kommer dööö när hon får se allt vi köpt till henne speciellt en sak. Ni får se bilder efter hennes kalas.

Nu ska KickiLicki söööva.

Norge

Yes idag så drar vi en tur till the motherland!
Igår fick jag ett ryck och skulle platta mitt hår, har inte gjort det på ett tag för det sliter ju så på håret sen så gick ju min platt-tång sönder, men glömde ju att berätta att jag fick Millas platt-tång. Hon är snäll den tjejen.

Imorn är det cruising i Trollhättan!! Missa nu inte detta people!

Nä nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer iväg i tid nu.

Munspray

Idag har jag ju som sagt jobbat för att jag i lugn och ro ska kunna köra mormor imorn.
Fick bytt tisdag och fredag nästa vecka mot denna lördagen. Inte mitt förslag men passade mig perfekt.

Fick ett sms av Cicci nyss. Då kan jag först meddela att jag var och lämnade 3 tandkrämstuber och 1 munspray till henne innan jag åkte till jobbet. Då skriver hon jag ska ha 2 st munspray nästa månad. Öhh aha okej. Dålig andedräkt eller??
Nä fan hon blev så frälst så hon måste ha lager.
Sen så skulle hon ha serumet ja om någon har hört talas om detta förut så kan det kanske vara från Milla eller kanske även Ellis. Dom predikar ju som att det vora värsta orgasm tipset, men Kicki är sååå stolt över er.

Så nu gav jag Cicci en deal. Sälj produkter åt mig för 500:- och jag bjuder på serumet. Bra deal för oss båda.
Det tog en minut så skickar hon att Markus (hennes pojkvän) vill ha tandkräm, börja räkna av!

Någon mer som vill deala med mig??? Kom igen bara jag har fler saker att deala om!!

Är ni nyfikna på mer produkter så gå in på Amway och kolla.

Fääädiii

Nu har jag handlat färdigt alla presenter som jag skulle ha. Fick handlat 2 klänningar, nagellack, bikini, trosor och toppar till Emma. Så jag troooor att jag är färdig nu. Fast jag funderar på en Hanna Montana ryggsäck till henne. Jag frågar Fredrik och han säger "du bestämmer" öhhh ja det visste jag redan men vad tycker du??

Imorn får jag filmerna och spelen jag beställde till henne. Sen så beställde jag något mer som jag inte kan skriva här förrän efter söndag för jag tror att någon läser här va.
Jo så råkade jag ju klicka i att jag skulle ha Scrubs säsong 7. Det var ju inte alls meningen.
Så jag får väl offra mig imorn och kolla lite på den då efter jobbet.

Fick ju ordnat så jag jobbar imorn istället så jag kan köra mormor i lugn och ro på fredag. Fredrik åker väl med så jag slipper att köra själv. Så nu kan jag spela brännboll med boysen och sen går vi ett gäng föräldrar med våran drös med ungar och glider runt på stan och kollar jänkare.

Nu ska jag nog ta mig fasen gå och nana.

Presenter

Idag så ska jag och Thessa ut till Överby och köpa presenter. Emma ska på 2 kalas på bara 2 veckor. Jag förbannar dessa ungar och deras kalas...det blir dyyyrt.
Sen måste jag köpa present till Emma som också fyller snart. Jag har inte en clue vad jag ska köpa. Annars brukar jag alltid ha full koll på vad hon önskar sig och inte. Jo hon önskar ju sig en häst, ko och gris. Ja en hamster också. Vi skulle bott på en bondgård istället kanske.

Sen naturligtvis massor med Hannah Montana saker. Jag hittade en jätte bra sida där det fanns massor med H.M saker bl.a jätte fina väskor så hon får la få sig en ryggsäck. Och igår beställde jag 2 Nintendo DS spel + Hannah Montana/Miley Cyrus konserten på dvd. Sen var jag inne på bokhandeln och köpte en lättläst bok på rea. Perfekt ju för böcker är ju svin dyra annars ju. Så det blir nog bra för henne nu när hon har börjat lära sig att läsa.
Sen behöver hon ha kläder så det blir det att kolla efter det idag.
Annars vette fasen vad jag ska handla till ungen. Någon som har tips??

Nu måste jag göra mig i ordning för jag ska vara hos Thessa om en halvtimma och jag har inte ens duschat än. STRESS!!!

Christine är för jävla bra!

Nu har jag haft min Kicki kväll. Ugly Betty, D.H och Christine. Hon är för jävla rolig den där Christine. Jag skrattar så jag viker mig. Det är humor i den serien.

Idag har jag jobbat och imorn är jag ledig. Kom på att jag dubbelbokat mig på lördag. Eller t.o.m trippelbokat. Först hade vi bestämt att spela brännboll men några polers, sen skulle vi in till cruisingen och nu har jag lovat att köra mormor till Norge. Watta fuck!!!
Jag måste göra nåt drastiskt åt mitt minne för det är inte att leka med.
Nu har jag lovat att möta upp folk i Thn på dan på lördag. Klant ass!

Ja får ju snällt lov att köra mormor för det är ju ändå viktigast. Så Fredrik måste följa med vare sig han vill eller inte för mitt huvud pallar inte att köra fram och tillbaka på samma dag. Fast det får nog bli på fredagen så vi slipper stressa. Nää jag jobbar ju då. Aaah va trött jag blir på mig själv.

Jag sätter mormor på tåget sen ringer jag och ber dom hämta henne haha. Kanske kunde köra på torsdag?? Eller imorn?? Får nog kolla med mormor först kanske.

Nu ska jag sappa på tvn och se om det kommer nåt spännande.

Arvingarna - Pamela


Frukost test

http://www.wasasfrukosttest.se/

Husbil

Va satt här och hade inget att göra och vädret var så wonderful så vi tog med oss hundarna svängde förbi affären och köpte med lite fika sen åkte vi till Prässebo. Det blåste så in i helvete så det blev en snabbfika. Sen åkte vi igenom Upphärad fick för mig att man kunde tanka där men det kunde man ej så vi vände och åkte hemåt.
Nu har vi lagt Emma och ska väl glo på täävää nu.

Imorn jobbar jag till 17 så det blir väl lite bloggers efter det.

Idag så ska jag

JOBBA!!! Hela långa dagen. Ska faktiskt bli gött att komma till det vanliga jobbet än att vara ute på resande fot.
Det var allt en kul resa men allt för lång för mig som får hemlängtan efter en timma ungefär.
Nä fan nu måste jag åka.
See you later alligator!

Home sweet home

2 mil till Falköping. Kanske skulle hoppa av här. Milla hämtar du mig på moppen? Har varit en mycket bra resa och jag och Kent buss chauffören har blivit bundisar och snäll som han är så släpper han av mig hemma. Han äger buss bolaget Stigen så nu har jag bekantat mig med rätt chaufför. Åh nu ser jag snart infarten till Milla. Vinke vink! Haha nä det var nog inte här allt ser ju likadant ut här ute. Det enda som skiljer sig är McDragans där Milla jobbar extra ibland. Åh nu har jag varit rolig för idag tack och hej för mig.

Gränna/Visingsö

Så nu har vi lämnat H.C och är på väg till polkagris land. Här sitter jag längst fram i bussen och ser ut som en guide. Imorgon gör jag hud analyser så säg till om du vill göra en. Tuben, kanske är nåt för dig? Nu måste jag ha koll på vägen innan jag blir dålig.

Lucky Look och bröderna Dalton


High Chaparall

Vilken dag mina damer och herrar, och än är den inte slut. Kom till vår stuga för ca 15 min sen och är helt totalt slut och snart ska vi gå och äta. Ni vet höjdpunkten på dan. Skulle ha hand om 2 brukare men nu har jag 4 och får betalt för 1. Fast helt ärligt jag klagar inte betald resa med allt som ingår sen en bra lön på detta. Dumt att klaga då. Nä nu måste vi gå och käka. Camilla sluta kommentera för fan! Tuben jag har bara en sak att säga. Suck it bitch!

Borås djurpark

Haha nu är jag här fast än jag sa att det inte blir något inlägg före lördag men tänkte bara uppdatera om min dag som till största delen varit bra. Djurparken var måttligt boring måste jag säga. Vi tog tåget runt 15 min så var vi klara. Har man inga små barn så kan det kvitta att åka dit. Blev åksjuk som bara den på väg till Borås och spydde som en gris. Japp jag vet spännande att veta. Sen fick jag sitta fram resten av resan till High chaparall och det gick mycket bättre. Imorgon blir det hela dagen här sen sover vi kvar en natt till sen åker vi till Gränna. Nu ska jag sova! Så ge fan i att kommentera nu era pottsorkar.

Sorry for my bad blogging

Heter det blogg på engelska? haha jag är så förvirrad och stressad. Och värre blir det för varje dag som går.
Jag glömmer fanimej allt.
Har jobbat så har inte orkat att blogga och idag har jag haft fullt upp. Först skulle jag till läkaren.
Ville ha sömntabletter men han sa nej. Nä det gjorde han inte men han vill att vi skulle sänka min medicin först för tydligen så var några av biverkningarna sömnsvårigheter och även lyssna på detta nu då...kramp i bena.
Så antingen väljer jag att va i mitt sinnes fulla bruk och fortsätter med medicinen eller så skiter jag i den och sover ordentligt och slipper kramp i benet var och varannan natt, men blir knäpp i huvudet.
Pest eller kolera?
Tänker lägga ner med den medicinen iaf sen får vi se. Hade ju varit gött att slippa skiten.

Idag har jag varit i Göteborg på produktvisning. Theresa och Cicci var med. Hon är kul den där Cicci. Nä jag ska inte handla nåt! Ju mer produkter Ania visa ju mer hör jag Cicci sitta och mumla "den vill jag ha"
Sen frågade jag var det nåt du ville ha? Ja jag vill ha schampo, balsam, tandkräm, bodylotion, munspray.
Jaha okej du skulle inte handla nåt nä.

Nu måste jag packa och sen kasta mig i sängen så jag kommer upp i tid imorn. Ska ju åka iväg med jobbet och kommer hem på lördag så det blir inget bloggande för mig.
På söndag ska jag göra hudanalyser igen, Cicci och Theresa är bokade så får vi se om det blir nån mer.
Så det kommer nog att bli för jävla dålig uppdatering här på ett par dagar.

Nu har jag säkert glömt att skriva om något. Som jag sa till Thessa och Cicci på vägen hem förut att jag har så jävla dåligt minne så jag fick släppa ratten och låta Cicci styra (så vi höll på att dö) bara för att jag var tvungen att antecka vilken dag vi skulle göra hudanalyser för om en kvart har jag glömt detta.
En kvart senare....Theresa vilken datum i juni skulle vi göra analysen?
Theresa: Det var ju i maj.
I rest my case...

Klippt och klistrat

Nä klistrat har jag inte gjort men klippt har jag gjort. Fredrik får ju för sig ibland att spara ut håret. Och då kan jag tillägga att han ser inte klok ut. Ingen friss bara tjockt hår så in i helvete står bara rätt upp. Ja ni kan ju tänka er hur det inte alls rinner till på mig. Så nu tog jag trimmer och kapade av allt. Japp här han min man ingen talan alls. Han har ju aldrig någon talan.
Klart han har era puckon!! Han får ju bestämma vilken sida av sängen han vill sova på. Hur många fruar är så snälla. Haha!

Igår pratade jag med Maria och Ove. Dom har ju massa hemlisar planerade. Om ingen fattat nu vad dom ska göra på midsommar så vill jag bara säga, grattis du är härmed trögast i Sverige.
Men iaf sccch som sagt det är ju hemlis haha
Det mesta var klart. Och snart är det dags. Ska bli sköj detta.

Pratade med Merja förut och ville se bilder på husbilen. Så jag får la fixa detta dårå, men nu har jag ingen tid eller ork.
Och ikväll när jag hem nä fan jag hinner inte ens åka hem. Ska ju till Göteborg idag, där ska vi ha möte. Imorn ska vi ha produktvisning på hårvård, tandvård, och solskyddsprodukter. Och kanske fotvårds systemet men det är bara 2 stycken en peeling och en creme så det går ju fort isåfall.
Theresa pratade om att hon ville följa med för isåfall så åker jag bara imorn. Fan jag blir ju fattig på mina bilturer. Fast så är det man måste investera för att få något tillbaka.
Nu måste jag ringa käringa och se hur det blir. Sen gasa till jobbet.

En snabbis

Superduper snabbis får det bli för nåt mer orkar jag inte. Vi pratar blogginlägg nu inget annat haha.

Idag har jag jobbat hela dagen sen var vi och hämtade husbilen. Sen hem och greja med den. Ut med gamla äckliga gardiner och in med nytt. Packade in massa tupperware som jag har multum med. Alltid bra att ha med sig.
Skurade och slet som en liten blå.

Blev en sen middag, och sen i med Emma i sängen.
Nu ska jag kasta mig i sängen och glo på färjan.

Jobba på ett å två

Ska käka frukost strax, sen göra mig i ordning. Sen har jag några snabba ärenden och sen jobba. Jag har faktiskt ett riktigt bra jobb. Ska absolut inte klaga. Jag kan välja själv vilka dagar jag jobbar och vilka tider. Så idag måste jag fixa lite saker innan jobbet men då jobbar jag bara några timmar längre sen. Så idag blir det nog till 18:30. Sen dag men det får gå.

Som ni vet så ska Fredrik till Norge och jobba i 2 månader. Vi har kollat på alla möjliga alternativ på hotell, vandrarhem, hyra en lägenhet som företaget har då. Men allt blir för jävla dyrt. Att hyra en lägenhet t.ex som företaget har så får man ändå betala 4-5000 för att lägenheterna år såpass dyra i Norge.
Så nu jefflar har vi löst det! Vi har köpte en husbil. Den är så cool asså.
Den var ny skattad och bes, inget bra att veta och inga anmärkningar. När man säger husbil så tänker kanske folk på någon lyxvagn, nej det är det inte. Absolut inga fel på den men den är ju ändå från -81
Vi ska hämta den ikväll så kan jag lägga ut bilder på den.

Var i Uddevalla hos Anna o Niklas och hämtade utemöbler igår. Dom var jättefina. Tack och lov att det regnar idag annars hade jag suttit där ute och solat hela dan.

Igår vad jag ju först och visade lite smink + hudcremer och lite allt möljigt.
Och fick sålt för 700kr. Så denna månaden har jag lyckats sälja för 6500:-
Jag är så stolt över mig själv för att jag lyckats att göra det. Hade aldrig klarat det utan min underbara upline Ania som är en bra lärare och som pushar mig hela tiden.
Och Milla, får absolut inte glömma Milla. Hade det inte varit för henne och hennes naturliga charm som alla faller för så hade jag nog bara kommit till hälften.
Denna veckan eller nästa åker ordern in, det ska bli kul och se vad mina upline säger.
Är det någon som ska ha något beställt så säg till snarast. Gå in på www.amway.se och kolla!

Milla, Simon, Anna A + 2 till har gjort sitt. Nu är det eran tur!

Oj vad tiden går när man har roligt haha nu frukost.

Hemlis

Vad är det med alla människor och "hemliga inlägg"
Om man väljer att ha en hemlig eller rättare sagt låst blogg så fine ha det. Jag har själv haft det för att jag inte orkade med att vissa människor skulle läsa om vissa saker. Fast nu skiter jag i vilket. Vill folk snoka så be my guest.
Men vad är det med hemliga inlägg? Jag fattar inte?
Det är så på mellanstadiet eller kanske t.o.m lågstaditet. Jag har en hemlis och du får inte veta!!! Na na na na!!!

Asså vissa saker kanske man inte vill att hela internet ska veta, men varför skriva på bloggen så alla kan läsa att nu har jag lagt upp ett inlägg med min hemliga men det får inte alla läsa. Nähä det var ju tråkigt. Och jag som är så nyfiken.
Om man inte vill att alla ska veta varför pratar man inte bara med sina vänner om det?
Whats up med allt smusslande?
Eller är det bara för att folk ska bli nyfikna och undra vad man skriver om? Jo naturligtvis är det ju så.

Ni som har låsta inlägg, explain to me!!

Nu ska jag gå och berätta massa hemlisar för min man som ingen annan får veta!!
Åh jag vet precis vad jag ska berätta. Han kommer ju att dööööö när han får veta detta. *låst*

Norges Nationaldag

Halvnorsk som jag är så firar vi naturligtvis detta idag. Ja på ett svenskt vis. En flagga sen är det bra!



Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Elsker, elsker det og tenker
på vår far og mor
og den saganatt som senker
drømme på vår jord.
Og den saganatt som senker,
senker drømme på vår jord.

2.

Dette landet Harald berget
med sin kjemperad,
dette landet Håkon verget
medens Øyvind kvad;
Olav på det landet malte
korset med sitt blod,
fra dets høye Sverre talte
Roma midt imot.

3.

Bønder sine økser brynte
hvor en hær dro frem,
Tordenskiold langs kysten lynte,
så den lystes hjem.
Kvinner selv stod opp og strede
som de vare menn;
andre kunne bare grede,
men det kom igjen!

4.

Visstnok var vi ikke mange,
men vi strakk dog til,
da vi prøvdes noen gange,
og det stod på spill;
ti vi heller landet brente
enn det kom til fall;
husker bare hva som hendte
ned på Fredrikshald!

5.

Hårde tider har vi døyet,
ble til sist forstøtt;
men i verste nød blåøyet
frihet ble oss født.
Det gav faderkraft å bære
hungersnød og krig,
det gav døden selv sin ære –
og det gav forlik.

6.

Fienden sitt våpen kastet,
opp visiret for,
vi med undren mot ham hastet,
ti han var vår bror.
Drevne frem på stand av skammen
gikk vi søderpå;
nu vi står tre brødre sammen,
og skal sådan stå!

7.

Norske mann i hus og hytte,
takk din store Gud!
Landet ville han beskytte,
skjønt det mørkt så ut.
Alt hva fedrene har kjempet,
mødrene har grett,
har den Herre stille lempet
så vi vant vår rett.

8.

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,
furet, værbitt over vannet,
med de tusen hjem.
Og som fedres kamp har hevet
det av nød til seir,
også vi, når det blir krevet,
for dets fred slår leir.


Angående frukterna

Det låter ju jätte bra att frukterna gör så mycket bra för kroppen. Men glöm nu inte att frukter är inte vad det var förr.
För att det ska hjälpa till med något så får du äta en hel drös frukter. Med tanke på att frukterna inte får mogna ordentligt utan förslas iväg hit så får dom ju mogna under resan. Så visst att en banan smakar väl samma för det men allt bra som var i den bananen är long gone.

Hörde nåt om att man får äta 3 ggr så mycket frukt för att få samma mängd av det nyttiga som man förr tiden fick av en frukt.

Så glöm inte vitaminer. Och ni som nu äter vitaminer kolla innehållsförteckningen!!! Det är så viktigt.
Om du ser att det står E följt av massa siffror så köp det ej. Det gäller ALLT egentligen inte bara vitaminer.
Men allt som det står E-siffror på är det bara massa skit i, en massa kemiska saker som kroppen absoult inte kan ta upp.


Visste ni att

- Citroner drar ihop magsäcken och ökar mättnadskänslan.
- Mango är bra för matsmältningen.
- Avocado sänker halten av skadliga fetter i kroppen.
- Bananer innehåller ämnen som kroppen behöver för att bränna fett och kalorier.
- Blåbär innehåller antioxidanter och hjälper till att hålla humöret uppe.
- Blåa druvor hjälper till att rena njurarna.
- Koriander hjälper kroppen att bli av med tungmetaller.
- Passionsfrukt innehåller fosfor som påverkar omsättningen av fett och kalorier.

Hittade på en blogg som jag hittade via mertrafik.se
Fick ju inte med mig adressen men kikar du så släng in den :)

Seeeeeeeg

Idag är jag så seg i kolan. Vill bara kasta mig i sängen och söva.
Har varit i Gbg hela dagen på lite uppfriskning eller vad man ska kalla det. Det var för hudanalyserna jag gör. Kan ju vara rätt så bra att veta ordentligt vad som händer med huden och vilket lager på huden vi jobbar med. Så nu känner jag mig lite tryggare iaf.
Asså jag kan säga att jag skulle kunna rekommendera vilka jeffla produkter som helst med tanke på att ingen vet nåt ändå när dom kommer till mig och gör en hud analys men så vill jag inte ha det. Jag vill rekommendera en produkt som jag vet kan hjälpa dom med deras hudproblem eller bara för att förebygga så att dom fortsätter en bra hud. Jag vill kunna förklara så att kunden förstår varför dom ska använda just den/dom produkterna jag rekommendera.
Så jag fick ett till certificat idag. Im sooo proud of myself.

Sen var det till garaget där mr mista himself var och slipade på min amazon. Där var även familjen Eriksson/Johansson och även Linda med gubbe. Linda är gravid och ska ha om 2 månader. Jag frågade henne var fasen har du magen då? Sen såg man en ittebitte kula. Det är väl så som en annan ser ut till vardags typ.

Tog med mig Emma hem för att duscha och göra sig i ordning för hon skulle ju på disco idag. Och detta såg hon fram emot. Var precis och lämnade av henne och ska hämta henne kl 20. 2 timmar, är ju liiite snålt tycker jag allt. Dom är ju inga bebisar för fasen. Fast det kanske räcker för dom partypinglorna.

Nu ska jag lägga mig i sängen och slänga på en Amway skiva och bli lite sporrad.

Utvilad

och fräsch som en nyponros.
Jag var nog för jävla trött igår med allt mitt jävla svammel. 
Fick sova i natt iaf och ingen kramp i benet. I'm so happy!

Idag ska jag först handla åt mormor och sen ska jag jobba till kl 17:15.
Nu ska jag fixa frukost.

Nä fan

Om man inte skulle ta och blogga lite när man inte sover som man kanske borde göra när man ska jobba! För i helvete!
Sömntabletter kanske vore nåt. Snål läkare. Insomningstabletter. Hah! I laugh in your face!

Det är fan illa när man inte kan sova för att man är rädd att få kramp i benet. Asså jag är helt seriös nu. Jag fick det igår morse och jag känner av det än. Mitt ben är ömt.
I natt kunde jag inte sova för att jag var rädd för att vakna upp med kramp i benet.
Det är inte mycket som skrämmer mig men kramp gör mig sömnlös. Helt otroligt.
När jag var gravid med Emma så fick jag det nästan varje natt, jag antar att jag fått men efter det då. Imorse var jag illamående så Fredrik fick hämta en hink men som tur var så somnade jag om, i en kvart sen sträckte jag sakta ut mitt ben för att inte skrämma det.
Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att jag var gravid, men jag vet bättre........eller????

Jag känner att jag har en längtan efter så jävla mycket. Fast egentligen vet jag inte vad jag längtar efter. Det känns som att jag väntar på nåt. Jag längtar ju naturligtvis till vissa saker då. Först och främst Rockbåten och få se Misfits. Sen har vi ju Emmas kalas, midsommar och en speciell sak som händer då med några nära och kära. Jag längtar så in i helvete efter att på cruisa runt med min kära Amazon. Oh my god vad jag längtar efter det. Men är det allt??
Nä nu har jag det. LÖN!!! Det måste vara lönen som suger i shoppaholic tarmen.

Nu börjar jag ångra att jag sa att jag kunde följa med på den dumma resan. Fan va jag är pengakåt. Chefen frågar kan du jo.....JA FAN! Klart som korvspa!
Orka orka orka.
Först ska vi till Borås Djurpark och ropa "kaka" på djuren. Sen åker vi till High Chaprall och där spenderar vi sen natten. Dagen efter åker vi till Gränna och sen till Visingsö där vi skulle åka häst och vagn.
Nu känner jag bara blääää!
Nä detta ska allt bli kul. Hoppas jag. Fast jag och resor brukar inte gå ihop, slutar 9/10 ggr i migrän.
Men det är som jag alltid säger man får offra sig. Va fan säger jag alltid det för?

Nä nu ska jag sluta och mumla runt och leta upp nån überfräck insomningstablett.

Ge mig tips!

Jag vill ha ett tips på eran favorit blogg.
Har ni 10 så ge mig en enda adress. Jag vill ha nån kul blogg att läsa.
Och nu vill ja se kommentarer för jag vet att ni läser...era pottsorkar!


Bloglovin

Inte nog med att jag varit dålig på att uppdatera min blogg så har jag helt glömt bort bloglovin. Finns det tabletter för minnet??? Seriöst mitt minne är som en guldfisk, jag vet att jag skämtar om det men ibland blir ju fan rädd för mig själv när jag glömmer allt. Skulle ju resa med jobbet nästa vecka. Hur kan man glömma en sån sak?
Tänk om jag skulle glömma bussen den morgonen haha det hade ju varit fint.
Nä nu är det fan skärpning på mig.

Vad fan var det jag skulle göra nu då?????

Cleaning

Nu har jag städat köket och hallen, eller ja dammat och torkat skåp som en dåre. Varför kladdar alla så på skåpsluckorna? Va fan tvättar inte folk händerna eller? Jeffla grisar! Ska dela ut handskar till alla som klampar in här. Varsågod! Sen ska jag sätta upp skyltar "ta ej i skåpen utan att ha på er handskarna"
Det bästa kanske hade varit att klä in alla i sånna där dräkter man här när det är farligt avfall. Eller så kanske jag inte ska släppa in några här alls. Ja det låter vettigast. Sorry Emma och Fredrik men ni får sova i Emmas tält hädanefter. Dom får nog plats, halva Fredrik kanske är utanför men det är smällar man får ta.

Nu ska jag fortsätta...skura och dammsuga. ROLIGT!

Förresten nu ska det börjas och mekas med min amazon fy i hevete va gött. Bilder kommer på schabraket!

Jag dööör!!

Pratade med en vän på msn nu. Han har varit med sin familj på Borås djurpark idag.
Dom hade haft en trevlig dag med fint väder.
Han berättade för mig att han försökt att ta kort på djuren men dom ville inte vara med. Så han försökte sig på ett lockrop. Asså att jag inte dog när han berättade det. Där står han med flickvän och sin son som väntar spänt på att djuren ska titta fram och börjar skrika "ka ka ka ka ka ka" som en fågel.
Han flickvän skämdes tydligen. Kan inte förstå detta. Vid ett tillfälle så var han så inne i sitt "ka ka ka ka ka ka" så när han vände sig om igen så hade hans flickvän och son gått.

Nu måste jag sluta innan jag väcker Emma med mitt asgarv.


Uppdatering: Såhär lät han tydligen...
http://www.youtube.com/watch?v=NudWrM21CB4

Powernap

Satt och kollade i en djurtidning sen snark. Jag var tydligen trött. Så en liten powernap blev det.
Nu sitter jag här och ska kolla på någon fotbollsförening i närheten. Emma pratade redan i vintras om att börja men sen håller hon ju på med dansen också. Jag har sagt att orkar hon bara så är det okej med en aktivitet till. Hon gillar ju även att köra cross så om någon vet om dom har sånt för barn i Trollhättan någonstans så säg gärna till. För det är också något som kanske kan bli en andra aktivitet. Sen har vi pratat lite om karate men det var nog ett litet frågetecken på det.
Tennis skulle hon ha spelat förra sommaren men tydligen så försvann hon bland deras papper. För där var det bara prova på över sommaren så det hade ju varit perfekt och se om det var något som var intressant.
Ja det gäller att ha många järn i elden haha.

Är ju sugen på att själv börja med något. Gillar ju att dansa, men då är problemet vilken jävla dans ska man börja med det. Jag vill ju ha något med lite fart och fläkt så man får röra på dököttet lite. En buggkurs kanske vore nåt?
Fast om jag ska börja bugga så vill ja ha med mig gubben och frågan är ju om han vill detta.
Vid sådana här tillfällen så önskar jag att jag bodde i en storstad för då hade man haft lite mer urval. Då hade man ju haft en dans som flamenco att välja mellan. Salsa borde vi ju ha här. Undra om det är kul? Och svårt? Någon som testat?
Nä vi får la vara ärliga, det enda stället jag kommer dansa är väl i sänghalmen.
Horisontell tango, eller är det balett vi sysslar med kanske? Ett ben här och ett ben där och plié.

Nu ska jag kolla annonser. Är så sugen på en amazon så jag kan dööö.
Har ju inte råd just nu att köpa en med dreggla är ju aldrig förbjudet.

Miss i nassen

Sent sent sent är det nu. Alldeles för sent för mig egentligen.
Men nu fan är  jag uppe i varv. Har jobbat hela dan sen hem till en kompis och hjälpt henne planera lite för framtiden.
Så nu sitter jag här och planerar själv haha och samtidigt försöker jag att vara social men en gammal vän på msn.
Är alltid road när jag pratar med honom, han är en kul kille. Vi har samma humor..dvs kass!
Vi försöker att komma på någon dag då vi kan träffas men jobbar inte jag så jobbar han och är men ledig så springer tiden iväg allt för fort. Ja ni vet så som det är för alla, tiden går å går och aldrig hinner man med att träffas.

Nä fan sova kanske vore nåt.

Kycklingsallad

Blev det idag. Har lagt Emma, läst bok eller rättare sagt hon har läst bok.
Har varit ute med hundarna och nu ska jag möla framför tvn.

Pyttsan heller

Längtade så till Supernatural, men icke.
Fredrik sa att jag såg en kvart men jag har inget minne av att det ens började. Stensöv gjorde jag kan jag tala om för folket.
Kom hem för en knappt timma sen. Jobbat hela dan, sen till Gina Tricot för att köpa en par braller till min kusin. Hennes systerdotter köpte ett par när dom var här så hon bad mig så snällt och då gör jag ju naurligtvis det. Dom har inte så många Gina Tricot affärer i Norge och det var nog några mil till närmsta affär för henne så då får man ju göra kusinen en tjänst.

Fredrik hade cyklat till Grästorp igen. För er som inte vet så är det 2 mil - en väg.

Ooops nu såg jag att affären här stänger om 15 min och vi vill ha kvällsmat så måste snabba på  nu.

Supernatural

Aaah jag älskar söndagar. Ett bra slut på helgen.
Det jag syftar på då är naturligtvis jag och min man i sängen med en bra serie på tvn.

Kan ju inte bli bättre. Jo lite godis till så hade jag varit helnöjd.


Misfits - Monster Mash


Mella

Pratade ju med bästa Mella förut och hon ville ju egentligen med Rockbåten men sen hade hon inte ekonomi till det denna månaden. Egentligen hade kanske inte vi det heller men va fään ibland får man offra sig litte juu.
Men hon är ju så underbart snäll och ska passa både Emma och hundar när vi åker. Asså hur snäll är hon på en skala?
Kommer nog att ha många dagar och nätter att ta igen sen när hon får en egen unge.
Vi är enormt tacksamma för detta.

And we love you


Min man

Jaa min man. Ibland kan man undra om han tänker alls.

Han stod och gjorde kvällsmat till Emma. Frågade mig ocm jag ville ha något.
- Ja jag kan ta något att dricka.
Då vi hade mjölk och juice att välja mellan säger han...
- Ska du ha mjölk då för den är färdig?


Me love you long time ღ

Amway - en bluff eller en ny chans?

Har suttit och läst på lite bloggar och en del har mycket funderingar när det gäller Amway och en del har allt klart för sig. Det är många som tycker att det är bluff och båg och detta bara är lurendrejerier, allt för att lura folk på pengar.
Vissa folk är ganska roliga lägger in ett inlägg som tar 3 timmar att läsa med all skit dom har skaffat sig om Amway, men det roliga är då att det kanske inte ens själva provat på det utan att det är deras sambos kusins moster som inte lyckades med detta.

Jag kunde iaf konstatera att ingen hur mycket dom än avskydde denna hemska verksamhet som förstört deras släkting liv så otroligt mycket, inte kunde klaga på produkterna.
Hmm..då blir man ju lite fundersam. Vad är det då som är fel??
Hur blir man lurad på pengar om man själv loggar in på sin sida, klickar på produkterna man vill ha, betalar, får hem det och sedan använder dom och kan fortfarande inte klaga på det?
Och skulle du nu till råga på allt inte vara nöjd med produkten så har man ju ändå sin 100%-nöjd kund garanti man kan anväda som btw gäller i 90 dagar. Där får du alltså alla pengar tillbaka för produkten. Det enda dom vill ha är en enda anledning vad det var du inte gillade med produkten så dom vet vad dom kan ändra i framtiden.

Sen det här med cd-skivor och böcker, seminarier hit och dit. Va fan gå inte då? Finns inte en människa som kan tvinga dig att spendera pengar på detta. Men som jag en gång hörde en mycket vis man säga "man frågar ju inte en uteliggare hur man blir miljonär" vill man lära sig något vettigt så gäller det ju att fråga rätt person.

Jag tänker inte sitta här och göra inlägg som är 3 timmar långa för att "försvara" Amway.
Jag tror iaf på Amway. Jag har fullt förtroende för dom. Jag tror att om man lägger ner tid och energi så får man det till att bli det man själv vill ha det till. Vissa vill ha en framtid som dom kan spendera med sina barn utan allt annat som drar en..t.ex jobb då, med detta jobbar du ju naturligtvis också men när du känner för det. En del vill "bara" ha lite extra pengar i månaden och allt detta är ju okej. Du väljer ju detta själv.

Egentligen skulle jag kunna sitta och skriva 3 timmars inlägg för att det finns mycket mer att lägga fram men 1 timma får räcka nu då haha.
Jag bryr mig egentligen inte om folk gillar Amway eller inte ville bara lägga fram min syn på det hela. Sen betyder inte det att jag har rätt, eller fel.
Fast det märker vi väl.....i framtiden.

Allergiattack

Jag är så tät och så kliar det i halsen. Först va jag hemma hos Patric och skulle gosa med katten, varför vet jag inte. Jo kanske för att jag aldrig lär mig. Sen kommer vi hem och ska städa Emma rum. OMG vilken damm samling. Sen va ju Camilla här med Wilma förra helgen så det ligger väl antagligen lite hudhår kvar från henne. Så nu sitter jag här och håller på att dööööö!!!
Varför skulle jag av alla människor få allergi??? Jag som aldrig kan hålla mig borta från djur. Eller är det just därför kanske jag fått det?
Nä fan i med en allergi tablett

Trött

Som fasen. Nu har vi varit rediga och gått runt hela skiten. Och innan sprang jag runt med Merja på Överby.
Emma och Amanda ville gå med också sen så stannade vi på Spikön vid lekplatsen och alla barnen var nöjda.
Nu ska jag kasta mig i sängen och möla godis. Antar att jag somnar med en godis i munnen så trött som jag är.

Här får ni lite bilder från dagen.



Klagomål!

Efter mycket klagomål så slänger jag in ett inlägg.
Hmm vad har hänt sen sist.... haha jag minns inte ens vilken dag det var jag bloggade. Usch för mig.

Japp resan är kirrad! Så MISFITS here we come! Fan det kommer att bli så grymt. Ska fota som en dåre så ni får se sen.
Ska kasta mig på scenen och skrika "Jerry Only, let me be the only" hähä
Vi ska åka bilen upp med Dennis och Andreas och det kommer vi för jävla sköj.

Emma hade uppvisning på dansen i torsdags och det gick jätte bra. Hon är så redig mig tjej.


Annars så har jag jobbat som en dåre. Fick ändra om mitt schema lite så nu kommer Patric att hämta Emma på fritids vissa dagar. Ibland är han en riktig stjärna.

Idag ska har vi hela dan planerat. Först ska jag ut till Överby och fika med Merja och kidsen.
Sen ska jag hem och hämta Fredrik så ska vi till familjen Eriksson/Johansson för att ta en prommenad med dom runt Spikön.


Nä fan nu måste jag göra mig i ordning!

Fiend for life!



Barn kläder endast 75 riksdaler

Jag sålde barnkläder för ett tag sen men av personliga skäl kunde jag inte fortsätta med detta så nu har jag en hel kollektion till igen nytta. Tänkte prova om det går att bli av med lite här.
Priset är 75 kronor + frakt
Normalpris på deras kläder är från 75 kr och uppåt.

Fina tåliga kläder av märket BABAF
BABAF är ett svenskt varumärke som designar och säljer barnkläder till klädmedvetna föräldrar.
Babafs kläder är av hög kvalitet.

Kläderna är nya har endast varit med på en visning.


86-92
gul m petrol ärmar 86-92
orange m blå krage 86-92
mörk blå m vit rand 86-92mörk grön m ljus gröna ärmar 86-92blå jeans 86-92


74-80
röd m vit rand 74-80vit polo 74-80


98-104
mörk orange m vit rand 98-104




110-116

ljusblå polo 110-116petrol m lila krage 110-116
röd dragkedja 110-116                       


122-128
grå m röda ärmar 122-128ljus orange m blå krage 122-128
                                          
                          

Har ni några frågor eller är intresserade av något plagg så maila mig på [email protected] Skriv vilket plagg, färg, storlek (t.ex polotröja, vit, 74-80) När ni mailat mig vilket plagg ni vill ha så får ni information om kontonr. Så fort jag ser pengarna på mitt konto så skickar jag iväg kläderna.

Passa på nu för detta är ett engångs erbjudande!

Misfits = Smekmånad

Nu har jag suttit och kollat på priser på en kryssning. Och inte vilken kryssning som helst utan med Rockbåten. Bryr mig inte för 5 öre om dom andra banden, visst kan det var kul och se nåt nytt men det är inte för deras skulle vi åker utan för The One And Only MISFITS ska komma.
Har räknat och räknat och räknat. Jag vill.. nej jag ska åka!
Pratade med Dennis som är Misfits fan numero uno kommer naturligtvis att åka.
Ska kolla om han och Andreas åker med oss då. Kollade på priser på flyg, tåg och även buss men allt kostar ju fläsk så det blir nog att åka den lilla vita (corsan)

Så detta blir våran smekmånad haha. Äntligen bara 5 månader för sent.


Michale Graves - Resurrection (Live)


Bilder

Detta är taget idag då jag sminkade, plockade ögonbryn och fixade till Millas hår. Visst har hon underbara lockar!

      

Detta är från hud analysen i fredags.

   

Sötaste Robin. Det blev så fint kortet så jag var bara tvungen att visa alla finaste killen.

  Se vilken fin son du har Ellis... Det har du och Anders gjort bra haha

Söndag

Har varit kass på att blogga nu i ett par dagar, men har inte haft tid och när tiden funnits så har jag varit för trött.
Hade ju SAM analys i fredags, så kul. Mina tjejer blev så fina och nöjda framför allt.
Vi säljer ju bara professionella produkter så det kostar ju att bli fin men det ger ju resultat iaf.
Mina girlies ska köpa vart sitt hudvårds system när dom får cash så sen kör vi återbesök så får dom se skillnaden.

Igår var vi på Eagle träning som det heter. Det är för att få lite feedback och även en push eller sporrade kanske är mer rätt ord. Jag brukar alltid känna mig mer på g när jag lämnat vårat sekt möte haha.
 
Idag ska jag fylla i min tattoo på handen så ska hämta Jarmo sen. Milla ska fylla i sen med och rätta till lite. Jag är sugen på att göra en ny. Först ville jag ha en på andra handen men nu är jag sugen på en annan. Såg en tjej som hade en så jäkla fin på benet men vill inte ha exakt samma för det är ju för jävla tråkigt så det gäller att komma på hur man vill ha det.
Ska leta lite efter bilder.

Nu ska jag lägga in en beställning till en kund sen ska jag gå till affären och köpa frukost.

Lustjakt

Jag vet inte om ni sett Lustjakt loggan jag har på höger sida på bloggen, men den funkar så att om någon klickar på den och går in och beställer produkter så tjänar jag en peng på detta.  Och inte nog med det så får jag även 20% rabatt på produkterna som finns där. Vilket jag tycker är ett kap!
Är det så att du också kanske är intresserad av detta så använd dig av denna länken.
http://www.homeparty.org?referrerid=78568

Om ni är oroliga för att jag ska se vad ni har beställt så kan jag lugna er med att det gör jag inte.
Tror inte ens jag kan se vem det är som beställt, kan nog bara se summan.

Gå dit med en gång och kolla rean dom har. Massor med billiga dildos.
Från endast 19 kr. Passa på nu!!!

http://www.lustjakt.se/Pages/Shop/Items/DiscountedItems.aspx

Jobb, hud analyser, my favorite girls

Ska jobba idag men bara till kl 14. Sen blir det hem och göra hud analyser. Det ska bli så kul. Sen kommer mina tjejor idag.
Mella är på väg och är väl här om en knapp timma. Ellis hämtar jag upp efter jobbet.

Nu har jag precis fått i mig frukost och uppdaterat mig på bloglovin. Typ 347 tusen blogginlägg. Orka kommentera på alla. Nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning.

So long suckers!

RSS 2.0