Migrän

Vaknade i morse med vääärsta migränen. Timmarna gick och jag tänkte att jag kommer att bli liggandes här hela dagen. Kollade om det fanns någon vänlig själ som orkade gå ut med mina hundar för det gjorde inte jag, men nix. Så till slut fick jag släpat mig upp, tryckt i mig treo, käkat en macka och sen ut med dom. Det gör ju gått att komma ut, ibland, vissa dagar blir det ju bara värre ju mer man anstänger sig men idag var inte en sån dag. Har fortfarande lite ont men inte så farligt. I will survive!

En jätte gammal vän som hade vägarna förbi Trollhättan messade mig förut så jag blev upphämtad här hemma och fick mig en tur till Spikön för att mata fåglar. Alltid kul att ses, fast det inte blir så ofta nu för tiden.

Nu ska jag ta en treo till och se om jag kanske kunde få i mig lite mat så inte huvudet blir värre, sen ska jag lägga mig och läsa en bok.

Ha en underbar dag alles!

Hur man får tillbaka sitt ex - försök 1

Kom hem förut och hittade min "ingen reklam, tack"-lapp i trappen. Fredrik (han jag ligger i skilsmässa med) har ju varit här och lämnat lite grejer. Han är väl bitter för att han är dumpad, meeeeen s e r i ö s t!!! Löjlig eller??

Han ljuger som vanligt, som han gjort i alla år. Idag handlade det om att han inte fått några sms alls av mig, men det underliga är ju att jag la hans pass och mina garage nycklar så han kunde låsa efter sig och bad honom slänga in dom uppe hos mig. Och det har han ju gjort! Så det sms gick tydligen fram...

Undra om han tänkte för sig själv när han stod där i trappen..
- Hmm kanske skulle dra ner henns "ingen reklam, tack"-lapp så kanske hon förstår hur mycket hon älskar mig och vill ha tillbaka mig sen.
Jävlas då om du vill jävlas, men kom på något bättre. Detta är ju bara löjligt.

Och sen undrar folk varför jag skilde mig från honom. Han var väl snäll? Ja men det är grisen med när den sover.
Jag har försökt att hålla mig för att säga för mycket till folk om varför vi skildes, för tyvärr har jag ju inte så mycket bra och säga om honom och jag kände att jag ville inte snacka ner honom, men va fääään.
Nu kanske folk fattar hur det egentligen stod till.

När det gäller att ljuga så kan jag ju utan tvekan säga att han är mytoman. Det här startade redan när han var liten och kommer förmodligen aldrig att sluta.
Detta han ljög om nu var ingenting, om ni bara visste hälften av alla lögner så skulle ni kissat ner er för att ni skratta så mycket.

Sen det här med Emma. Han har i 8 års tid klagat och gnällt på Emmas pappa (Patric) som han tyckte var en dålig pappa av hundra olika anledningar, men vart är han själv nu då? Han som aldrig skulle svika Emma?
I början på maj ringde han henne och lovade att dom skulle åka till Liseberg i slutet på maj, början på juni.
Hon har inte ens hört ett ljud från honom sen dess.

Nä detta var sista gången jag nämnde hans namn i min blogg. Nämner jag hans namn igen så är det spöstraff som gäller!

Nu till annat... Idag har jag jobbat. Jag och min ena brukare har matat fiskmåsar. Dom kom en och satte sig på hennes balkongräcke och när jag la bröd på borde så kom han/hon och hämtade det, men var snabb därifrån.
Jag tog kort på den när den var jätte nära men jag får inte in korten i datorn på något sätt så ni får klara er utan det. Fast jag tror att ni sett en fiskmås förut va? Eller? Jag kan ju ha fel, det har ju faktiskt hänt förut, inte så ofta dock....

Nu måste jag gå till affären och hitta middagsmat.. eller så kanske jag kan leva på pulver idag? Pulver diet, inte tjack nu! Man måste klargöra sånt för jag vet ju hur folk pratar och jag vill ju inte spä på mer vatten på deras kran.... näää så heter det ju inte. Vatten på en kran?? Nu börjar ni snart undra om jag verkligen inte har tagit tjack när jag börjar vimsa.

Emma åkte till hennes farfar igår och kommer inte hem förrän på lördag så nu ska jag hitta på något kul. Som igår då jag storstädade Emmas rum, idag kanske jag skulle sortera henne leksaker som befinner sig i mitt vardagsrum för dom störde ordningen i hennes nystädade rum.
Jaaa ni ser vad jag hittar på saker...

Merja skulle komma på torsdag, annars är det väl inte många som vill umgås med en längre. Kanske inte passar när man inte har bil, vad vet jag??

Nääää nu måste jag hämta mami på jobbet. Middagen då?? Åh jag tigger där istället..

Ha en fortsatt wonderful måndag alles!

Projekt "hoedown"

Nu har jag varit och hämtat Emma. Hon har packat för veckan hos farfar Rolle i Örebro (Patric's pappa)
Vi får hoppas att dom får det skoj. Dom åker så fort Amanda kommit hem från Spanien. Stackars unge blev sjuk där, feber och spytt, hoppas bara att hon är bättre nu annars blir det en jobbig bussresa hem.

Idag ska jag städa.... haha gick ni på den. Här har vi slutat att städa. Jag menar vad ska jag göra utan mina dammråttor. Dom som håller mig sällskap i vintermörkret...
Nä då ska väl dra ett par drag med snabeldraken sen så det ser bra ut ifall man skulle få besök.

Annars så är det projekt hoedown throwdown som gäller. Jag bara undrar vart min taktkänsla har tagit vägen?? Den försvinner när man får barn tror jag.

Okey...let's do this!


 

Någon som vågar utmana Team Hermansson????


Trevlig Midsommar

Skickade sms till några pers förut och önskade dom Trevlig Midsommar och till er som inte fått något sms önskar jag en trevlig midsommar här!

Emma var uttråkad igår så vi tog bussen till Sylte till farmor och farfar, hon har sovit där i natt och jag fick låna bilen. Hade tänkt att åka hem och sova men på väg hem ringde jag Ellis och frågade om hon ville ut och cruisa. Så vi tog oss en sväng till McDonalds åkte hem och käkade, åkte till Statiol och köpte cigg och sen körde jag hem henne.
Märks det att man börjar bli gammal eller?

Idag ska jag fira midsommar med Emma, Monica och Harald. Tror även att Patric och hans nya flamma skulle komma dit en sväng också. För er som inte vet så dejtar han Hanna Kloth. När jag hörde detta så kände jag bara äntligen!!! Hanna är nog 32 har jag för mig. Patrics tidigare ragg har varit 19, 20, 22 typ... 10 års skillnad gör ju faktiskt en hel del. Kan ju tänka mig att en tjej i 20-års åldern tycker att han är as häftig...men vänta 10 år och se om han är lika häftig då haha Idag är det dissa Patric dagen. Näää då, han är allt bra....ibland.....när han sover.

Nu ska jag käka frukost och kolla på lite Scrubs. Fick ju hem säsong 8 för ett tag sen. Har ju redan sett den, men en sån här serie kan man ju aldrig se för mycket av, som ni kanske redan har märkt.

Åh men det är ju bra om man har frukost hemma också kanske!!! Okej det får bli en tur till Jätten först.

Ha en trevlig fredag och midsommar!

Vad är det för dag idag eller???

Snacka om vimsig... Bara för att Emma har sommarlov så har jag ingen koll på något. Som tur är så märker jag när det är dags att jobba för då ringer morsan och frågar om jag ska låna bilen.
Då har jag iaf koll på att det är början på veckan. När mormor ringer och vill att jag ska handla, ja då är det fredag.
Idag har jag handlat åt mormor....men det är torsdag meddela Emma mig nu. *surr, surr*

Man kan ju tro att jag har ett väldigt hektiskt liv med tanke på hur vimsig jag är, men då ska jag tala om för er kära läsare att det har jag ej. Idag har jag umgåtts med Emma och hennes kompisar. Sen har jag även vilat middag en halvtimma. Ja man blir ju slutkörd av att göra inget.

Imorgon ska vi iaf till Emmas farmor & farfar och fira midsommar med dom. Eftersom alla mina vänner är borta och upptagna och ingen vill umgås med mig. Men jag gråter inte för det, jag har ju Emma...och hennes farmor & farfar.

Kanske skulle skaffa mig en pojkvän? Näääää, det har jag veeeerkligen inte tid med. Så hektiskt liv som jag har.
Kanske skulle skaffa fler barn? Fast då återkommer vi ju till problem nr 1.

Aha! Jag har det, fler vänner. Jag ska byta bort dom gamla vännerna mot nya friska väldoftande vänner.

EFTERLYSES!!! Vänner i alla möjliga former och storlekar.
Okej inte alla storlekar då kanske. Ni får ju gärna vara fetare än mig så jag slipper att känna mig tjock.
Inte så smarta heller, för jag vill ju inte känna mig dum.
Ni behöver ju inte heller ha för mycket pengar, för jag vill ju inte känna mig fattig (om det nu är möjligt)

Så vart håller du hus, min nya bästis.. Det ska bli så kul att få träffa dig.

Fast tänk om mina gamla vänner vill umgås med mig igen och jag har skaffat en ny bästis då måste jag ju välja och då blir det ju såklart mina gamla, fula, stinkade vänner. För det är ju dom jag älskar så möe <3

En kvinna med stora krav

Sill, gräddfil, gräslök, färsk potatis och Scrubs. Det är vad jag kallar en toppen dag!

Måsungar och ångest

Idag har jag jobbat. Emma sov hos stora Amanda i natt, och idag har dom varit helt själva för både Merja och Ove och jag jobbade, men det har gått bra. Amanda är ju 12 så hon klarar ju sig bra själv och Emma är ju lugn av sig så hon brukar inte hitta på massa bus. Det enda dom hade gjort var väl att dom spelade DS. Om ingen stoppar dom så kan dom nog spela 12 timmar i sträck. Amanda sov ju hos oss dagen innan och så skulle dom gå med mig till Jätten för att handla, för dom skulle bestämma maten. Där gick dom med var sitt DS i handen, jag fick inte mycket kontakt med dom kan jag lova. Idag hade dom lyxat till det med nudlar till middag haha ja fast vad kan man kräva av en 12 och 9 åring.

När jag var ute med min brukare och gick förut så stötte vi på 3 st måsungar. Åh helle guuuuud va söta dom var. Lilla mokki länzt.
Deras föräldrar satt där på hustaket och lyktstolpen och vaktade dom och skrek så fort någon gick nära. Men då fick jag panik. Åh hur ska dom klara sig? Tänk om någon kör på dom? Och sen gick det bara utför.... det slutade med en ångestfyllt samtal med kramp i magen och tårar i ögonen "dom kommer ju att dööööö"
Ringde kommunen, men vad ska dom göra. Dom skiter väl i det. - Ja jag får väl ringa bla bla bla nån jeffla vilt-blaha... svarade hon mig.

Men jag ger inte upp i första taget..... Smsade Eleonor och bad henne ringa kommunen och säga samma sak så jag tänka att ju fler som ringer ju mer troligt kanske det är att dom gör något. Den sista timmen hos min brukare kunde jag inte tänka på någon annat än dom stackars bebisarna. Hörde måsarna utanför hur dom skrek och min ångest bara ökade. Fick även reda på att flytta dom var inget man gjorde för det är inte säkert att föräldrarna tar till sig dom sen, om dom ens hittar dom.
När jag kom ut så var dom borta.... 

Jag tror inte att ni kan tänka er den ångesten som växer inom mig när det gäller djur. För mig betyder ett djur, vilket det än är, så enormt mycket. Det är knappt så jag kan döda en spindel fast jag tycker att dom är skit äckliga. När det regnar ute och det är massa grodor på vägarna så kan jag knappt köra bilen.
Kanske är sjukligt beteende vad vet jag, men såhär funkar jag iaf.
Fast nu mår jag bättre, för i mitt huvud har föräldrarna flyttat dom till en bättre plats.


(bild från google)

Nu försöker jag städa. Ni vet jag som aldrig blir klar. Men det kommer en dag imorgon också.. :)

Vad ska alla göra på midsommarafton då? Jag och Emma ska nog bara va hemma och slappa.

Frågor & Svar 1

Nu kommer ni inte undan... nu är det dags att svara på lite frågor. Jag hittade detta på en blogg och tyckte att det var en bra idé att "hålla kontakten" med sina läsare :)


1.
Hur hittade du till min blogg?

2. Hur länge har du läst hos mig?

3. Hur ofta besöker du min blogg?

4. Vad fastnade du för här hos mig?

5. Vad vill du läsa mer om hos mig?

Vad gör alla bloggare?

Jag följer ca 20 bloggar. Orkar inte ha för många för en del uppdaterar 5 ggr/dag och skriver bara ett par rader som inte säger något större så jag rensade och nu har jag ca 20 kvar och dom flesta är vänner och bekanta.
Men nu undrar jag vad gör dom här 20 personerna? Vart håller ni hus? Slutar ni blogga för att det är sommar eller?? What is going on dudes???

Nu har jag börjat följa Katrin igen för hon uppdaterar lagom ofta och hon är en kul person. Jag följde henne för ett år sen ungefär och man märker nu hur hon har lugnat ner sig sedan hon blev mamma. Hon säger fortfarande vad hon tycker och tänker, men är inte så jobbigt aggressiv hela tiden.

Nu ska jag fortsätta och städa...eller inte..??

Kommentar

Är ni medvetna om att ingen har kommenterat på 8 dagar...
Läser ni ens??

Lämna en kommentar or I will kick you ass!!!!! :)

Måndag

Eftersom jag både lördag och söndag vaknade med migrän så valde jag att stanna hemma från jobbet idag för en dag till med migrän och jag tar mitt liv.
I lördags vaknade jag strax innan kl 6 på morgonen med värsta dunket i huvudet, sedan spenderade jag dagen med att försöka sova och spy som en gris.

Jag önskar inte ens mina värsta ovänner migrän, för fy vad det är jobbigt. Igår var det lite bättre med inte bra. Försökte att titta på Christine (The new adventures of old Christine, som det egentligen heter) den serien för mig att skratta så jag viker mig. Kan meddela att jag hade lite svårt för att skratta igår för att jag hade träningsvärk i magen efter att jag spytt hela lördagen.

Idag kommer Måns en sväng. Det har kommit en nytt avsnitt av True Blood som vi följer så då sätter vi ju oss direkt och måste glo på det.
I eftermiddag kommer Merja och Amanda. Emma och Amanda har tjatat i en veckas tid nu om att få umgås, men Merja jobbar, jag jobbar och utan bil kommer jag inte så långt. Skulle ju aldrig falla mig in att sätta mig på bussen till Vänersborg för att tjejerna vill leka. Dyrt och boring.

I fredags ringde det en tant på husbilen. Jag tänkte "underbart"
Vi bestämde att vi skulle träffas dagen efter för att dom skulle få kika mer och ta sig en provtur. Då jag vaknade i lördags och önskade att huvudet kunde kapas loss en stund från kroppen så kände jag inte alls för provtur och massa dumma frågor så jag fick snällt ringa och avboka. När jag ringer så säger damen, jag tänkte precis ringa dig vi har funderat på detta och vill avvakta. GAAAAAAAH!
Måste ta kort på den och lägga ut den på blocket. Orka!

Nu ska jag städa. Började lite smått igår, men nu måste jag bannemig få tummen ur.
Det verkar bli en väldigt fin dag, här är det inte ett moln på himlen.

Förresten, hur många kollade på bröllopet??? Att jag inte torkade ut så som jag bölade. Dom såg så vackra och kära ut. Det var verkligen jätte fint. All lycka åt Victoria & Daniel <3

Ha en bra dag alles!

Vilket jobb hade du valt?

Jobb 1                                Jobb 2

År: 2-5 år                                                 30-40 år
Tid: 5-15 timmar/vecka                             40 timmar/vecka
Lön: Påverkningsbar/Växande                    Konstant/Statisk
Inkomst: Aktiv                                         Passiv
Säkerhet: Bygger upp stabilt så håller det  Kan bli varslad, redan imorgon
Ej aktiv: Pågående inkomst                       Ingen inkomst/Pension
Gåvor: Lyxresor                                        Jullåda/25 år=guldklocka
Lunch: Äter när man vill                             Äter när chefen säger till dig
Vaknar: När du sovit klart                          Väckarklockan
Möjligheter: Ekonomiskt oberoende           Inte stora
Bo: Där du vill                                           Där plånboken säger
Val: Frihet                                                 8 timmar/dag


Förmodligen inte så svårt val kanske? Om man får välja fritt så väljer väl dom flesta jobb 1, men inte alla vågar eller dom känner sig trygga med jobb 2 och det är helt okej. Men visst känns det härligt att våga drömma iaf :)

Jag tror dom flesta förstår vilka jobb 1 och jobb 2 handlar om. Just nu kämpar jag kanske inte så mycket för jobb 1 för att det krävs mycket tid och ork och det är inte alltid man har det, men jag tänker aldrig ge upp. Det kanske inte tar 2-5 år för mig, det kanske tar 10 år för mig, men då har jag iaf kommit dit jag vill och sedan har jag många år kvar utan att behöva lyfta ett finger. Tänk va gött det hade varit.

Glömde jag kanske att säga att jobb 1 äger en ö.....

Dit ska jag och Emma....someday...

Ta hand om din hy inför sommaren

Då årstiderna skiftar och vädret blir varmare kan hudproblem uppstå. Det kan alla hudtyper påverkas av. Ökad fuktighet kan förvärra situationen för de personer som har problem med fet hy och solen kan torka ut hy som redan är torr. UV-strålarna påverkar också vår hy negativt och det är viktigt att dina kunder tar hand om sig på bästa sätt och även förebygger inför framtiden.

Produkterna från ARTISTRY™ essentials är en perfekt hudvårdslinje med dagliga skönhetslösningar:

Bekämpa orenheter

Om temperaturökningar leder till utslag kan du föreslå att din kund väljer ARTISTRY essentials Anti-Blemish. Orenheter är inte bara ett problem som tonåringar lider av. Även i vuxen ålder kan man drabbas av oren hy, vilket påverkar självförtroendet. Då behöver man pålitliga produkter. Amways Anti-Blemish är en effektiv behandling mot oren hy och minskar risken att problemen återkommer.



Rengör på djupet

En bra kombinationsprodukt är också ARTISTRY essentials Pore Cleansing Masque som är ett måste för fet hy. Det är en mineralbaserad dagprodukt med naturligt astringerande medel som drar åt sig smuts och fett, förminskar porer och ger dig vacker hy. Om sommarvärmen och blockerade porer leder till problem kan du rekommendera att din kund använder sig av den här behandlingen tre gånger i veckan för att rengöra på djupet och återställa hudens ytbalans.



Återfukta

För torr sommarhy rekommenderar vi ARTISTRY™ essentials Moisture Plus. Denna produkt är berikad med omegaoljor och örter för att ge huden tillräckligt med fukt. ARTISTRY Moisture Intense Masque är också en utmärkt behandling. Om huden behöver extra fukt kan denna mask med mango, aloe vera och kakaosmör komma till omedelbar räddning.

Hjälp stressad hy

Stressad hy är också vanligt förekommande och kan orsakas av sol, luftföroreningar eller då huden utsatts för klorin eller saltvatten under semestern. ARTISTRY essentials Soothing Crème hjälper din hud i nödsituationer – den hjälper mot irritationer och ökar hudens förmåga att stå emot skadliga miljöfaktorer. Den är också berikad med antioxidant-vitaminerna A, C, och E, som även skyddar huden mot stress.

Skydda dig mot solen

Slutligen - den bästa solskyddsprodukten för alla hudtyper är ARTISTRY Multi-protect SPF 30. Denna lätta men kraftfulla lotion skyddar din hy mot skadliga UVA- och UVB-strålar, samt bekämpar fria radikaler och luftföroreningar. Den är det ultimata skönhetsvapnet i kampen mot hudskador och för tidigt åldrande.

ARTISTRY essentials Moisture Intense Masque
100 ml; 
Artikelnummer: 106401
ARTISTRY essentials Pore Cleansing Masque
100 ml; 
Artikelnummer: 106400
ARTISTRY Multi Protect SPF 30
50 ml; 
Artikelnummer: 102877
ARTISTRY essentials 
Moisture Plus
14,5 ml; 
Artikelnummer: 104133
ARTISTRY essentials 
Anti-Blemish
30 ml; 
Artikelnummer: 104134
ARTISTRY essentials Soothing Crème
30 ml; 
Artikelnummer: 104135


Mitt i natta

Nu sitter jag här hemma hos Thessa och flummar om mygg och något mer...har redan glömt det. Trött, ja tack!

Har haft kalas för Emma idag, hon var mycket nöjd över kalaset och alla presenter. Om ni inte var bjudna, don't worry. Jag bjöd ingen. Jag är enormt fattig så det var endast jag, Emma, morsan, mormor, Monica & Harald. Patric och Amanda. Det är dom viktigast för Emma ansåg jag, och välja mellan vänner som man brukar bjuda kändes bara dumt. När jag och Emma satt och skrev vilka hon ville bjuda så slutade den listan på 43 pers. Så jag sa bara no way.... Tråkigt när man är fattig men huvudsaken var iaf att Emma var nöjd och det var hon. 

Efter kalaset åkte jag och hämtade Thessa, tog en snabbsväng hem och gav vovvarna mat och gick en prommis. Lyckades låsa mig ute och skrämde vettet ur en tant i min trapp när jag bad henne öppna. Hon var på väg ut på balkongen, men när jag kom springades med hundarna i full sula så drog hon igen dörren snabbare än blixten, men när hon märkte att jag var ganska harmlös så öppnade hon iaf. Sedan tog vi oss en sväng till O'Learys och sen till Backstage. Thessa fick sig en beundrare. Redan efter en halvtimma så hade han bjudit ut henne på bio och kallade henne gumman.

Jag har lånat Monicas & Haralds bil och han ska jobba imorgon så jag måste lämna tillbaka den för han åker till jobbet kl 05:00 så jag tror inte att det är så stor idé att jag lägger mig så nu sitter jag här och flummar istället.

Nu ska jag hämta liten vatten och skvätta på Thessa så hon inte somnar hähähä

Emma <3

Idag fyller min älskade dotter 9 år. Ett stor grattis på hennes dag!!

Vad vore jag utan dig??

Mami loves you <3

Allmänt trött på allt

Har inget vettigt att skriva förutom massa gnäll så jag spar er det.
Imorgon fyller min lilla tjej 9 år. Jag hoppas att det blir en bra dag för henne. Love you Emz <3


Jag återkommer när jag tagit mig i kragen och kan bete mig som folk igen...

Nu är det dags för måndag del 2

Jag mobilbloggar så kan inte skriva så långa meddelanden. Fortsättning följer... Vart var jag nu då? Ja även när jag skulle ta på honom kopplet så stannade han. Börjar han att bli gammal och lugnar ner sig nu kanske? Det vore ju på tiden isåfall. För i ungefär 7 års tid har jag jagat den där *svär jag en ramsa* hunden. Men äntligen så har han blivit lydig. Ja bättre sent än aldrig, eller hur? :) Annars mår han bra, jag tvättar hans sår och han sköter sig väldigt bra och slickar inte massor på det utan låter det mest vara. Så jag behöver nog inte åka till veterinären iaf. Pjuh.. För det hade nog inte blivit ett billigt besök. Idag är det ju så underbart väder så man vill bara lägga sig ute någonstans vid en sten i en skog vid en sjö. Eller vad är det han sjunger Gessle mannen? I helgen och även idag har jag fått lånat Monica och Haralds (Emmas farmor o farfar) bil. Dom är så snälla som lånar ut sin bil till mig. Det är ju inte alla som gjort det vill jag lova. Jag ska försöka att hinna med att dammsuga den åt dom sen så man gör något snällt när dom är så snälla. Nu ska jag kanske göra någon nytta på jobbet också.... :) Ha en underbar måndag alles!

Nu är det dags för måndag igen del 1

Helgen i det stora hela har varit väldigt bra. I fredags var vi först på Emmas skolavslutning och sedan åkte vi till Vargön där vi var med på Amandas (Emmas lillasyster) sedan åkte vi hem till dom och åt glass och fick lite kaffe. Camilla skulle jobba så det blev ingen grillning. Emma sov över hos Amanda fre-lör och när jag skulle hämta Emma på lördagen så fick jag med mig Amanda hem. Kan ni gissa vart Emma sov i natt? Ja naturligtvis när Sigge kom för att hämta Amanda så fick han med sig Emma tillbaka. Undra om jag får med mig Amanda hem efter jobbet idag? Vågar ni gissa? :) Igår fick jag ett samtal från bonden när husbilen står om att han ville att jag skulle flytta på den för det var grejer bakom. Efter mycket flängande fram och tillbaka överallt så fick jag hem den och nu står det på Jätten med en till salu skylt på. Någon som vill köpa? :) Har som sagt även en Opel Corsa till salu och en amazon och en cross till barn. Köp människor köp!! I lördags var jag på seminarium om hur man bygger business. Precis som att jag inte redan vet det, men man lär sig alltid något nytt så jag var nöjd. Jag här förmodligen fått tag på en lokal där jag kan hyra in mig och göra mina behandlingar också. Det kommer att bli riktigt skoj om det går vägen för då kan jag även ta emot fler på ett bekvämare och seriösare sätt. Kan hända att jag måste höja priserna men jag ska försöka att ha dom priserna jag har nu så länge jag bara kan för jag har satt som regel att alltid ligga under andras priser. Fast nu ligger jag väl på nästan halva normal priserna så våga inte klaga :) Igår var jag på Hunneberg med hundarna och släppte dom båda två. Belle brukar ju oftast sköta sig men Baloo är ju en rymmare redan han var valp, och har inte alls velat komma när jag ropat, lockat, jagat, vänt om och gått åt andra hållet eller vad jag nu haft för tricks. Men igår, jag var så stolt som bara en mamma... Matte kan vara. Han stannade när Belle stack och började jaga djur i skogen. Han kom när jag ropade. Och även när jag visade kopplet och skulle.....

Skadad

Igår fick jag se att min älskade Baloo hade skadat sig. Hur, var eller när har jag inte en aning om men det var ett riktigt illa köttsår. Det ser ut som han blivit biten och enda gången jag lämnar dom utan tillsyn är utanför Jätten (affären) jag har varit lite orolig för att lämna dom där för man vet aldrig vad folk kan få för sig. Tyvärr finns det alldeles för mycket sjuka människor i denna värld. Men ta ut det på mig istället! Jag är långt från oskyldig och förtjänar säkert en och annan smäll. Men mina hundar har ju inte gjort ett skit. Tycker att det är så enormt lågt att ge sig på djur, fast jag är glad att jag inte såg något för vem vet vad jag hade tagit mig till. På sommaren när folk tar med sig hundar i bilarna och låter dom sitta där så blir jag så j***a förbannad. Att dom inte fattar hur varmt det blir för dom. Tänk på det till sommaren, när det är som varmast på dagen säg ca 25 grader och sol, så blir det närmare 80 grader i bilen. Fattar ni, det är som att sätta hunden i micron. Nä nu ska jag inte skälla på er läsare för det är ju inte ni som bitit min hund. Jag ska till apoteket sen efter jobbet och köpa sårtvätt och även se om jag kan få tag på en tratt, eller vad det nu heter, till honom så han inte kommer åt att slicka i såret. Annars så jobbar jag idag som sagt och är numer ledig torsdag-söndag, fattar ni det blir ju som semester. Måste vara lite mer ledig, iaf nu över sommaren så jag kan hitta på något med Emma. Någon resa utomlands blir det väl inte men det blir nog en tågresa till Camilla i Vedum, ca 6 mil bort haha. På fredag har Emma skolavslutning. Till hösten börjar hon 3:an, det är ju otroligt va tiden går. Så på fredag kommer pappa P och farmor med till Emmas skolavslutning och efter det åker vi och kollar Amandas. Dom skulle nog grilla efteråt också så vi är nog med på det. Emma ville ju sova över hos Amanda så jag är väl barnledig fre-lör iaf. Men det finns ju inget att göra så jag får väl städa eller något annat kul. Ha en trevlig lill-lördag alles!

Koll på läget

Ofta brukar jag ha koll på vad som händer runt omkring mig, men många ggr så har jag ingen koll alls utan dubbelbokar eller även trippelbokar mig. Sen ska man välja, vilket ska jag göra? Fast jag brukar hålla löftet till den första jag lovat.
Idag rörde det sig om att jag fick se att det var förra torsdagen jag skulle på starta eget kurs, jag som trodde det var nu på torsdag. Ja ja får väl snällt vänta tills det kommer någon ny kurs då.

Idag så står det tvätt på schemat. Annars så blir det väl till att städa lite.
Imorse så cyklade jag och Emma till skolan och så tog jag med mig hundarna. Belle är ju pigg som bare den men om jag så hade jag kastat vatten på Baloo nu så hade han förmodligen inte reagerat... Kickis lilla kille. Fast han är inte så liten längre...han är ju gammal kille nu, snart 50 år ju (hundår) Är han kanske för gammal för att släpas med ut på cykelturer?
Nu är det jag som cyklar, och jag cyklar ju knappast i någon räserfart men ändå, hans kropp kanske inte orkar med.
Är det någon som har lite mer kunnande än mig när det gäller sånt här så lämna gärna en kommentar.
Jag har masserat hans ben så han inte får ont imorgon.

Nu är det dags för bloglovin och uppdatera mig på lite bloggar.

Have a greeeeeat day!


Happy Nationaldag!

6 juni i Sverige....och vad händer???? Inte ett sket..
I Norge är det andra bullar. Firande med hela norska folket.
Det är mycket illa detta. Vi får försöka införa någon ny tradition i Sverige, ut med alla barn och pensionärer och alla andra där i mellan. Vad ni ska hitta på det har jag då inte en aning om haha

Igår var jag ute. Var lite snurrig i kolan. Hade skit sköj och dansade som en galning.
Svepte glas efter glas med vatten så jag inte skulle bli dålig och det klarade sig. Pjuh...

Nu ska jag ta mig en promedad hem från stan med vovvarna.


Ha en underbar nationaldag!


Sminktips!

Om du har dåligt med tid och inte vet hur du ska få en fin färg och se lite piggare ut så kan jag ge dig 3 snabba tips.

Satsa då endast på concealer, rouge och mascara.
Dom här produkterna tar fram det bästa; jämnar ut din hud och färg, ger dina kinder en fin färg och öppnar upp dina ögon.

Det är ju verkligen något som alla klarar av.
Så det ska jag göra nu :)


Sen blir det ut en sväng.

Ha en trevlig lördag kväll alles!


Lite sådär bara

Det har blivit sämre och sämre med uppdateringar för att jag inte har internet på min dator. Nu måste jag ju störa Emma hela tiden och be om lov för att få låna hennes och det är ju inte alltid att det passar sig.

Annars så har jag jobbat. Har inte fått sålt bilen än för jag har visst något som kallas för beslutsångest. Ena dagen ska jag sälja den och nästa behålla den. Jag väger för och nackdelar hela tiden. Men nu har jag bestämt mig, den ska säljas............. tror jag :)
Lägg ett bud och den är din!

Emma åkte till pappa P igår, men jag ska hämta henne idag för hon ska på kalas på Trestads lekland, och för er som inte vet så ligger det lite utanför Trollhättan och hennes papi har ju inget körkort så då får jag köra. Monica & Harald (Emmas farmor o farfar) var så snälla att låna ut deras bil till mig igår eftersom jag inte kan köra med min för att jag bara har vinterdäck.

Så undertiden Emma är och kalasar sig så ska jag och Thessa soooooooola. Åh det ska bli så gött. Vi ska åka till ett ställe i närheten och vi hoppas att det inte är massor med folk så vi kan få sola topless så man slipper få massa ränder. Det är ju inte så snyggt. Och sen vill vi ju inte skrämma folk när vi bara slänger fram brödkakerna (som min brukare så fint kallar dom)

Oj vad klockan går. Varför kommer det sig att även om jag går upp flera timmar innan så är jag ändå en kvart försenad i slutänden ändå.

Ha en helt wonderful dag alles!

Och Mandy jag håller tummarna för att allt går som det ska på bröllopet. Hälsa din bror och hans fru och ge dom mina lyckönskningar.

Onsdag a´la Kicki

Idag blev det en tidig morgon för Emma började nästan en timma innan hon brukar för att dom ska åka på skolresa, till Vänersborg. Ja det är inte fy skam, eller hur Ellis :)
Hon ska åka tåg för första gången. Undra varför jag aldrig har åkt tåg med henne?? Fast det är ju klart har man bil och körkort så använder man väl den också.

På tal om bil. Nu ska den säljas. Har tyvärr inte råd att ha kvar den längre. Så är det någon som är sugen på en Opel Corsa årsmodell -91 så säg till. Jag kommer nog att sätta ut annons på blocket idag.
Undra hur jag ska klara mig utan bil?? Jag kommer att döööööööö!!!!! Känna mig instängd och helt utanför omvärlden.
Ja ja smällar man får ta, jag måste ju kunna leva och med dom utgifterna som går till att ha bil så blir jag ju ruinerad.
Fast det kommer ändå att kännas skönt att jag börjar få ordning på ekonomin iaf. Och det är ju faktiskt ett stort plus i livet.
Idag så tvättar jag och sen ska jag ha en Kicki dag, med allt vad det innebär. Hårinpackning, ansiktsmask, raka ben, måla naglar, plocka ögonbryn m.m + att det är dags att hugga in i bibeln... Jääääj!!!
Emma kommer hem sent idag från hennes klassresa så jag har all tid i världen att bara slappa. Sen kommer Thessa hit och så ska det solas och tjötas skit. Nu hoppas vi på att solen är kvar hela dagen så vi kan kasta oss på en filt på gräsmattan och bara slöa.

Nu tvätten....

Ha en fin dag alles!!

P.S Tuben - utan dina kommentarer hade inte bloggen överlevt... Du är en möe bra kommentator :)


Längre in

Jag måste ju berätta en underbar historia som hände på jobbet häromdagen.
Min brukare som är över 90 år och börjar bli lite dement hade glömt bort vem min arbetskamrat var när hon kom fram och skulle prata så brukaren började ju att ställa lite frågor.

Brukaren: Har du en man?

Arbetskamraten: Jaa, jag är ju gift ju.

Brukaren: Jaha, har ni barn då?

Arbetskamraten: Nej det har vi inte.

Brukaren: Varför då? Kör han inte in den tillräckligt långt?
Ska jag komma och hjälpa honom få den längre in? Jag kan stoppa in den åt honom...

Efter det fick jag nästan inte luft...samtalet tog änna slut där... :)

RSS 2.0