Blogg abstinens

Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt lite svårt att hålla mig från bloggen men som sagt har man inget vettigt att skriva så behöver man inte skriva nåt alls. Så min blogg paus håller i sig ett tag till.

Tack för mig!

Nu är det dags för mig att klappa ihop och stänga ner. Jag känner att jag orkar inte..nä orkar är fel ord jag helt enkelt vill inte blogga längre. Iaf på ett tag så får vi se senare.
Det är så mycket skit på alla bloggar och man får inte skriva och tycka och tänka som man vill så det kan lika gärna kvitta.
Det jag skriver om på bloggen kan jag lika gärna prata med folk om. Och vilket folk det är kommer jag att välja noga.

Jag ska göra en rejäl rensning i mitt liv och av mina "vänner". Jag vill som ni kanske läste i det förra inlägget komma någon vart i mitt liv. Jag vill vara en glad och positiv person och tyvärr så är det för mycket negativa människor i min omgivning som "drar ner" mig.
Jag orkar inte med skit snack och massa fjortisfasoner. Jag är snart 30 och jag tänker iaf  försöka att bete mig så.

Jag har planer på att någon gång i framtiden börja tjäna en jävlans massa pengar och hur går man då tillväga. Ja man omger sig av positiva människor. Människor som lyckats med saker i sitt liv. Människor som folk lyssnar på.
Man går ju knappast till en negativ fattiglapp och frågar hur man tjänar pengar.

Nä nu ska jag åka till Thessa. Tack och lov sitter hon inte och ältar gammal skit utan försöker som jag vara så positiv det bara går.

Tog du åt dig??? Ja då är det tydligen dags för en förändring om du vill ha kvar mig som vän. Ditt val!

Nu jefflar

Nu känner jag mig på g igen. Nu kanske man kan bli lite seriös i bloggen... eller inte.

Idag kommer Ania från Göteborg och ska hjälpa mig att bygga min business. Det ska bli så jävla gött. Jag känner mig laddad och redo för att anta den stora vida världen. Äntligen kanske man kan få ordning på ekonomin och sluta leva som en fattiglapp och framför allt slippa vara en fattiglapp resten av livet. Vilket är enormt slitsamt.
Jag vet inte hur det är med resten av befolkningen men jag har iaf mål och drömmar. Jag vill kunna komma någonstans i mitt liv. Ja visst vissa kanske är nöjda med det dom har och det är inget fel med det. Leva med lån och skulder som man inte har betalt färdigt förrän man är pensionär. Ha ett 7-16 jobb som man vantrivs med men måste gå till för livet går ju faktiskt ut på att tjäna pengar. Eller så har vi då resterande...utbölingarna....dom arbetslösa.
Ja och i dagens samhälle så hjälper det inte ens med en utbildning. Ni vet den underbara utbildningen ni skaffade er för många år sen då ni drömde om att få jobba med det som ni verkligen brann för. Den underbara utbildningen som ni fortfarande får påminnelser om. Underbara CSN skulder.

Sen kommer då jag och knackar på eran dörr eller kanske t.o.m ringer upp er och förklarar att jag har ett jobb erbjudanade.
 - Nej tack! Jag har inte tid/råd/lust.
Det är ju inte så att jag inte kan ta ett nej, det är ju anledningarna som är helt åt helvete kassa.
Låt mig förklara...
Tid - Det har du. Finns inte en endaste människa som kan vara så upptagen så man inte har tid att tjäna pengar.
Råd - Det tar man sig. Om jag ska vara helt ärlig så skulle inte jag och Fredrik heller ha råd att starta i den businessen för allt kostar. Det ska köpas produkter. För det blir ju liiiite svårt att sälja produkter om du inte visar att du använder dom själv. Det ska köras land och rike runt för det är möten här och det är seminarier där som också kostar. Japp det är så det funkar, men om jag inte åkt på det mötet eller det seminariet så kanske jag hade missat något speciellt just för mig. Det kanske var det där jag behövde veta eller höra för att få den extra lilla pushen och ta ett jätte kliv och tjäna några tusen kr extra. Så där bara.
Lust - Jaa vad ska man säga. Har du inga drömmar? Har du inga mål? Vill du inte kunna hitta på saker? Resa? Shoppa? What ever.

Denna businessen är inte till för alla och tack och lov för det.
Jag och Fredrik gjorde ett val häromdagen. Vi ska lyckas med detta. Vi tänker ta oss någonstans.
Och jag är hemskt ledsen...nä det är jag inte alls,  jag kommer att vara enormt glad när du står där sen och tänker. Varför varför varför gick jag inte med??

Förresten jag fick en glad nyhet förut. Mina underbara vänner A & M (skriver inte ut namnen än) ska ha en bebis.
I februari kommer det en lite skrutt. Jag bokade in mig själv som fadder! Nädå tror nog dom har andra vänner som är fullt kapabla till det.

Nu ska jag kolla på xXx. NEJ!! Inte porr...Triple X you know...

Ikea

Idag är jag sugen på att åka till Ikea. Jag vill köpa ett till vitrinskåp + 2 lådor. Samma som sist haha
Måste bara hitta någon händig som kan skruva....   Efterlyses!!

Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi väl se om det blir någon tur eller inte.

Saknad


Fint väder

Det är helt underbart ute idag och vad gör jag? Jo städar. Ja jag måste ju passa på när jag är ledig annars har jag ju aldrig tid.

Så nu ska jag fortsätta med detta...spännande.


Uppdatering!!! om ni tror att jag kan alla ip nummer i huvudet så tror ni fel. Kommentera inte anonymt smart ass!

Denna piken var till dig FREDRIK!!!

Bröllop

Idag har vi varit på bröllop. Anna & Svante gifte sig och det var så fint och as usual...Kicki cried och blev natruligtvis mobbad av alla. Så under kvällen fick jag höra "sluta lipa"....

Annars har jag typ bara jobbat och har inte haft något spännande alls att blogga om. Jo Fredrik kommer hem om en vecka. FINALLY!

Sen undrar jag en sak...varför tar folk mig för givet?? Är jag en sån som man trampar på? Eller kör över bara sådär? Har mina ord ingen som helst verkan på folk eller?

Och hur i helvete hamnade jag i denna sitsen?

När fan blev jag den som folk bara "nä men orka tänka själv, det fixar Kicki"
Är det såhär det blir för att man är snäll mot folk och vill vara hjälpsam? För isåfall tänker jag sluta med det omedelbart. Orka va folks personliga whatever. Inte för att folk kanske är tacksamma och så men va fan ta för givet bara. Nä nä!
Jag blir bara sur och på dåligt humör när folk håller på så och då är det fan inte värt det.

Jag ska bli som förr istället. FUCK OFF!!! Jag klarar mig själv så det kan fanimej du göra också!!!
Låter det bättre???
Eller det kanske inte är jag som ska ändra mig???

Nä nu ska jag söööööva.

Söndag

Ja nu var helgen överstökad. GÖTT!

I fredags då..
Jag och Thessa fick ett ryck så vi bestämde oss för att bete oss lite. Så jag fixade ett flak öl till henne, vilket inte var så dum idé med tanke på att hon nääääästan drog i sig hälften.
Medans jag satt där och smuttade på doolysen och var mycket mer skötsam.
Vid 4:30 bestämde vi oss för att gå och lägga oss.
Det var en skit kul kväll. Vi skrattade och skvallrade. Wonderful! Det får vi göra fler ggr...

Lördags...
Oj ja vad hände. Typ inget jag var hemma och slappade. Kollade klart på sista säsongen av Las Vegas.
Fy fan vilket jeffla slut då. "to be continued" men då kan det ju inte va sista säsongen. Kötthövven!

Söndag..
Idag ska jag hem till min brukare fast jag ska inte jobba. Dom ville jag skulle komma dit för att jag suttit hela veckan själv. Ja fan det är synd om mig. Nu ska jag göra mig i ordning för det är snart dags att åka.

Jo fan. Emma kommer ju hem idag!!!!!! eller ja...morsan ska passa henne imorgon medans jag jobbar så hon undrade om hon skulle komma idag istället. Jag misstänker att hon säger ja till det. Så jag kommer att få se henne bilresan från Patric till morsan. Vilket tar 10 min.
Ja ja så är det ibland. Det är ju fortfarande sommarlov för henne då får hon väl passa på och sova borta.

NU ska jag hoppa in i duschen.

Lustjakt

Sexleksaker från Lustjakt.se 
Sexleksaker från Lustjakt.se


klicka på någon av bilderna för att komma till Lustjakts hemsida.

RSS 2.0