The ninth of january

Japp idag har vi då varit på utbildning. Sicken dag och vad jag fick lära mig nu. Jag trodde att vårat LBS system bara handlade om viktminskning men icke. Jag säger det igen tänk om ni som läser här kunde fatta hur jäkla bra produkter vi har. Det värsta är nästan att folk tror att man försöker lura på dom något, och istället går dom och handlar på ICA och sponsrar en människa som dom inte ens känner.
Eller tycker ni att jag resonerar helt fel??
Om vi säger att ni öppnar en egen affär och säljer what ever och jag skiter i att ens kolla vad du har eller säger saker som "du försöker bara lura på mig saker" Hur hade ni reagerat då?

Ja ja iaf. I natt eller rättare sagt imorse somnade jag 06:30 och sen vaknade jag av att mormor ringde mig 10:30 och vet ni var det värsta är, jag är inte ens trött. Jo lite trött är jag ju kl är ju ändå 23:30 men jag trodde nästan att jag skulle somna på utbildningen men nä då. Pigg som en mört.
Jag fattar inte varför jag inte somnar. Man blir ju galen av att ligga där och stirra i taket. Fast det gör jag ju aldrig ändå, inatt satt jag och spelade på fb och sen kollade jag på film. Men inatt ska jag bannemig sova om Fredrik så ska behöva dra en stekpanna i huvudet på mig.

Imorgon ska jag på circus. Japp min egna lilla Emz har fixat sig en egen circus. Hon har bjudit in folk, gjort biljetter, fixat mat, tränat med både hundarna, katterna och Fredrik, gjort skyltar och pyntat sitt rum.
Kan ju säga att när hon ger sig in i något så ger hon 100% Undra vem hon fått det ifrån??
Så imorgon kl 17 är det dags att se min familj att bete sig som circusartister.

Häromdagen såg jag en film och efter att vi sett den så skrev jag i min kalender "lär dig att ge av dig själv utan att begära något tillbaka" Vi kollade på Seven Pounds med Will Smith, se den!

Från en Will Smith till en annan nu ska jag kolla färdigt på Independece day.
Har sett den typ 50 ggr minst, men den är lika bra för det.
Det är så illa så jag kan även säga replikerna samtidigt. "Today we celebrate our independence day"

Freeeedag!!

Hur kan man bli så glad för en dag i veckan. Detta är nog en dag som alla uppskattar. Dom flesta är väl trötta och slitna efter veckans jobb och stress och vill bara hem och slänga sig i soffan med familjen och bara glo på tv och möla godis....eller det kanske bara är jag???

Emma började skolan idag igen. Jag frågade henne
- Var det kul att komma till skolan igen?
- Sådär..
men sen så stod hon och förklarade i 10 min medans jag försökte slappa i badet om allt dom gjort idag och vem som skulle sitta med vem, vad dom ritat, att dom gjort matte i en väldigt upprymd ton..
Ja det är väl bäst att inte visa att man gillar att gå till skolan det kan ju vara farligt...

Nu kära folkers ska vi klargöra förra inlägget. Jag syftade inte på någon speciell men eftersom jag sett vad andra (ni då) skrivit så ville jag bara klargöra vart jag stod ifall det var mig det handlade om, eller bara i största allmänhet så alla vet vart jag står och inte behöver fundera nåt mer på det.
Det var alltså inget otrevligt menat utan jag ville bara förklara hur jag känner och vart jag står. 

Har ni tänkt på en sak. Att läsa en mening på en blogg behöver inte betyda samma sak som när någon säger den till dig. Ibland så tolkar man raden på sitt sätt och inte så som bloggaren menar. Det är väl därför det kastas så mycket skit i bloggvärlden, folk missupfattar varandra hela tiden.
Tänk på vilket humör du är på när du läser, det har väldigt mycket med din uppfattning av orden att göra.

Idag så har jag bara städat. Jag tror att jag börjar att bli mitt gamla jag igen, ja med städningen och sånt. Städar varenda eviga dag, fast det känns lättare nu men det blir väl så för att jag trivs bättre här än jag gjort någonstans innan. Okej jag tror inte att jag kommer bli sån pedant som jag var förr. Asså mina kryddburkar var t.o.m i alfabetsordning och gud nåde den som flyttade på dom. Nä fast sen ser det ju fint ut när alla kryddburkar är av samma märke hahaha ja ja det är väl nåt sjukligt kanske.
Nog pratat om kryddburkar.

Vad sägs om en fest? En liten nykter sansad fest på 5 pers haha nää men allvar i köttgrytan. Vi har ju liksom inte haft någon inflyttningsfest. Kanske skulle anordna något??
Okej alla som vill är välkomna! Lördagen 27 februari. Jag bjuder inte in någon speciell utan läser ni detta är ni härmed inbjudna. Vill ni inte komma så slipper ni och sen slipper ni komma med bortförklaringar.
Jag vill bara att dom som bestämt sig för att komma meddelar mig det så jag vet hur många som kommer.

Imorgon ska vi på utbildning hela dagen, det ska bli sköj. Vitaminer och LBS (life balanced solution) Hälsa och skönhet är det ju som dom flesta strävar efter så det känns ju väldigt viktigt att kunna.
Tack och lov att vårat märke varit på toppen dom senaste 7 åren så det känns ju säkert om inte annat att kunna rekommendera det.

Nä nu ska jag plocka ur diskmaskinen sen ska jag kasta mig i soffan och vara lite social...med tvn..

No London!

Det blev inget London för oss. Om jag hade kollat upp lite mer noga med betalningar och sånt så hade vi varit där nu men det kommer väl fler tillfällen.

Nu är Amanda här (stora) ja lilla är ju lillasyster. Dom har målat naglarna, spelat spel och nu har dom kollat på film. Tror faktiskt inte dom sover än. Sket ungarna!! Ja ja skolan börjar ju inte förrän på fredag.
Haha japp nu kom dom ut "får vi se på en till film" NAAAAAJ!!!  haha

Jag har sett ett par bloggare som skriver om vänner. Dom har haft lite funderingar om vart deras vänner står och sådär..
Jag kan klargöra en sak jag står där jag ALLTID stått. Jag finns här för vem som än vill prata eller vad ni nu vill.
Om jag inte haft tid att umgås med folk så är det för att först och främst så kommer min business. Hur ni än ser på mig och på businessen så kommer jag att lyckas och då kommer jag ha all tid i världen över, men just nu går detta först och kommer att göra ett bra tag till.
Ni som jobbar 7-16, klagar jag på att ni jobbar ofta? Eller att ni ska ta ledigt för att umgås med  mig??
Detsamma gäller för mig! Denna businessen är mitt liv!! Det är bara att förstå, vad ni än tycker och tänker om det så kanske man kunde vara lite stöttande istället. Folk som klagar och dissar orkar man ju bara inte umgås med.
Asså tänk er själva? Varför jobbar du med det? Vad är det för skit? och sen alla andra tusen frågor. Jag har inget emot att folk ställer frågor men jag har däremot något emot att folk inte kan visa respekt.
Jag kan vända på det och säga såhär. Dom som sett businessen och inte agerat därefter förstår jag mig inte på. Men jag låter ändå folk göra sina val, jag är inte här för att bestämma vad alla andra ska syssla med.

Sen när man har tid över så umgås man med familjen. Inte så konstigt kanske.
Och dom dagarna man kanske inte gör något så kanske det är för att man inte orkar att göra något.
Sen är det enkelt. Ni kan mitt nummer och vet vart jag bor om jag får besök ett par timmar så dör jag inte av att släppa businessen den stunden.

Iaf...jag tror att 2010 kommer att bli ett enormt bra år. Jag känner mig så peppad och på g.

Nä nu måste jag sööva.
Om jag inte skrivit det redan så önskar jag alla ett god fortsättning och hoppas att ni får det bästa året någonsin!

RSS 2.0