Fotboll

Nu har jag kollat upp start på fotboll till Emma. Hon vill ju så gärna börja med detta och eftersom jag har sånt överflöd av cash som jag inte vet vart jag ska göra av någonstans så självklart får hon börja med detta. Så på lördag så börjar hon med detta. Så nu ska det inhandlas fotbolls saker. Shit va skoj.

Hon ville börja i TFK men dom har träning i Volvo Aero hallen så det blir lite svårt för Patric att ta sig dit den helgen hon är hos honom så det fick bli HIS istället för dom har träning på MÅG.

Jag hittade ett par papper i Emmas rum förut där har hon skrivit danssteg. Ben bakom, slide, arm upp och fram osv...
Hon är ju för rolig den där. Blir nog säkert danslärare när hon blir stor. Fast nu hade hon bestämt sig för att bli frisör. När hon var och klippte sig som jag kom på nu att jag glömt att skriva om...men det blev jätte bra iaf.. så hade hon den frisören jag var hos. Nu ska vi göra reklam igen, jag borde snart få betalt för detta.
AmandaLa Frizz, jätte bra frisör och underbar person. Båda systrarna är jätte lätta att ha att göra med.
Dom har ingen hemsida men varsågod och ring! 0520-420701

Nu ska jag käka frukost sen blir det väl snart att åka och hämta Fisen i skolan.

Ett stort grattis

Till Caroline och Jörgen som fått en son. Hon skickade ett mess 07:17 i morse det var säkert en bild med också men det går inte att öppna meddelandet så jag kan tyvärr inte se lillskrutten. Han ska iaf heta Alvin. Jätte gulligt ju.

Jag har kommit till min månadsgräns på mobilen så kan ju varken ringa eller smsa. Ifall ni undrar varför jag är så dryg och inte svarar på sms.

Caroline: skicka ett nytt mms med bild på Alvin.


Ååååh

Vilka fina ord man fick av alla då. Ja dom som vågade svara.
Det är ju nästan så man tror att ni fick betalt.

Har inte haft något vettigt att blogga om nu på några dagar. Idag har jag jobbat iaf. Slutade en timma tidigare. GÖÖÖTT!
Så äre när man är snabb.

Idag betalade vi det sista på resan så nu är den alles klar. Gum i himmlen va gött. Det ska bli så sköj asså. Jag längtar bananer!!!!

På lördag ska jag, Thessa, Nina och Elisabeth åka till Södertälje. Det kommer också bli för jeffla sköj.

Nu måste jag åka och hämta Emma på dansen. Patric är ju så snäll och hämtar henne i skolan varje torsdag så hon kan dansa. Eftersom jag slutar kl 18 i vanliga fall och hon börjar dansen 18 så blir det ju lite tight med tiden men nu börjar han och skärpa till sig lite grann iaf. Jag finns där och tjatar lite på honom ibland, men inte mer än vad som krävs. Senare kommer han även att ha henne från torsdag-söndag. Ja han är så redig så. Berömmer honom jämt. Han är som en litet barn så suger åt sig som en svamp haha

Nä fan åka var det ju.


Give me a word

Läste i en blogg om hur man tror att andra uppfattar en, så nu vill jag att alla som läser här och jag vet att ni är mer än 3 så försök inte. ALLA som läser skriver med ett ord eller fler hur ni uppfattar mig.

Detta ska bli spännande...

Myslördag

Igår kom Milla och Simon hit. Jag lagade värsta måltiden, eller inte. Fast gött var det. Sen göttade vi oss med lite chips och spelade lite Buzz. Jag och Milla sjöng SingStar medans dom andra mesarna bara satt och tittade på.
Nu har jag hotat honom med skilsmässa om han inte sjunger med mig nästa gång.


Idag ska vi åka till Hunneberg och ta oss en rejäl prommenad med doggarna. Emma har sovit hos farmor och farfar i natt så dom kommer väl med henne om ett par timmar.
Nu ska jag kolla på Scrubs en stund sen ska jag hoppa in i duschen.

Fy fan

Millas kusin Jessica har fått barn. Som hon har väntat och väntat. Äntligen åkte dom in häromdagen och fick en lite flicka. Alla var så glada för deras skull.
Sen fick dom höra det hemska. Hon var dålig och läkarna frågade hur dom skulle göra och dom ville låta henne försöka få överleva, men idag för några timmar sedan så var dom tvugna att ta beslutet att låta henne gå vidare.

Stackars Jessica och Johan. Jag kan nog aldrig känna det dom känner. Ibland är livet bra orättvist.

Våra tankar går till er och Elli. <3

Nada jobb

Idag fyller min ena brukare år så vi hade planerat att gå ut och äta men nu ringde dom från hemmet hon bor på och berättade att hennes dotter skulle komma och hämta henne för att dom skulle gå ut och äta. Vore ju trevligt om dottern kunde fråga först så ingen annan hade något planerat med henne. Jaha det var den dagen det.

Häromdan så träffade jag en jätte gammal killkompis. Tror jag har känt honom sen lågstadiet någon gång. Har inte sett honom på massor med år. Vi skulle träffas idag egentligen men ni vet mitt guldfisk minne...jag glömde ju av att jag skulle jobba. Fast nu ska jag ju inte jobba ändå men vi skulle träffas nästa vecka istället.

Nu ska jag få tummen ur och storstäda. Måste ju vara fint imorgon när Milla och Simon kommer.
Men först ska jag kolla lite kläder på Ellos.

Förkyld

Min lilla pisse Pus är förkyld. Hoppas jag att det är iaf annars är det nog kattsnuva och det smittade tydligen. Det är så enormt viktigt att vaccinera katter. Det är inte alla som gör det, faktiskt är det nog rätt sällan folk gör det. Jag har även mina katter försäkrade. Dom är inga dyra ras katter som man ställer ut men för mig spelar det ingen roll för i mitt hjärta betyder dom precis lika mycket som vilken annan familjemedlem som helst.
Hoppas att det går över snart. Veterinären sa att jag skulle ha koll på honom så han inte blir sämre men han borde va bättre inom en vecka.

Nu ska jag fortsätta och städa.Patrick Swayze

Jag missade helt imorse att blogga om detta. Tror dom flesta har hört det redan.
57 år blev han, dog efter att kämpat mot cancer.

Jag googlade fram vilka filmer han varit med i och tydligen har han gjort en nyligen.

 • 1983 – The Outsiders
 • 1984 – Red Dawn
 • 1985 – Nord och Syd (TV-serie)
 • 1986 – Youngblood
 • 1987 – Dirty Dancing
 • 1987 – Tiger Warsaw
 • 1989 – Road House
 • 1990 – Ghost
 • 1991 – Point Break – dödens utmanare
 • 1992 – Glädjens stad
 • 1998 – Black Dog
 • 2001 – Donnie Darko
 • 2003 – One Last Dance
 • 2004 – Dirty Dancing 2
 • 2005 – Keeping Mum
 • 2009 – The Beast

Nu vill jag höra veta vilken var er favorit film med honom?Tips på andra bloggar

[Klicka här]

Segare än en påse körv

Vaknade i natt. Trodde kl var 5 men nä den var bara 2 gick upp på dass och sen kunde jag bara inte somna om. Jo till slut kunde jag det men det tog några timmar. Så där låg jag mitt i natten och fnissade för mig själv när jag kollade på Scrubs.
Till slut så deckade jag av.

Skulle tagit morgonprommenaden med Thessa i morse men jag orkade bara inte. Lämnde Emma i skolan sen åkte jag till mormor och fick frukost. Rullade hennes hår för hon skulle på symöte (skvallertimma) idag och då gäller det ju att se vårdad ut. Sen hem och ut med doggarna och här sitter jag nu och försöker att inte somna för jag hade tänkt att somna i tid ikväll, men vi får väl se hur det går.

Imorgon är Emms ledig från skolan. Dom skulle ha studiedag och tur är då att jag inte jobbar på onsdagar så hon slipper att gå till fritids. Så vi ska väl städa hade jag tänkt, men när jag säger det till henne så vill hon väl hellre till fritids.
Annars i veckan så är det jobb som vanligt på torsdag och även på fredag denna veckan faktiskt. Min ena dam fyller 91 år så vi ska gå ut och äta. Hon är ju för underbar den tanten asså. Hon har lovat mig att hon ska försöka att bli 100 år och det tyckte jag låter som en bra idé.

På lördag kommer min tjej Milla och Simon, då blir det parmiddag/kväll.
Kände att det var dags nu att göra något med något annat par annars är det ju bara tjejgrejer eller fester. Får väl se vad vi bjuder på. Körv å mos kanske?
Milla har du önskemål?

Innan jag glömmer. Jag vill kolla intresse på sexparty. Det var nämligen två tjejisar som ville att jag skulle ordna detta, men vill ju kolla först om det bara blir 3 pers eller fler.

Nu ska jag slappar framför tvn. Finns nog inte en människa i hela världen som kan gissa vad jag ska se på.

Mer besökare till din blogg

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=hermansson

Linedance

Helgen har varit lugn. Vi har käkat go mat och bara slappat. Idag ska jag och mammi testa linedance. Det ska bli riktigt sköj. Thessa håller ju på och har gjort i många herrans år så hon pratar så mycket om detta och hur kul det är så nu tyckte vi att det var dags att prova på.

Sen ska jag träffa min brukare för vi ska gå på bio. Vi ska se på Beck. Hade det inte varit för Persbrandt som gör hela filmen så kunde det kvittat, men självklart vill hon se Speck så är det ju klart man offrar sig. Annars är jag inte så mycket för svenska filmer.

Efter mycket tjat från alla håll och kanter om hur bra Män som hatar kvinnor är. Asså jag har inte träffat på en enda människa som haft något negativit att säga om filmen och det brukar ju alltid vara någon som hittar nåt. Innan har jag inte varit så intresserad av att se den men igår hade morsan hyrt den och kom med den så jag passade på att se den och jag måste säga att den var faktiskt bra. Även Fredrik tyckte att den var bra. Fast å andra sidan så är han inte så petig med svenska filmer som jag är. Så har ni inte sett den så kan jag faktiskt rekommendera den.
Nu vet jag att det är massor med människor som ser fram emot 2:an. Flickan som lekte med elden. Då kan jag berätta för er att 1an är regisserad av en dansk och 2an är regisserad av en svensk. Jag tror inte att den kommer att vara lika bra men man vet ju aldrig.

Nu ska jag hoppa in i duschen.


Baby boom

Det känns som det är dags nu igen. Det kommer och går i perioder men ibland känns det verkligen som varenda människa man pratar med ha barn eller precis fått. Ja det är kul med kiddos iaf. Själv är jag INTE gravid så tyvärr Ellis ingen Egon än på ett tag fast du kanske kan få någon annan att ta över det namnet. Det är helt okej för mig asså.

Idag har jag ju som jag skrev igår jobbat hela dagen lång och sen direkt till produktvisning. Det var en lyckad visning alla var nöjda och glada. Vi skrev in Nina idag också som våra ABO som det kallas. Let me translate till er som inte fattar Amway Business Owner. Det verkade som hon hade en bekant som var intresserad också. Svårt att inte vara det kanske, jo kanske för dom som inte vill bli fria någon gång i sitt liv och som trivs med att gå till sitt jobb i tid och otid och som knappt har råd att vara sjuka.

Vi kommer nog att skriva in Camilla snart också. Min tjej ska inte gå miste om detta. Hon förtjänar allt bra och vi kommer att hjälpa henne och även Nina så mycket vi kan så att dom kan bli fria någon dag. Visst låter det helt jävla underbart att få vara fri. Tänk dig att slippa att behöva gå till ett jobb dag ut och dag in som du kanske inte ens trivs på. Visst finns det dom som trivs på sitt jobb men seriöst hur många idag jobbar med det dom verkligen vill jobba med, och även om du kanske trivs lite grann med ditt jobb finns det inte saker du hellre hade velat göra?

Jag vet att det är massor med folk som är enormt skeptiska till detta och som inte ens vill ge det en chans att komma och lyssna och få förklarat för sig vad det handlar om egentligen och vet ni vad ni slipper och ni får jätte gärna vara skeptiska. Jag har bjudit in några som inte ens kan ta en timma ur sitt liv att ens komma och lyssna men det är helt okej. För det är inte jag som kommer att stå där med hakan hängades vid knäna den dagen jag och Fredrik är fria. Det är inte jag som kommer att stå där och säga för mig själv "att jag inte hängde med när hon frågade mig"
Folk följer dom som lyckas så enkelt är det och jag vet att alla kommer så småningom. Tyvärr är folk bara för fega för att våga prova själva utan dom tänker "om dom börjar med detta så får vi se hur det går för dom"

Imorgon ska jag till Anna & Svante en sväng och lämna deras produkter som dom beställt, men först på möran blir det väl en sväng med Thessa runt Spikön. Sen ska vi till Thessas mamma så fort hon kommit hem och slänga upp lite produkter på bordet och tvinga henne att köpa allt! På söndag ska jag gå på bio med min brukare så där blev jag av med några timmar på måndag. Göttans!!

Förresten om det är någon som är intresserad av att göra hudanalys så säg bara till. Jag kan nog även ta mig hem till er och göra den om det är besvärligt att ta sig till mig. Är det utanför Thn så kostar det extra då får ni betala för mil. Annars kostar det 300:- 

Anna: Vi har sökt på Stavre. Nära och bra till Emmas skola sen trivs jag i det området. Jag håller verkligen tummarna för den lghen för den vore helt perfekt. Jag tror knappast att Akelius kan vara sämre än den jag bor hos nu :)
Merja: Vi kan ordna en visning med vad du vill. Smink, hudvård, städ, tvätt. Samla ihop ett gäng när det passar så kommer vi. Då får du en värdinne gåva som tack :)

Nu ska jag sööööva. Nä först ska jag kolla på Scrubs annars kan jag ju inte sova.

Klippning

Jag har klippt mig. Nu är det kort asså men vad fasen det växer ju ut. Fast jag trivs rätt bra med frissen ändå. Jag var hos en ny frisör hon va så underbar. Lätt att prata med och super bra lyssnade verkligen på vad man sa men kom ändå med tips. Amanda heter hon och jobbar med sina två systrar varav den ena är frisör och den andra fixar naglar. Salongen heter La Frizz. Hon tog sig verkligen tid att fixa med mitt hår. Gjorde en inbakad fläta i luggen blev jätte fint. Ni får kolla facebook om ni vill se bild.

På tal om facebook.... varför tar alla det så seriöst jag fattar verkligen inte. Det är ju för fasen bara en internet sida. Jag umgås fan inte med hälften jag har som vänner där men spelar roll det är ju bara kul att kunna ha kontakt om man vill. Sen är det ju kul och se vad folk sysslar med.

Imorgon ska jag jobba. Är allt gött när man får komma hemifrån lite. Idag har jag ju iofs inte varit hemma så mycket ändå för jag var tvungen att åka till Vbg och fixa med mina tidrapporter som var puts väck. Theresa följde med sedan tog vi oss en sväng med hundarna runt Spikön. Sen var  jag och pratade med Akelius om en lgh. Japp vi ska flytta, eller ja kanske. Jag vill ha en större lgh och här går det ju inte att bo med en hyresvärd som inte kan lyfta ett finger för att fixa något. Smällar man får ta när det är billig hyra kanske men då betalar jag hellre mer och bor i en lgh utan mögel och där kontaktuttagen sitter kvar i väggen och inte orsakar att stömmer går i hela lghen.

Iaf imorgon efter jobbet så ska vi ha produktvisning. Då är det städ, tvätt och hudvårdsprodukter som gäller. Det kommer att visas på Drottninggatan är det någon som är intresserad av att komma så hör av er.
Nu ska jag kasta mig i sängen med min man.


I'm back

for now....

Har inte haft någon större blogglust alls faktiskt. Jag kände att jag aldrig hade något vettigt att skriva om så det kunde lika gärna kvitta men nu kan jag inte hålla mig borta längre ha ha.

Idag blev jag väckt 5:45 av min sååå underbara man.
- gå upp och kör mig till jobbet!
Han fick nog nåt svar som eat shit and die.

Han har ju iaf fått tag på ett jobb och det är vi ju alla glada för. Problemet är bara att vi har bara en bil och Emma ska ju liksom fram och tillbaka till skolan så jag måste ju ha bilen hemma. Fast jag tror hans arbetskamrat hade nån jeffla pickup som han kunde köpa billigt. Det enda jag ville veta var bara är det stort lastutrymme. Jag måste ju ha en bra bil att lasta i när jag tar mina Ikea turer.

Åh Ikea! My lovely Ikea. Ska nog titta lite på hemsidan sen och se om jag hittar något kul.

Annars har det väl inte hänt så möe. Min dotter jobbar. Japp ni läste rätt! Hon försöker nu tjäna lite pengar vilket jag tycker är jätte redigt gjort av henne.  Ja mamma hjälper ju till lite men det stora lasset får hon dra själv.
Okej det kanske inte är så tungt, hon säljer ju jultidningar. Jag är iaf stolt över henne att hon vill göra detta.
Än så länge har hon tjänat 780:- Inte illa pinkat alls.

I Oktober ska jag och Fredrik åka till Tjeckien. Det blir en resa med Amway och vi längtar som fasen. Kommer att bli så bra.

Idag ska jag städa eller göra ett försök iaf. Sen kommer Merja en sväng och senare så jag ut och gå med Thessa.
Nu ska jag gå ut med vovvarna sedan ska jag kasta mig i soffan. Just det ja, vi har äntligen köpt en soffa. Kanske kan ta lite kort på hemmet och lägga ut sen om någon är intresserad. Har fått tillbaka mina Scrubs från Milla som lånat dom sååå länge. Så nu måste jag ju titta på alla igen. Det är ju där jag hämtar inspiration och jag får mitt hopp. Okej! Scrubs är mitt liv, min egna lilla bibel.Medans jag surfade runt på YouTube så hittade jag en fin bete med Mariah Carey med utan tvekan världens finaste man ever!!!! Han är min dreamboy. För en sån måste man ju bara ha. Så berätta nu vem är eran dreamboy?
Så nu hoppas jag alla är nöjda när jag har uppdaterat. Folk gnäller på att dom vet ju inte vad som händer i mitt så extremt spännande liv om jag inte bloggar. Så varsågoda! Nu kallar voffingarna.


RSS 2.0