Typisk London bild


London baby!!!

Nu är julstöket över, pjuh! Nä då så jobbigt har det inte varit. Jag har sluppit att trängas med massa människor för jag har handlat alla mina grejer på internet, det var bara några enstaka grejer till Emma som vi gick förbi när vi var i affären som vi passade på och köpte då.
På julafton var vi hemma hos morsan och käkade sen åkte vi till oss och öppnade julklapparna. Det var så smidigt så, slippa kånka runt på julklapparna.

Till Fredrik och Emma hade jag köpt en resa till London så i januari åker vi!! Ska bli gött att få komma bort lite.
5 dagar blir det, men till mig räcker det alldeles utmärkt. Jag får alltid sån hemlängtan haha.
Ska bli gött att få åka med både Emma och Fredrik. Ett år åkte jag och Fredrik till Bulgarien, ett annat år åkte jag och Emma till Spanien så nu ska vi äntligen få åka ihop.

Våran business rullar på...skrev in en så jäkla peppad Eleonor dagen innan julafton. Då har man fattat grejen!!

Imorgon firar jag och Fredrik 1 år som gifta...och sen var det nåt mer men det har jag nog glömt...

Sigge va här förut och lämnade Amanda dom ville leka girlsen. Fredrik blev trött på alla flyttlådor så han är och slänger dom nu. Mannen som aldrig kan sitta still. Förut skulle han gå ut och slänga soporna...kommer in en halvtimma senare och har skottat snö. Och låt mig tillägga, FRIVILLIGT!!! Helt normal, jag lovar.
Nä nu ska jag kolla färdigt på Harry Potter eller om jag ska plocka lite kanske. Nää Harry Potter får gå först.

Christmas Eve

Jag önskar er alla en riktigt god jul!!


4 dagar kvar

Julafton mina damer och herrar!! Det har väl knappast någon missat. Faktiskt så ser jag fram emot det. Jag trodde att jag hade nog med att komma i ordning i lghen men vi har rätt bra ordning nu så jag har t.o.m hämtat julpynt i huset och slängt upp lite tomtar. Okej det var faktiskt Emmas idé, det är hon som håller ordning i hushållet.

Annars så rullar livet på som vanligt. Vi jobbar och när vi kommit hem så jobbar vi lite till haha.
Jag vet inte hur många ggr jag skrivit det men jag älskar verkligen vårat företag. Det kan verkligen inte sägas för många ggr. Ni anar inte vilken kraft och självkänsla man får med att jobba med detta. Allt handlar ju inte bara om pengar, sen är ju naturligtvis vårat slutmål att bli ekonomiskt oberoende och FRIA!!!

Nu ska jag göra reklam för en blogg. Jag har en gammal gammal vän som börjat blogga. För det första så är han boy, yes he is!!! Sen så bloggar han absolut inte om mode, kläder, utseende och är ingen se mig hör mig människa. En helt vanlig Svensson bara. Han är djup, fast på ett kul och bra sätt.
Ni kan ju kika in och kolla vad ni tycker. I just love it! Lite annat än det vardagliga gnället och tjafset.

http://bee-one.bloggplatsen.se

Nu ska jag plocka i ordning lite här för vi ska strax ha möte här men först ska jag bara klämma i mig en baguette. Göttans!!!


Heeeeej

23 november!!! Asså 23 november!!! Jag har blivit super dålig på att blogga. Fy skäms! Fast vem bryr sig.
Vad har hänt sen sist. Jo vi har flyttat, har varit och shoppat på Ikea med Ellis, varit och tittat på Emmas dansuppträdande m.m...
Ska nog åka till Ikea snart igen för Emma ska få ett skrivbord i julklapp och det var slut sist.

Annars så trivs vi bra här. Har kommit någorlunda i ordning. Det blir inget julpynt i år, jag har nog med allt som det är ändå.
Businessen blomstrar!!! Det är väl största anledningen till varför jag bloggar så lite. Jag har inte tid eller lust helt enkelt. Bloggen har ju varit lite terapi för mig. Att få kasta ur mig en massa skit, visst kan man skriva att livet är bra och att jag mår toppen men seriöst hur kul är det för alla andra att läsa då.


Nu är det inte långt kvar till Julafton och idag har det ju snöat. Får väl se hur länge det får ligga kvar. Nu ska vi slå in lite julklappar.

Ha det gött people!

RSS 2.0