Nu är det dags för flytt..

Ja nu lämnar jag denna blogg och drar vidare.. människor som är glada, positiva och som älskar mig av heeeela sitt hjärta får den nya adressen...ja och ni andra då..

BYE BYE *vinkevink*

Raggen går... eller?

Jag glömde ju det bästa utav allt häromdagen. Låt mig citera "jag har gått ner 30 kg, och när går till Stålverket så flockas brudarna runt mig" Ni kan aldrig gissa vem som sa detta :) Att jag inte dog.. Först blev jag lite ställd, asså det låter ju som en replik i en kass film, men skrattade gjorde jag ju sen åt humoristen...

Måndag hela veckan

Idag är jag på möe bättre humör. Det är faktiskt gött att få komma till jobbet. Lämnade Emma på fritids idag, det är första dagen hon är där sedan skolan slutade. Hon var inte så pigg på det idag och kände sig nog lite obekväm, men hade ju tyvärr inget annat val. Det vore ju trevligt om Patric kunde erbjuda sig någon gång, men det händer väl knappast. Jag hade skickat med Merja garage nyckeln på nyckelknippan igår så jag kunde inte få bilen ur garaget. Så hon fick snällt komma i morse, stackarn. Nyvaken och så ringer jag och stressar henne. Nä nu ska vi gå ut på en promenad det blev ju jätte fint väder idag ändå fast det inte såg ut så i morse. Ha det gött alles!

Sketongen

har tjatat på mig om en egen blogg... så nu har hon det. Tror att det är bra för henne hon gillar ju att skriva sen får hon öva sig på stavningen.
Den kommer ej att länkas på någon blogg och bara vissa utvalda får adressen.

Lämna en kommentar ifall du vill ha adressen.

Om någon som är bra på bloggdesign har lust att offra en stund för att fixa hennes blogg så är ni most welcome.

Peace out!

Seg söndag

Idag  har jag verkligen inte gjort nåt vettigt alls. Det blev en lite powernap förut. Just nu väntar jag på Mikael som skulle komma och hjälpa mig byta däck. Palla sånt själv då..
Imorgon kör jag in bilen till verkstan. Hoppas att det är lätt fixat så det inte blir så himlans dyrt.

Emma kom hem för en stund sen. Kastade sig i badet medans hon uppdaterade mig om helgens bravader.
Sedan började hon fråga ut mig om när hon och Fredrik skulle åka till Liseberg... jaaa hur ska jag kunna veta det?? Han lovade ju detta i början på maj...

Nu svarade han och dom hade väl ett bra samtal, men nu lovade han igen att dom skulle åka antingen till Liseberg eller High Chaparall. Det var på tal om att åka någon gång i augusti så vi får väl se hur det blir med det.
Blås henne en gång till and I will kick your ass....

Med honom har jag inte samma tålamod som med Patric. Patric försöker iaf fast det blir inte alltid som han tänkt sig. Och ibland går annat före, men han är ändå hennes pappa så det blir ju svårt att be honom dra.
Fredrik kan få en chans till när det gäller Emma sen är han screwed forever.

Han sa även att han skulle åka förbi fritids imorgon och säga hej till henne. Vi får väl se hur detta slutar...

Nu ska jag fixa kvällsmat till henne så lägger vi väl oss sen om inte Mikael hör av sig snart.

Ha det gött alles!

Crap Crap Crap

I feel like crap... Vet inte vad det är med mig men något är i görningen..
Kanske för att Fredrik har träffat en ny, vem vet, fast jag vill ju inte leva med honom ändå så egentligen så skiter jag i vilket. Det är väl bara själva grejen att vara själv. Helt jävla alone!!!
Nu kommer ju snart Emma hem så man får lite sällskap, ska bli kul att få höra vad hon har hittat på.

Men det är verkligen pain att vara själv asså...
Fast jag vågade ju att lämna honom och besluta mig för att vara själv, och det är det ju inte alla som klarar av.
Alla har olika anledningar till varför dom stannar kvar i ett förhållande, och självklart förstår man det. Jaa, vissa anledningar. Vissa människor förstår jag inte alls. Det sitter människor och ska berätta för mig hur bra det var att jag lämnade honom, visst det var inte bra på långa vägar, men vågar du syna ditt eget?? Skulle inte tro det.... det gör nog för ont då. Men sånna är ju alla människor, lättare att berätta för andra vad dom ska göra än att lyda sina egna råd.

Ett råd kan jag ge er... startar förhållandet med problem så lär det inte bli bättre med vägen...

Men vem är jag att säga vem som ska göra slut med vem och vem som ska leva med vem. Nä jag låter människor leva som dom vill så länge inte jag eller Emma på något sätt blir drabbade.
En del är ju envetna och vill inte ge upp så cred till er, fast som sagt ibland kanske man inte vet sitt egna bästa.
Nä more power till dom som vågar göra något annat med sitt liv, säger jag!!

Idag har jag haft besök utav Merja..hon var här och tjötade lite och hämtade mina nycklar. Hon är så snäll, imorgon  åker hon ända från Vbg imorgon för att gå ut med mina hundar... de ni!
Ja ibland vet jag nog inte hur bra vänner jag har. <3
They suprice me over and over again..  men det känns ju faktiskt gött att veta att mina gamla vänner som man känt sedan Elvis var the king of rock n' roll fortfarande kan överraska mig. Visst känns det bra att man vet var man har dom, men ändå..

Nä nu ska jag lägga mig och läsa en bok.

Ha det gött alles!

Darling


Kicki

finally gave up, she dropped her fake smile, as a tear fell down her cheek, and whispered to herself...I can't do this anymore


Dags att gå vidare..

Så nu har Fredrik träffat en ny tjej. Tack och lov säger jag... men jag fick reda på det för att hon addade mig på fb... Vet inte ens vem människan är, men det är ju så med löjliga människor. Dom trodde väl att dom skulle få ha lite kul och jävlas lite. Frågan är om det ens är sant, han är ju så löjlig så det är inget som förvånar mig med honom.

Häromdagen fick jag reda på att han hånglade med en brud precis när vi blev tillsammans igen, innan vi gifte oss. Och han hade tydligen gjort mer än så med en när han var i Västerås på cruisingen... och sen kan han med att gnälla på mig vem jag träffar och inte.

Det är ju bara att lista alla saker han gjort och den dåliga sidan överväger den goda med tusentals saker.

It's time to move on... och det gör jag med glädje.

Ha det gött alles!

Äkta kärlek

Mitt liv varar bara ca 15 år.
Skild från dej betyder sorg för mej - tänk på det innan du skaffar mej!
Ge mej tid att föstå vad du begär av mej.
Gör mej tillitsfull, ty DU är hela mitt liv.

Bli inte arg på mej om jag inte genast förstår din vilja .. Spärra inte in mej som straff.
Du har ditt arbete , dina vänner och dina nöjen - Jag har bara dej.
Tala till mej , även om jag inte förstår dina ord, din stämma säger mej allt.
Vet du att jag aldrig glömmer vad man gör mot mej?
Om du slår mej, tänk då på att mina tänder med lätthet kan krossa din hand,
men jag använder inte min styrka mot dej.

Ge mej av din tid när jag blir gammal , även du blir gammal en dag.
Stanna med mej när jag har det svårt, allt blir lättare för mej om du är med mej hela vägen.
Håll min tass när jag slutligt somnar in.
Vi möts igen på Regnbågsbron.Hittade denna text på en blogg så jag snodde den, tyckte den var så fin.

Vänskap eller Kärlek?

Satt och skulle förklara mig igen om det jeffla tjötet om kalas och fylla men kände bara...ORKA!!!
Kan/Vill inte människor förstå hur jag känner det så är det ju inte mina problem, jag har ju redan förklarat hur jag känner det så det får vara.


Idag hade jag besök av en vän jag inte sett på typ minst ett halvår.. Kul att ses och få snacka lite skit.
Jag har kommit fram till att män är till för att vara pain in the ass...för att uttrycka det milt.... :)
Har du pojkvän/man och han är din drömprins...skriv gärna till mig då så jag vet att det kanske finns lite äkta kärlek där ute.

Det hade ju varit kul om det verkligen fanns en för alla där ute, men njaaa jag är nog väldigt tveksam till det. Jag tror att dom flesta nöjer sig med det näst bästa, eller kanske inte ens näst bästa utan någon att fördriva tiden med bara.

Undra hur det är tänkt att man ska leva livet då isåfall? Ska man bara vara vänner då eller ska man nöja sig med någon medelmåtta?

Visst är det härligt att vara nykär eller att ha någon att sova brevid på nätterna...fast helt ärligt så klarar jag mig bra med två hundar och en katt i sängen och även ibland en unge.
Fast den nykära känslan är nog svår att ersätta.

Nä nu ska jag gå och lägga mig framför tvn och somna till något dåligt program, förmodligen så hänger väl alla djuren med som bestämt ska sova med mig och självklart får dom det för i detta hushållet så skämmer vi bort djuren till max.

Ha det gött alles!

Är det sommarlov så är det

Ungen hinner inte mer än och komma hem så ska hon iväg igen. Hon blev hämtad förut i Vedum av Jennie med kids så nu är hon i Grästorp, men ska åka till kusten ikväll och kommer hem på söndag.
Hon vet hur man spenderar sommarlovet iaf, det vill jag ju lova.

Jag började städa förut...fixade badrummet men av någon konstig anledning så hamnade jag framför datorn och sen kollade jag på film. Jag kommer aldrig att bli färdig, det är en sak som är säker.
Nu måste jag snabba mig in i duschen för det kommer snart en kille som kanske ska ha mitt ena garage.

Ha det gött alles!

Fortsättning följer....

... dom ville gå med honom men det enda svaret jag fick var bara att det var dåligt väder och att Belle är konstig. Detta var bara för mycket för mig. Efter att han i alla år dissat Patric för att han inte tagit hand om Emma och han gör likadant sen och nu detta med hundarna. Jag kommer aldrig att förlåta honom och inte ens ödsla min tid med att försöka argumentera med honom. Jag blir galen på människor som är taskiga mot djur. Det finns alla sorter, dom som aldrig låter sin hund att gå ut, dom som slår hunden utan anledning t.ex för att hunden vägrar att skita eller för att personen i fråga känner sig tuff för att dom vet att ett djur sällan säger ifrån till sin husse eller matte, sen har vi dom som inte är hemma på flera timmar och straffar hunden för att den kissat inne med att stänga in den på dass. Det finns dom som ALDRIG åker till veterinären med sina djur ens. Det är bara bland människor jag umgås eller har umgåtts med. Folk är sjuka kan jag meddela. Men hädanefter tänker jag anmäla allting, om folk vägrar att lyssna. Kan du inte ta hand om ett djur så ska du inte ha något. Så många ggr som jag försökt att prata med folk men dom vägrar att lyssna. Från och med idag så gör jag alla djur till min business. Missköter du ett djur får du en chans av mig att skärpa till dig annars får du bekymmer. Märks det att jag är på krigsstigen idag? Haha Nä annars är livet bra och jag mår bra. Nu ska jag fortsätta jobba... Ha en bra dag alles!

Att vara eller inte vara... full

I helgen skulle jag på 25 års kalas. Vilket jag trodde var tjej middag, men när Eleonor berättar att det planeras att gå ut på kvällen så tappade jag bara sugen totalt. 90% av alla gånger tycker jag att det är pest och pina att umgås med fulla människor. Jag är så trött på alkohol så jag kan spy. Jag tror inte att människor fattar verkligen hur mycket jag hatar alkohol, droger och all annan skit som tillhör den kategorin. Det förstör liv, människor och förhållande. Fråga dig själv. Hade du gjort det du gjorde om du inte varit full? Jag kan bara svara för mig själv och jag kan säga att dom största misstagen i mitt liv gjordes när jag var full. Jag tycker att det är så tråkigt att man aldrig kan umgås utan alkohol. Okej om man tar ett par öl fast det slutar ju alltid med att folk är snör fulla. Jag dömer ingen, för mig får människor dricka hur mycket dom vill, men frågan är får jag vara mig själv? För mig så är det viktigare att inte dricka än att dricka så nu är ju min nästa fundering, ska jag behöver byta vänner eller kan människor ta mig som jag är? Jag är långt ifrån en perfekt människa men jag försöker åtminstone. Jag vill inte döma någon, och jag försöker acceptera människor som dom är. Alkohol är bara ett tidsfördriv inte en livsstil... eller? Nu till något annat. Fick reda på att Fredrik är polisanmäld p.g.a djurmisshandel. Gissa vems djur? Har ska tydligen ha sparkat på Belle för att hon ville gå över vägen. Då en tjej sa till honom och frågat vad han gjorde hade han bara svarat håll käften. Och han var jag gift med, det är ju pinsamt och inte bara det jag blir så jävla arg på mig själv som aldrig gjorde något. Jag minns dom gånger då varken Belle eller Baloo velat gå ut för att han skulle gå ut med dom. Den enda gången Baloo vägrar är när det regnar, men det stoppar inte Belle. Förutom när Fredrik skulle gå ut med dom och Belle hoppar upp i mitt knä och börjar att skaka. När jag sedan gick till dörren så kom dom. Och detta hände inte en gång. Jag frågade va fan han gjorde med hundarna eftersom ingen av

Måndag 5 juli

Redan juli? Asså fattar ni? Det är knappt 6 månader kvar till julafton. Tiden går så fort. Varför går den så fort? Jag är ju inte gammal... eller? Snart 31, ja om ett halvår då. Ja ja tiden får väl gå då, jag hänger på, det brukar jag ju göra. Svårt att göra något annat kanske. I lördags var vi ju på seminarium med Amway. Camilla var ju snäll och följde med, hon som egentligen skulle åka till Simon (hennes pojkvän) men hon ska åka dit på torsdag istället. Emma ska åka med henne hem så dom får lite egentid utan en mamma som tjatar så dom kan göra vad dom vill, ja nästan :) Igår rensade jag bland mina dvd skivor för jag hade så mycket skit så nu ska det läggas ut på Tradera. Behöver ju få in lite extra cash och då får man göra vad man kan. Nu ska jag och min brukare gå ut och gå en sväng.
Yes nu ringde försäkringskassan och jag får äntligen mig efterlängtade bostadsbidrag!! Underbart! Nu släppte en stor klump i magen.

Vedum tur och retur

Tog med mig doggarna och åkte till Milla igår. Satt på både buss och tåg för hennes skull.... jaaa vad gör man inte för sina vänner.
Fick släpat med mig henne hem också för imorgon är det seminarium med Amway, så hon skulle hänga med.
Och det tackar vi för! <3

Hundarna är så trötta nu både efter värmen och resan. Sen har ju Milla katter och det är ju skit kul....fast det tycker ju inte katterna.

Nu ska jag vara social med min älskade vän... Återkommer förmodligen när hon har åkt hem på måndag.

Ha en super fin helg alles!


RSS 2.0