I'm back

for now....

Har inte haft någon större blogglust alls faktiskt. Jag kände att jag aldrig hade något vettigt att skriva om så det kunde lika gärna kvitta men nu kan jag inte hålla mig borta längre ha ha.

Idag blev jag väckt 5:45 av min sååå underbara man.
- gå upp och kör mig till jobbet!
Han fick nog nåt svar som eat shit and die.

Han har ju iaf fått tag på ett jobb och det är vi ju alla glada för. Problemet är bara att vi har bara en bil och Emma ska ju liksom fram och tillbaka till skolan så jag måste ju ha bilen hemma. Fast jag tror hans arbetskamrat hade nån jeffla pickup som han kunde köpa billigt. Det enda jag ville veta var bara är det stort lastutrymme. Jag måste ju ha en bra bil att lasta i när jag tar mina Ikea turer.

Åh Ikea! My lovely Ikea. Ska nog titta lite på hemsidan sen och se om jag hittar något kul.

Annars har det väl inte hänt så möe. Min dotter jobbar. Japp ni läste rätt! Hon försöker nu tjäna lite pengar vilket jag tycker är jätte redigt gjort av henne.  Ja mamma hjälper ju till lite men det stora lasset får hon dra själv.
Okej det kanske inte är så tungt, hon säljer ju jultidningar. Jag är iaf stolt över henne att hon vill göra detta.
Än så länge har hon tjänat 780:- Inte illa pinkat alls.

I Oktober ska jag och Fredrik åka till Tjeckien. Det blir en resa med Amway och vi längtar som fasen. Kommer att bli så bra.

Idag ska jag städa eller göra ett försök iaf. Sen kommer Merja en sväng och senare så jag ut och gå med Thessa.
Nu ska jag gå ut med vovvarna sedan ska jag kasta mig i soffan. Just det ja, vi har äntligen köpt en soffa. Kanske kan ta lite kort på hemmet och lägga ut sen om någon är intresserad. Har fått tillbaka mina Scrubs från Milla som lånat dom sååå länge. Så nu måste jag ju titta på alla igen. Det är ju där jag hämtar inspiration och jag får mitt hopp. Okej! Scrubs är mitt liv, min egna lilla bibel.Medans jag surfade runt på YouTube så hittade jag en fin bete med Mariah Carey med utan tvekan världens finaste man ever!!!! Han är min dreamboy. För en sån måste man ju bara ha. Så berätta nu vem är eran dreamboy?
Så nu hoppas jag alla är nöjda när jag har uppdaterat. Folk gnäller på att dom vet ju inte vad som händer i mitt så extremt spännande liv om jag inte bloggar. Så varsågoda! Nu kallar voffingarna.


Kommentarer
Postat av: camilla

welcome back darling!!!!!!Love you

2009-09-08 @ 10:42:54
URL: http://roxii.blogg.se/
Postat av: Lina

Välkommen tillbaka :)

2009-09-08 @ 10:48:28
URL: http://likar.blogg.se/
Postat av: Merja

Äntligen tillbaka:)

2009-09-08 @ 15:06:28
Postat av: Mezzie

ooooohhhh stoooort kors i taket hörre ;-)

PÖSS

2009-09-08 @ 16:10:07
URL: http://mezzieg.blogg.se/
Postat av: Anna

Välkommen tillbaka! :D

2009-09-09 @ 15:21:23
URL: http://karenina84.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0