Tadaa

Vill å vill du veta, vill du veta vem jag är... *sjunger*

Trött och sleten är fröken...öhm frun idag.
Har jobbat sen stressa hem för att hämta gubben sen göra i ordning fisen. Åh hon var så fin i håret efter vi tagit ur flätorna.
Sen stressa till morsan för att skriva ut papper som jag ska ha till hudanalyserna imorn and of course så vill inte hennes dator öppna filerna normalt så allt såg bara ut som massa jibberisch och hade ingen tid att ladda ner några filer.

Sen in till stan och dit uppvisningen skulle vara. Där var en jääävla massa ungar men ingen från Emmas dans, sen till slut kom det två stycken. Alla var ju måttligt förvånade och efter mycket velande fick vi veta att uppvisningen var nästa veckan. Oj att jag inte gjorde vågen. Dom andra ungarna som var där hade köpt en blomma till fröken.
Det roliga med detta var att mamman till dessa ungar ringt inte bara en eller två gånger utan tre gånger för att vara säkert på att det verkligen var idag och att det var på samma ställe som vanligt. Japp, ingen ändring allt är som vanligt. Yes tack för den du.

Som tur var så fick Emma träffa min kusin och hennes dotter som kom från Norge så hon blev ju glad för det iaf.
Sen tog vi oss en tur på stan. Emma fick en klänning till skolavslutningen. Min lilla fis slutar ettan snart, det är inte klokt ju.

Emma åkte med hem till morsan för hon ville sova där och vi åkte hem till mormor och var lite sociala med invandrarna.
Sen satt jag och höll på att somna. Orkade inte ens hämta min dator som var färdig från sin "lagning" men som tur är så har jag ju faktiskt världens bästa man så han hämtade den åt mig.

Nu ska jag vara lite social med honom. Det ska bli intressant att få träffas IRL annars så sitter vi här och MSNar. Problemet med IRL är ju att jag inte kan blocka honom när jag vill...

Flätor

Nu har jag suttit en stund och gjort flätor i Emmas hår. Hon ska ju ha uppvisning på dansen imorn och ville ha lockigt hår så det var bara till att fläta. Luggen sket vi i för den blir inte så fin när den är lockig. Då får den nästan vara längre och än så länge har hon lite för kort hår för det.




Nu har jag iaf lagt henne så nu ska jag bara glo på tvn och vänta på att gubben kommer hem från sin cykeltur, den dåren.
Pratade med Jarmo förut så på söndag ska jag fylla i tatueringen på handen.
Funderar starkt på att göra en på andra handen också, men får väl se om jag kommer på något smart.
Jag och Fredrik har pratat länge om att göra likadana eller något som hör ihop men än så länge har vi inte kommit på något bra, är det någon som har tips så give it to me baby!

Miley Cyrus - The Climb

Alla som har barn och som har Disney Channel kan väl knappast ha missat Hannah Montana. Det kanske ni inte gjort även om ni varken har barn eller Disney.
Men iaf Miley Cyrus som hon heter egentligen är ju just nu min dotters stora favorit och där med så blir det ju att man själv får lyssna en del på henne. Så ett tips till er som inte redan har barn se till att hjärntvätta dom i tid med eran musik så blir det aldrig bråk om vem som ska lyssna på vad.

Okej...så tillbaka till tråden. På nåt sätt så lyckas jag väldigt ofta att tappa den (många som säger att jag har sånna utlägg så fort jag ska förklara nåt. See there I go again)

Jag har iaf fastnat för en låt med henne.



Känn ingen sorg för mig Göteborg

Så nu har jag varit hos Ania och hämtat min vän SAM. Så som sagt på fräda så blir det hudanalyser för hele slanta. För er som undrar vad SAM är så står det i förra blogginlägget.
På lördag är det Eagle träning med Amway och dom har tjatat på oss nu hur länge som helst att vi ska komma dit så nu lovade jag vi skulle komma. Det är så jävla kul och träffa alla gamla och nya och sen för att inte tala om all träning vi får. Alltid gött att få lite mer kött på bena sen hjälper det självförtroendet enormt mycket. Så nu ska jag försöka så mycket jag kan att gå på detta. Det har ju mest handlat om ekonomin det är därför vi gått dom senaste gångerna.

Nu sitter jag här ute i sola med datorn och har det allmänt nice. Belle springer runt och runt och runt. Grannar tror väl att hon har damp eller nåt. Baloo ligger under bordet med mig, Emma hoppar på studsmattan och grannen övar på ett pass vattengympa (utan vatten då förstås)
Fredrik har cyklat ut till Grästorp. Och det är ju inte bara att cykla raka vägen heller utan han måste ta omvägen om Vargön men i vilket fall så är han redig.
I förra veckan blev Emma lite dålig i skolan och dom fick inte tag på mig så Fredrik cyklade in till skolan och sen hade han tänkt att till morsan och vänta där tills jag slutade jobbet men den nyckeln hade jag med mig så han fick cykla in till stan till morsans jobb och vänta där.
Det är inte mycket han inte gör för Emma.

Nä fan nu ska jag sola...

Grönt!

Den här datorn måste seriöst ha flippat över! Det är fortfarande grönt på sidan. Det jag pratar om är texten "om mig" sen där det står hur många som är online.
Detta driver mig till vansinne snart. Jag har aldrig hatat grönt så mycket som jag gör just nu!! Blä vad detta stör mig.

Idag är jag ledig. Ska hämta Emma i skolan 12:20 sen ska jag åka till Gbg.
Ska ju hämta maskinen så jag kan göra hud analyser imorn.  Det ska bli sketa sköj!
Jag vet två personer jag kan lita på som kommer och det är Milla och Ellis, sen kommer mammsen och en av hennes vänner. Dom har gjort detta förut och ska göra om det nu. Jag säger skrew the rest, jag ska fan inte behöva tjata om det.
"Hur blir det" "Kommer du" No more. Har man bokat en tid så ser man bannemig till att passa den också. Va fan det är ju inga små ungar...fast ibland så blir man fundersam.
Är min tid mindre värd då eftersom folk anser att man bara kan skit i det?
Äh shit the same..jag kommer att ha kul med mina tjejer ändå.
Jag har lite saker planerat som vi ska göra så detta kommer att bli förbannat bra.

Om ni undrar över maskinen jag använder så heter den SAM - Skin Analyze Magnifier

Ett sofistikerat mobilt redskap som använder flourescerande svart ljus tillsammans med en förstorande spegel för att analysera huden.

S.A.M. gör att huden ser flourescerande ut, och får olika hudproblem eller förhållanden i huden att lysa i olika färger.

S.A.M. hjälper Dig tillsammans med din personliga hudvårdskonsult upptäcka oregelbundenheter, pigmentfläckar, ansamlingar, dålig blodcirkulation, uttorkning, solskador, mm. Även sådant som inte går att se med blotta öga ses tydligt under hudanalysen.

Nu ladies and gents ska frun i huset äta frukost!


Husmor eller riktig kvinna?

Husmorstips 1: 
Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut. 
Riktiga kvinnors tips 

Sug ut glassen genom botten på struten, förmodligen ligger du 
ändå på soffan och äter den. 

Husmorstips 2: 

För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen. 
Riktiga kvinnors tips 

Köp pulvermos, det håller ett år. 

Husmorstips 3: 

När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd, 
använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan. 
Riktiga kvinnors tips 

Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig. 

Husmorstips 4: 

Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick. 
Riktiga kvinnors tips: 

Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa 
efter mig Riktiga kvinnors motto Som jag lagar maten, så äter du den 
och så vill du ha den. 

Husmorstips 5: 

Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den 
håller sig färsk i flera veckor. 
Riktiga kvinnors tips: 

Selleri? Aldrig hört talas om. 

Husmorstips 6: 

Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig. 
Riktiga kvinnors tips 

På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg, 
alltså behövs det inte. 

Husmorstips 7: 

För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner. 
Riktiga kvinnors tips: 

Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande 
har huvudvärk, men vem bryr sig. 

Husmorstips 8: 

Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser. 
Riktiga kvinnors tips: 

Överblivet vin ??

Vad jag skrattade när jag läste denna. Hitta den inne hos Penny, ta er en kik in dit!

Mitt huvud plågar mig!

Så nu tänker jag spendera resten av kvällen i sängen. Är det någor folkers så ring.

Sen har jag fått höra att det bara är jag som ser grönt tydligen.
Kan ni se att det är grönt på sidan på bloggen???? Eller har en till dator flippat över nu??

Klant

Nu lyckades jag radera två kommentarer som jag fått. Kan man hitta dom nånstans? Jag är ju så jeffla kass på blogg så det finns inte.
Milla sen får du gå in och ändra färgen för nu står jag inte ut längre. Jag vill inte ha gjön!

På torsdag ska min dotter ha uppvisning med hennes dansgrupp. Och i samma veva som kommer min kusin och hennes dotter och hälsar på från Norge. Så det ska bli kul.
Alltid trevligt när dom kommer hit speciellt med tanke på att vi oftast åker dit och dom inte kommer hit.
Emma ringde och bjöd hennes pappa på uppvisningen och det blev han glad för så han skulle komma.

Idag har Fredrik varit med Eleonor, Anders och hennes brorsa Jimmy och hämtat möbler i Grästorp. Så nu har jag blivit av med en barnsäng med tillhörande skrivbord, våran gamla dubbelsäng och två garderober. Så nu är det bara resten kvar haha
Ska försöka att sälja så mycket som möjligt så behöver ni ha möbler kontakta mig jag har det mesta och lite till.

Nu ska jag fixa med disken...

Mer besökare till din blogg

Regga dig då här  http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=Hermansson

Jag har fått massor men besök därifrån,..fast sen är ju inte alla besöken så bra på att kommentera men det gör dom nog om dom tycker att du skriver om nåt som passar dom.

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar på datorn.

Jag älskar verkligen Scrubs

Dom är så underbara. Så jag måste bara ge er ett inlägg...eller två!





Grön???

Nu måste blogg.se ha flippat över för nu är texten i sidomenyn GRÖN!!!!! Ser det ut som jag vill ha den grön eller???

Här sitter jag och är så nöjd över min blogg för att den är så fin så loggar man in och ser detta...hur kul ä dä??

Åska i luften?

Jag har mått illa hela dan. Vette fasen vad det beror på, måste vara vädret. Huvudvärk fick jag ju förut så det måste ligga åska i luften. Har jobbat idag. Gött att få komma hemifrån en liten stund iaf.

Jag diskuterade lite med Fredrik igår om en utbildning. Jag är sugen på att utbilda mig till nåt men det kostar ju röva.
Kollade på en utbildning som hudterapeut som lockar men 100.000 är inget jag plockar fram ur bakfickan. Sen funderade jag på make up artist och sen vill jag även lära mig detta med naglar.
Vet inte vart jag ska börja?
Är det någon som har tips och råd så kom gärna med dom. Priser och hur länge utbildningarna varar är ju intressant att veta.

Nu ska jag käka middag.

Ny vecka, nya tag

Igår var det en nice dag iaf. Först hämtade vi Emma sen åkte vi till min mormor skulle hjälpa henne med räkningar och tvätten och sen bjöd hon oss på middag. Det var finemangers!

Sen åkte vi till Överby och köpte en Bratz docka till Bella och hon blev jätte glad för den. Till och med Lukas och Linus tyckte att den var cool. Sen fikade vi och tjötade skit. Sen hem till mormor igen för att hämta upp tvätten som hängde på tork och sen handla lite och sen äntligen hem. Alltid lika gött att komma hem.

Idag ska jag jobba fast inte förrän senare så jag kan bara päsa nästan hela dan. Göttans!

Nu ska jag betala hyra och räkningar shit va kul!

Slö

Jag har inte orkat att uppdatera bloggen speciellt mycket idag. Sen har jag iofs knappt varit hemma heller så det är ju förklaring.
Nu ska jag kasta mig i sängen med gubben och glo på tv.


I'll be back babies!

Barnkalas!

Vaknade här för en knapp timma sen. Även idag med huvudvärk, jag har kommit fram till att det beror på mina kuddar. Jag är lite udda va så har jag för lite kuddar så får jag huvudvärk och har jag för många får jag huvudvärk. Det rätta antalet är 2 och det har jag nu men så fort man lägger huvudet på så är dom plattare än en pannkaka så dom funkar som knappt en. Jag måste köpa nya snart för såhär kan man ju inte ha det varje morgon.

Idag ska vi tvätta sen blir det iväg till antingen Monica eller Patric och hämta Emma. Sen ska vi hem till mormor, jag ska hjälpa henne med räkningar sen ska hon bju oss på middag tror vi skulle få dillkött mmm så gött.
Sen blir det Överby för att köpa en födelsedagspresent till lilla Isabella som fyller 6 år och sen ska vi kalasa lite där.

Är det någon som vet om man kan byta fonts på blogg?
Denna är ju måttligt tråkig...

Nä fasen snabba på ett å två....frukosten väntar!

Home again

Jag vaknade ju som jag skrev tidigare halv 5 i morse och kunde inte somna om. Satte mig och kolla på tv sen jefflar somnade jag.
Vaknade och kollade klockan. Va fan?? Då var klockan 13. Jag frågade Fredrik varför han inte väckt mig men han tyckte att jag sov så gött.
Blev ju gött stressad eftersom jag skulle till Merja och fika idag. Men slängde i mig frukost och hoppade in i duschen sen mötte jag Merja och Joel på Överby. Där var Merjas gubbe Ove och hans bröder + några till och hade svensexa för en kille som skulle gifta sig med en av systrarna Adamsson (Oves syster)
Han gick runt med fångkläder och en skylt där det stod "sista dagen i frihet" sen hade han även en hink (som barna har i sandlådan) och samlade in pengar. Såg väldigt kul ut.

Sen åkte vi och hämtade Amanda och Rebecca som var på ridskolan och sen köpte vi fika och åkte hem till dom. Satt och tjötade skit sen skulle dom åka och bowla så jag åkte med. Vem som vann och vem som förlorade är inte viktigt nu utan huvudsaken är ju att man har kul. Eller hur!!!!!
Merja då när vi kom till bowlinghallen "jag har bakat en bona" haha
Han i kassan bara aaa okej... haha

Nu har jag mölat BenJerry glass...suveränt god! Så nu ska jag bara kasta mig i sängen och glo på tvn..

04:30

Då vaknade jag, pigg som en lärka! Så här sitter jag nu och kan inte sova. Ja menar hur kul ä dä?

Gubben och hundarna ligger och snarkar för fulla muggar så här sitter jag och Sune (katten) och glor på både tv och dator. Hur kommer det sig att när jag ska jobba och ska gå upp kl 7 så är jag trött som fasen men att vakna halv 5 går hur fint som helst. Skumt!
Jag antar iaf att det blir en tidig kväll för mig ikväll då om jag ska vara vaken hela dan.

Nä nu ska jag ställa mig och vika tvätt lika bra att passa på så det blir gjort.

God morgon alla som äntligen vaknat!

Varma mackor

Nu är vi hemma sen en stund. Åkte ju och jobbade förut och under tiden så handlade Fredrik åt mormor så det var alles klar, sen åkte vi förbi Patric och lämnade Emmas kläder och sen till Thessa med familj.
Satt där och tjötade och kollade på Talang 2009, rätt kul ibland faktiskt.
Sen åkte vi till affären och handlade lite det var som ett stort hål i våran kyl. När man öppnade och ropade hallå så ekade det tillbaka nästa dag jag öppnade.
Så nu har vi fått i oss lite varma mackor och kollar på Oceans Eleven. Mycket bra film och massor med grymma skådespelare så nu ska jag fortsätta och glo på den sen sööööva.

Tjihooo

Hahahah jag satt här och grejade med min blogg och kom på att jag skrivit VÄXTVÄRK det är ju inte mina plantor (växter) som hade värk.
Ibland står det still i mitt huvud och jag stavar som en halvblind dyslektiker. Det är inte alls pinsamt.
Seriöst hur fan stavas det???

Oj helvete vad klockan går. Måste duscha sen ska jag jobba.

Thank God It's Friday

Alltid lika underbart när den älskade fredagen kommer. Jag ska iofs jobba idag men det blir bara några timmar så det blir gött. Behöver inte hämta Emma för att hon ska ju till pappa Patric idag så han hämtar henne på fritids efter att han slutat.
Haha kom på nu att hon inte hade några kläder med sig. Ja här är vi trötta på morgonen så huvudet är inte alltid med. Får väl packa ner lite och svänga förbi med det i skolan sen.

Milla har hjälpt mig med the final touch på bloggen. Tack min lilla duva.
Vet att hon sitter med as segt internet just nu för att Telia har sänkt henne hastighet, igen. Så hon får ta mitt internet istället från Tele2 det krånglar typ aldrig. Jo så fort vi flyttade hit så började allt att krångla. Mottagning på både mobil och internet. Det är ju inte så att jag bor ute i urskogen direkt. Bor ju lite utanför Trollhättan men det är ju ändå ett samhälle här så man tycker ju att allt inte borde dö här, men det gör det.
Jää jää nu har jag 3 iaf och svinbra mottagning på mobilen och internetet funkar fint. Har nog även lite snabbare nu. Fast allt är ju relativt om man jämför med innan så är 7,2mBit som en bil med turbo.

Påminnelse!! Måste köpa hundmat idag!
Har man minne som en guldfisk så är det alltid bra med fusklappar...

Växtvärk

Nu sitter jag här med min  nya mobil och mitt nya internet. Ringer från hemligt nummer med mobilen och fattar inte hur man ändrar det har rotat igenom hela mobilen. Fast nånstans finns det säkert.
Sen är mitt nya internet segare än en snigel i uppförsbacke.
Har äntligen fått installerat msn på min dator igen efter varit utan i typ 2 veckor men nu kan jag inte logga in.
Och på toppen av allt detta har jag fått värk i benen. Känns som växtvärk, men seriöst kan en tjej....kvinna i snart 30 års åldern ha växtvärk? Inte så troligt va?
Skit samma, ont gör det iaf.

Nu går ögona snart i kors på mig.
Kanske ska gå och nana innan jag sliter mitt hår av mobiler och internet krångel...

Finally blev det en flytt!!!

Nu är ni varmt välkomna till min nya blogg. Jag har haft funderingar ett tag på att byta till blogg (hade blogspot innan) men så kan jag ingenting och då menar jag verkligen ingenting av designer och vad nu allt annat heter.
Men så hände detta underbara....jag har en underbar vän (Milla) som fick en så fin design av en mycket snäll tjej så hon frågade denna tjejen om hon inte kunde göra en design till mig med och ja detta kunde hon. Jag är grymt nöjd!!!
Hon har verkligen hittat mig i designen. Mycket bra jobb.
Jag vet att hon har det lite jobbigt just med med privata saker men tog sig ändå en stund över för att fixa en design till mig. Detta uppskattar jag enormt mycket. Jag tackar, bockar och bugar!

Så vem är denna underbara kvinna då???
Jo ingen mindre än Karin. Jag har följt hennes blogg ett litet tag och fått se att det är en mycket trevligt person.
Så gå nu in och läs hennes blogg och som sagt om hon inte uppdaterar så mycket nu så beror på på privata skäl men hon kommer nog tillbaka snart så fort orken och lusten finnes igen.


Tack åter igen Karin för detta. You are wonderful! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0