Fisk

Som tur va så fick ju Andreas fångat några fina fiskar men tyvärr hade jag ju glömt bort att det var torsdag idag så jag hade ju värmt en jävla Janssons frestelse i ugnen. Ni vet färdig i paket in i ugnen. Jag gillar ju det asså men det är ju hundra ggr goare när man gör det själv men nu när jag sitter här hemma i min ensamhet (tyck synd om mig) så blir det ju bara snabbt och lätt. Orka slava framför spisen i en timma då. Oooh no!
Så det var ju bara att gå ut med doggarna och åka dit så min dooleys blev det ju inte mycket med.
Han är en riktig höjdare i köket den där asså och jag älskar fisk så det är ju bara att passa på när man bjuder in sig själv sådär ju.

Tarzan och Marita va där och sen kom Hulken.
Sen tog dom sig ett par öl och kastade pil medans jag satt där och lyssna på deras diskussioner om vem som är sämst och vem som gjort si och så.
Sen var jag tvungen att åka hem och ge doggarna mat och gå ut med dom så då åkte dom med en bit sen släppte av dom på en fest.

Nu har dom käkat så nu ska vi gå ut och gå en sväng sen ska jag söööva för imorn är det jobbers igen.

Dooleys

Om man har städat hela dagen, fixat med disken, väntar på att maten ska bli färdig och bara har tvätten kvar är man inte skyldig sig själv en liten dooleys då?


Polismydigheten Västra Götaland

Utdrag från Skadegörelse
Brottet: Gm sprang upp på en vit Volvo och därifrån kastade han ett hårt föremål som krossade rutan i pb *** ***. Fordonet lämnade platsen varför vi ej pratat med föraren.

Skador.
Bilen ej närmare kontrollerad då den försvann från platsen. Men hö sidoruta uppenbart krossad.

Yes men nu är den bytt och hel. Men jag skickar räkningen till Trollhättans poliskår som är totalt okapabla till att göra sitt jobb. Gör vad ni ska eller håll er borta!

Tjööööt

Nu har jag haft besök av Merja. Vi har tjötat å tjötat å tjötat.
Alltid trevligt haha
Detta var nog första gången vi träffades helt själva utan ungar på ett år eller när fan var vi på Ikea egentigen?

Nu ska jag glo på Las Vegas. Är ju nu på säsong 5 som också tydligen var den sista om jag inte läste fel.
Så kvällsmat och inta ryggläge i sängen (som Ellis skulle ha sagt) blir det nu.

Och JAAAAA jag har rökat två cigg idag! Har ni problem med det eller????

Sent ska syndarn vakna

Idag har jag jobbat och sen hem för att städa. Städade Emmas rum och hallen, diskade och sen åkte jag till pizzerian och köpte sallad. Passade på att handla lite i affären medans jag ändå var där.
Så nu är det dags för syndaren att vakna.

Så nu ska jag gå ut och ta en cigg. Aaaaaaaaah!


Ikea

Var ju på Ikea i söndags med Emma, Thessa, Mikael och Oscar. Fick shoppat lite iaf.



väggvitrinskåp


2st turkosa lådor


dörrmatta

Så jag måste säga att jag var nöjd. Ja för den resan iaf.
Nu ska jag göra mig iordning så jag kommer iväg nån gång.

Music maestro

Nu är jag så jävla uttråkad så jag dööööööör!!!
Har trackat folk på msn, facebook och sms. Ja via datorn då för att jag inte kan RINGA ELLER SMSA NÅGON!!!!!
Pratat med Ellis, eller nä hon pratade jag lyssnade. Hon läste tidningen för mig också.
Sen har jag pratat med Andreas. Så nu har jag bokat in mig själv på en middag där på torsdag! Japp, fisk ska det bli.
Han ska ut och fiska så nu är det bäst för honom att han får en firre så jag får medda. Annars får han köpa.

Gaaaaaaah!!!

Jag är så uttråkad. Har t.o.m skrivit en låt. Japp!!! It's true!
Sist jag skrev en låt så var jag typ 17 och det var någon smäktande kärleksballad till något kötthövve. Den fick jag hjälp och fixa musik till så det blev fan en riktig jeffla låt. Skulle säkert sälja stort om jag släppte den. Ni vet att jag är nästa Britney va. Oooops, I did something wrong.

Denna låten skrev jag på 10 min så den är säkert för jeffla bra. INGET kärleksdravel iaf om ni nu tror det.

Fick inte skruvat isär dörren men jag slipper för jag får hjälp med det imörn.
Va fan kl är ju 22:05 jag kan ju för i helvete gå och lägga mig. Varför berättar ingen sånt för mig så slipper jag ju vara rastlös.

Orkante

Eller jo....kanske...
Får väl göra ett tappert försök att slänga in ett inlägg dårå. Har inte haft någon blogglust what so ever. Har väl en del att berätta men har ingen lust att skriva det här. FAKTISKT!

Har iaf jobbat idag. Emma va hos morsan för hon bara VÄGRADE fritids och efter jobbet körde jag hem henne till Patric och där ska hon vara en hel jävla satans vecka nu. Hur kul ä dä?
Kul för henne kanske. Stannade kvar hos honom en stund för jag kände inte alls för att åka hem nu när man va helt alone. Okej har mina djur men inte riktigt samma sak.

Kanske skulle städa? Eller laga mat?? Tyckte ju att Patric kunde laga mat åt mig men tydligen höll han inte med. Tvätta måste jag göra också. Guuuuud va boring. Nu kommer jag inte få ett sket gjort på hela vecka när man har all tid i världen på sig.

Väntar på att Andreas ska ringa men den mannen har ju alltid tusen saker för sig samtidigt och har ju inte många lediga stunder så jag lär väl få vänta.
Nä fan nu ska jag skruva isär bildörren!

Storhandlat

Yes box(ar). 3 st för att vara exakt. Så ursäkta mig om jag inte är så social.
Just nu kollar jag på säsong 3 av Ghost Whisperer.

See you when I see you...


B.T.W Kan varken ringa eller smsa IGEN! Så vill ni ha tag på mig så ring era snålrövar!

Harry Potter

Idag har jag, Emma, Merja, Amanda och Joel varit på Emaus Lantgård i Uddevalla. Det är ju inget jätte stort ställe med massor med djur men det kanske hörs på namnet lantgård.
Katter, kaniner, gris, höns och hästar fanns det iaf. Ungarna fick sig en ridtur och var enormt lyckliga.
Jag som försöker att få Emma att vilja börja med något annat än ridning gjorde det svårare än nånsin för mig idag.
Ja ja det är ju inte jag som ska syssla med det men det är ju faktiskt jag som ska betala, men självklart så är det ju hon som bestämmer i slutänden ändå. Tänker ju inte tvinga ungen att syssla med något hon inte vill.

Ja efter Uddevalla så åkte vi hem och Mandis följde med. Köpte med pizza för jag orkade bara inte laga mat idag. Sen åkte vi inte till stan och mötte Merja för att gå och kolla på bio. Vi såg Harry Potter. Asså jag gillar ju Harry Potter, tycker ju att det är suveräna filmer, men jag kände nu att dom änna tappat stinget. Vad tänkte dom som gjorde filmen? Okej det är efter en bok och så klart kan man inte ändra massa saker. Men det kändes änna som Harry Potter liksom been there done that..så han bara gled med. Visst var den lite små kul och ja okej det är ju inte en dålig film, men ska man jämföra med dom andra så har man ju ganska höga krav och denna uppfyllde dom inte.
Se den om ni vill men säg inte att jag inte varnade er... Nä såklart ska ni se den. Det är ju ändå Harry Potter vi talar om här. Det ska man inte missa.

Ja ja nu har jag nog mumlat färdigt om det. Idag åkte min man tillbaka till Norge och jobbet igen. Visst är det allt gött att få lite egentid men det är allt gött att ha honom hemma också, men nu är det bara 3 veckor kvar så kommer han hem igen för gott. Usch va hemskt det lät, för gott. Nä jag får nog kolla efter fler jobb i Norge tror jag.... haha

Ja imorgon är det ju jobb igen. Ingen ro ingen vila. Nä fan ska inte klaga jag har allt ett bra jobb.
Jobbar måndag, onsdag, fredag och till senast 16. Tack vare sommaren och alla semstrar så kunde jag ändra om lite i schemat. Får hoppas att jag inte behöver ändra det allt för mycket sen när skolor och jobb börjar igen för mina brukare.

Nu är det tyst här. Barna sover. Djuren sover. Ja dom som är inne då (med andra ord hundarna) kanske skulle jag lägga mig jag med. Är faktiskt trött fast än att jag la mig eller la mig rättare sagt somnade 17:30 igår vaknade 21:30 somnade 23:00 och sov till 7:30. Ja 12 timmars sömn kanske gör att man blir ännu tröttare, men gött var det iaf.

BMW! BMW! BMW!

Merja: Ser du fröknarna? (syftar på Emma & Amanda)
Jag: Nej. Dom har inte kommit än.. (pratar om EMD)

Tur man bara har en sak i huvudet.....


Nyhet!

Om man inte har något vettigt att säga så behöver man inte säga något alls...så därför bloggar jag inte.

Gräjs

Nu har vi alla vaknat till liv, eller ja för en stund sen. Fixat frukost har vi gjort och jag bara fortsätter att glo på greyan.
Trodde ju att det var en tråkig sjukhusserie som bara handlade om sjukdommar och massa läkarsnack men nu när man kommit in i det så är det ju mer förhållande och det sociala livet och mindre sjukhus.
Mycket bra serie.

Nä nu ska jag fortsätta och glo på sketen.

Busy bee

Det var väldans vad folk var upptagna...

Bäst att inte fråga om någon kan hjälpa en med något för man vill ju inte vara den som står i vägen för folks hektiska liv.
Kanske skulle sluta att hjälpa folk jag med....fast varför bli som alla andra.

Nä sluta be om hjälp ska jag göra. Det är nog lättast, då har iaf jag rent samvete för jag vet att jag gjort vad jag kan för andra...hur stor eller liten sak det än må vara. Fast som man säger det är ju dom små sakerna som räknas...

Greys Anatomy

Emma var ju hos farmor och farfar en sväng förut. Sen kom dom och mamma Harald. Dom hade köpt med en ny mopp till mig för jag har ju haft lite paus mellan mina avsnitt och städat lite. Den gamla dög att skura badrummet med sen var det bara tack och hej. Fick ju en paus när dom kom så vi drack lite kaffe och tjötade en stund.
Emma frågade mig nästan direkt när hon kom hem. När ska vi träna... gaaah! Hon är ju gaaaarn ongen.

Nu ska jag göra 5 min på magtränarrullarsaken sen blir det Greys igen.

Jo för att vara störande som alla andra suckers nu så ville jag bara tillägga att jag uppdaterat den privata, top secret bloggen. Och för att krydda eran nyfikenhet lite extra så kan jag ju berätta att jag har skrivit om otrohet....ett lååååååångt inlägg *smask*

Slappdag

Är hemma idag p.g.a olika anledningar.  Emma är hos farmor och farfar så jag får en slappdag. Inget träna. Jo jag har faktiskt tränat ändå men körde bara 5 min på magtränningsskiten. Ska köra några 5 minutare till sen. Hade tänkt att få gjort 30 min på hela dagen.
Milla hade ju med sig 3 säsonger av Greys Anatomy när hon var här så nu ska jag bara slappa och glo på det, ja och göra mina 5 minutare såklart.
Har träningsvärk i magen men va fan vill man va fin...

So long alla homofober hahaha

Jävla dumheter

Vad har jag skapat för monster??
Kan vi träna nu? När ska vi träna?
Oh my god!!

Okej så nu ska vi iaf träna. *suck*

Träning

Idag har vi (jag och emma) tränat. Fy i helvete va rediga vi är ibland asså. 35 minuters pass med en sån fär jeffla träningsvideo. Platt mage, stark rygg heter den. Det blir nog för jävla bra tror jag. Sen körde vi 5 min var på en sån där magträningssak. Vet ju inte ens vad skiten heter. Ni vet man står på knäna och rullar saken fram och tillbaka. Får väl se hur länge man pallar med detta då. Ja ja en gång är ju bättre än ingen.

Fixade mina nails idag. Hade köpt lösnaglar som jag satte på. Blev så fin så och ser ju hundra ggr fräschare ut än mina vanliga. Ska färga bryn och fransar men det vågar jag fan inte göra själv. Eller rättare sagt är det meningen att man ska kunna göra det själv? Hur fan ska jag kunna se om jag ska kladda skit på fransarna? Okej om man tar ett i taget men ändå. Nä inte en frans i taget, ett öga i taget. Trögrövar!
Emma får hjälpa mig. Hon hjälper mig med allt. Tur att jag har henne.

Morsan och mormor kikade förbi förut. Hade med sig en jeffla massa jordgubbar. Fick 3 lådor. Så nu ska det bli smoothies för hela slanten. Hur nyttiga/onyttiga är jordgubbar egentligen? Någon som har koll på det?

Nä nu ska jag vila kroppen. Så som jag utsatt den idag så måste den vara i chock och tro att sin sista stund var kommen...
Ville bara slänga in en snabb bloggning och meddela världen att idag, notera detta nu folkers...
Idag har vi ätit lasagne!

Middag???

Finns det någon i hela denna vida värld som vet vad vi har ätit för mit idag??
Nä jag misstänkte väl det.

Pratar just nu med min man på msn. Han har hemlängtan. Fast jag, Emma och Milla tänkte ju att vi skulle ta oss en tripp ditåt så vi kan få lite semester. Så vi får väl se vem som kommer till vem först.
Nu fick han reda på att vi skaffat en katt också det hade ju helt slipped my mind, eller inte.

Idag ska vi kolla på Hanna Montana - the movie. Emma har redan sett den men ville se den igen. Hon offrar sig för mammsen som bara måste sen den.

Jefflar TVÄTTEN!!!! Nu måste jag springa...

Lasagne

För 3:de dagen. Men fan va gött det är. Och alla har vi olika kryddor i så det smakar ju inte alltid samma.

Idag var vi ju då på vattenpalatset. Emma, Merja, Amanda och Joel badade men inte KickiLicki. Och som Milla var tvungen att påpeka så hade jag ju badkläder...men sen har jag dom däringa roliga dagarna i månaden  så jag kände inte för att slaska runt där då.
Så nu har jag delat med mig det till hela svenska folket också...bra Milla braa!! haha

För ovanlighetens skull så tvättar vi här. Alltid lite kul.Sen har jag varit och hämtat mina paket från Amway.
Vitaminer, ansiktscremer, anticellulitcreme, medel för folk som har mycket finnar, diskmedel, spray som skyddar för värmen typ i solen och när man plattar det, bilschampo och mycket mycket mer.
Shoppat som en liten blå hade jag gjort. Kul är det också.

Så nu ska jag hämta tvätten sen ska jag ta en spa kväll här. Guuuuud i himlen va gött det ska bli.

By the way...jag kan varken ringa eller smsa längre.

Emaus/Vattenpalatset

Vi skulle ju åka till Emaus med Merja och Amanda idag. Vi hade planerat detta jättelänge. Antingen så jobbade jag eller hon eller så var Emma hos Patric, men till slut så fick vi bokat en tid som passade alla och då spö regnar det.

Så nu ska vi ta oss en sväng till Vattenpalatset istället. Jag har inga bad clothes så jag kan inte bada men dom andra tre ska bada. Oj nu måste jag göra mig i ordning så vi kommer dit i tid.

Färsk potatis

Fasen va gött det var att göra i ugnen. Borstade bara av dom och hällde på lite olja och strödde över lite grovsalt. Göttans göttans! Sen gjorde jag ett försök på en ostsås den blev inte lika bra men dög allt till mig iaf Emma hoppade inte högt av den.

Milla ska förmodligen åka med oss och hälsa på Fredrik när vi åker dit. Ja om hon nu får någon som kan passa Wilma. Folk är ju som dom är och ställer ju inte upp allt för mycket, tyvärr vill dom gärna ha hjälp själv men det är ju så det är.
Vore ju kanske dumt att ställa upp på henne så hon kunde få en liten semester.

Nä om man skulle skriva av sig lite på den privata.

Privat

Ville bara säga att jag ska skriva ett inlägg i den privata nu. Självklart är det ju för att göra alla nyfikna och för att låtsas som att jag har ett liv...

Ellis

Nu är eliten samlad. Är nu hemma hos Ellis och har precis käkat lasagne (idag igen) gött som fäen va det.
Vi sitter och tjötar om privata bloggar. Nu ska jag och Milla skaffa privat blogg så vi kan kasta ur oss skit om allt och inget. Nä då tror inte det blir nåt med det jag har nog med att uppdatera bara denna ju.
Ska hem och göra färsk potatis i ugn sen. Tydligen as gött enligt ElliPelli.

Simon kommer och hämtar Mills om 40 min så vi får väl dra oss hemåt snart.

Så nu kan ni sitta där och längta tills mitt nästa inlägg. Jag vet allt hur mycket ni saknar mig.


Skåpbil

Fick nyss ett samtal.
- Hej mitt namn är bla bla och jag ringer från bla bla och vi ska spela in en film i Vänersborg och vi är ute efter en husbil. Har du en sån?
- Japp det har jag men den är på semester.
- Jaha är det en husbil
- Yes

Så då dög den inte längre bara för det.

Idag ska vi åka till Ellis. Hon fyllde ju år igår så vi ska ta en tur dit och sjunga lite för na.
Hoppas att hon bjur på något gött. *piiiiiiik*

Sitter nu och kolla på Ikeas hemsida. Jag måste ha någon vettig klädförvaring. Vi får ju fan inte plats med våra clothes här ju.

Nu ringde min chef och sa att jag kunde hämta biljetter till västkust motorshow. Det är väl för att Vänersborgs Arenan snart är klar och då bjur dom väl på första grejen dom har där.
Får väl se om det är någon av mina brukare som vill gå.

Nu är det dags för frukost iaf till mig dom andra har redan ätit.

Fem viktiga soltips

Hittade några viktiga soltips som jag gärna delar med mig av. Om du tror att du är säker för att du aldrig blir röd och bränner dig så tror du helt fel.


1. Sola inte under de starkaste soltimmarna utan solskydd och stek inte i hettan för många timmar i streck. Varje gång du bränner dig ökar nämligen risken för hudcancer. Välj istället att lägga dig på stranden under de svala soltimmarna med hög solskyddsfaktor.

2. Använd alltid ett rejält lager solkräm. Undvik sololja och välj istället en vattenresistent solkräm med hög faktor, speciellt i ansiktet. Och glöm inte att täcka huvudet med en sjal eller solhatt.

3. Undvik att pressa på stranden mellan 10 och 15. Och vill du prompt göra det så bör du varva skugga med sol.

4. Många tror att de är skyddade från solen under vattnet. Det är snarare tvärtom, vatten släpper igenom solens skadliga strålar, så även där - smörj in dig rikligt med solkräm.

5. Tro inte att du är säker i skuggan eller under ett parasoll. Ljus sand och vatten kan reflektera solens riskfulla strålar så tänk på att vara försiktig. Och har du små barn - utsätt dem aldrig för direkt solljus flera timmar i sträck.

Källa: http://beautybytanci.blogg.se

Satans jävla migrän

Har jag eller har haft. Har fortfarande ont i hövet men det är lite bättre nu. Har vilat och ätit så då blir det alltid bättre eller oftast. Får väl kanske skylla mig själv när jag slarvar med maten men ibland hinns det bara inte med, speciellt när man jobbar. Och har jag då inga pengar så blir det ännu svårare att få i sig åt.

Va med min ena brukare när hon klippte sig förut eller jag passade på att springa till min chef och fråga om mer jobb. Tyvärr var det mest boys dom sökte om jag inte kunde teckenspråk då, men i augusti så får jag förmodligen en till. Hon hade 6 timmar/veckan så det ser jag fram emot. Allt som kan trilla ner i plånkan är jag glad för.

Min nya katt heter inte Zeke som jag skrev. Innan hette han ju Puh så nu blev det Pus istället. Han lyssnade inte alls till Zeke så det var lika bra att ta något liknande. För er som inte vet vad Pus betyder så är det katt på norska.



och så Sune då



nu ska jag lägga mig och glo på tv och hoppas att jag kan somna igen.


So long suckers!

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/668972/you-cant-handle-the-truth?claim=twavz8krg7v">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tjejkväll

Igår hade vi sköj fast än att vi inte var så många. Eller va fan JAG hade kul iaf och det är ju det som räknas.
Vi käkade lite och jag som inte dricker då i vanliga fall gjorde ju inte det nu heller. Okej kanske kom det nya smeknamnet Slatten nånstans ifrån....

Senare på kvällen kom det några boys till våran tjejkväll. Jag kände att vi hade gjort vårat på tjejdejten och nu var det dags med lite manliga män...eller ja.. män är dom ju iaf.
Det hoppades studsmatta och kramades. Wonderful!!

Nu ska jag snart hämta Emma hos pappsen. Dom har ju sovit hos farmor och farfar hela helgen och badat i poolen så hon har haft det utmärkt. Fast hon vill ändå hem både i fredags och igår. Ja är jag så dum och säger att jag ska ha tjejkväll så tro fan att hon vill hem.

Ja nu ringde hon igen...bara 3:de gången idag.

Emma: När kommer duuuu???
Jag: När jag har piggnat till...
Emma: Men jag vill åka heeeeem!!!!

Stackars unge va synd det är om henne.

Nu har dom tjötat jätte länge om att Amanda ska sova här så nu skulle hon åka med hem.
Ja ja...jag får väl svepa en treo till och hämta tjötröven då.

Nordkroken again

Glömde ju skriva om gårdgen då det stora skedde. Kicki badade. Det var as gött i vattnet.
Vi satt där hela dan och typ 10 min innan vi åkte hem så tog jag mig några simtag.
Det var jag, Emma, Milla, Anna, Erik, Ellis, Isabella, Robin, Theresa, Mikael, Christoffer, Rikard och Oscar.
Sen satt även Lena och Ida med oss en stund och sen kom Theres och fick i Milla i vattnet.
Både jag och Milla har bränt sönder ryggen. Igår var det ju bara såååå synd om oss.
Men som man brukar säga vill man vara fin...

Nu ska jag kasta mig i sängen....

Fallerallera!

Har glömt att meddela min fanclub att Puh numera kallad Zeke är back for good som Take That skulle ha sagt.
Han kommer in på kvällen och äter sen går han ut igen är borta hela natten och hela dagen, men så länge han kommer och äter så är jag nöjd.
Milla är ju lite trögos dårå så hon går ju fortfarande runt och gastar Puh överallt.
Ja fan när man talar om trollen..... "PUH" "PUUUUH"

Imorgon är det tjejkväll. Det ska bli really nice. Ska supa alla babes under bordet sen ska jag sitta och skratta åt dom för att i mina grogg glas är det vatten inte spjiiiiit.

EmsiPemsi är hos Patric nu. Milla lämnade henne förut under tiden jag jobbade.
Har varit och kollat på ett hus idag också, i Vänersborg. Haha I know what you are thinking!!
Det var i miljonklassen och behövdes renoveras. Så vet faktiskt inte hur sugen jag är. Fredrik vet inte ens om att jag varit och kollat på det haha men i detta huset så är det jag som har byxorna.
Hade ju tänkt att hyra ut det då. Är inte sugen på att bo där själv direkt. Får fnula på den littebitte tror jag.

Idag har jag och Milla gjort hemmagjord pizza. Det var göttans.
Nu sitter vi här och har segar. Kanske skulle hitt på nåt!

Nu ska jag ta mig ett snack med kärringa. Ha det alla Kicki Lovers!

Nordkroken

Där var vi och badade förut, nä Emma badade inte vi badkrukor. Skulle ju sola men sola var i Karlstad.
Fick en pisse igår av Milla. Jag hade bestämt mig att jag inte skulle ha en men till slut övertalade hon mig. Det blev Puh. En pojke på 1 år. Tog kort på honom men är hos Maria och Ove nu så jag har inte kameran med mig. Det värsta var att i natt när Sune (min första katt) ville komma in så jag snubblade upp mitt i natten tar tag i Puh sen ska jag locka in Sune som är trögare än fan själv sen kommer både hundarna springandes och skrämmer skiten ur Puh så han klöser mig så jag släpper taget och så springer han ut. För jävla roligt.

Där sprang jag runt i nattlinne mitt i natten och ropade  "PUUUUUH". Hela dagen idag har vi letat och ropat på honom. Försökt att locka med mat, men inget funkar. Han är gone. Fast man vet ju aldrig vi kan ju få syn på honom igen. Ska skriva en lapp och sätta upp i affären så får vi se om någon får tag på honom.

Nu ska vi strax åka hem. Är seg som fasen. Skulle kunna somna här sittandes.



RSS 2.0