Eurovision song contest

Jag missade hela faderullan så nu vill jag höra, vad tyckte ni?
Jag hörde Lena, Tysklands birdag och vinnaren förut på radion och tänkte vad är detta för cool låt. Jag gillar den.

Vad tyckte ni om den? Vilken tyckte ni var bäst?


Städa städa städa

Idag blir det storstädning för hela slanten. Jag ska börja lite smått sen ska vi hem till mormor och äta middag. Idag får vi dillkött...mumma.
Igår hade vi trevlig. Vi var inne i stan kl 14 så det hade ju inte kommit så många men dom rullade in en efter en. Emelie kom dit med Denniz, sen kikade det Robin, Cecilia och Emilia förbi en sväng.
Vi hade det trevlig jag och Emelie. Denniz och Emma fick åka en sväng i en raggarbil med Emelies mamma, så dom var nöjda.
Nu måste jag sätta fart så jag blir färdig innan det är söndag igen.

Ha en fin mors dag alla mammor! <3


Cruising

Idag är det dags! Ut med vänner och barn och kika på bilar. Det ska bli skoj.
Tar nog med voffarna också så dom också får komma ut och titta på bilar haha

Igår fick jag min bibel också... Thanks Mandy! :)
Ska sätta mig imorgon och läsa lite hade jag tänkt. Kanske får mig en tankeställare och hittar my true calling...??

Nu måste jag snabba mig iväg innan alla dom bra platserna är tagna :)

Ha en super fin lördag alles!

T G I F

Igår var jag redig och tog ett vuxet beslut. Var tvungen att göra mig av med massa onödiga utgifter, allt som gick att bli av med iaf. Så jag var bland annat tvungen att stänga av mitt internet.
Det var så segt och dåligt ändå och Emma har ju på hennes dator så jag får låna den, men det är så tråkigt när man är van att ha det. Jag kommer nog så småningom att avsluta hennes också.

Var även tvungen att sätta stopp för WSPA då jag skänkte pengar till dom varje månad. Fast det är ju ganska puckat att skänka pengar när man knappt har något att leva av själv kanske. Fast djur är något jag prioriterar högt så det är väl därför jag fortsatt att skänka fast jag egentligen inte haft råd.

Jag står även för ett abonnemang som Fredrik har, men det kan jag väl se mig i stjärnorna efter att få pengar för.
Ja ja tråkigt beslut, men det blir väl förhoppningsvis bättre så småningom.

Annars så är livet underbart. Jag och Emma har det bra.
Idag var det final på Talang. ELA (Emma Linnéa Amanda) var jätte bra, men det fanns ju några som var bättre så vi får väl se hur det går. Jag tycker att dom var skit tuffa som vågade ställa sig och dansa framför alla ungar och lärare. Det var från förskoleklass upp till femte klass. Kommer nog att ladda upp ett klipp på youtube sen som jag lägger ut. Patric var också med och titta han var nog stolt över sin dotter tror jag.

Nu måste jag hämta Emma i skolan.
Uppdaterar kanske senare.

Ha en bra dag alles!


Klart som korvspad

att jag vann bowlingen. Eller inte... Det var nog en på miljonen tror jag. Men självklart måste jag ju gotta mig i det så jag var ju tvungen att påminna Måns om mina strikear. Jag bad att få det på papper, men av någon konstig anledning så hamnade det i soporna.

Jag tänkte att jag skulle ha en tävling på min blogg. Är det någon som har tips på vad jag kan lotta ut? Är det något speciellt ni läsare föredrar?
Jag funderade på en ansiktsbehandling, men det är ju svårt om någon läsare långt bort vinner.
Ja ni får komma med tips och råd.

Idag ska jag lägga mig tidigt för imorgon är det jobb och så är jag super trött. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok om att starta eget. Förresten den 3 juni ska jag till Göteborg på en starta eget kurs, om någon är intresserad av att följa med så säg till (det är gratis) Det blir en heldag 8-16 eller nåt sånt tror jag det var. Det kan ju vara ganska kul att få lite småtips man vet ju aldrig i framtiden om man har nytta av det. Jag kommer ju att ha det eftersom jag ska starta eget, men det kan ju även vara bra för andra också.

Sen undrar jag varför det kommer sig att Tobias är den som kommenterar mest? Ja att han är en trogen läsare det vet vi ju, men gick ni andra upp i rök eller? Jag trodde ni ville att jag skulle börja blogga igen??
Jag säger bara, Tobias du är min favorit nu.. You go...boy :)

Heja Heja!!

Jag vann tävlingen!!! Jag satt här och skulle kolla bloggar och höll tummarna.
Jag har ju äntligen fått upp intresset för att läsa böcker. Jag har aldrig gillat det förut, men nu kan nog bero att jag aldrig läste något som tilltalade mig men nu jefflar ska det läsas.

Idag ska jag iväg med Emma, Måns och hans son Adam och bowla. Det ska bli sköj. I lördags var vi och spelade minigolf, det var riktigt sköj. Emma som inte ens ville golfa vann ju. Sketonge!!
Adam hade varit med i klassbollen på dagen så stackarn var ju ganska sleten + att det var enormt varmt också.
Vi får väl se hur ungarna spöar oss idag.

Det är ju underbart väder idag ju. Ska ut och ta en långprommis med doggarna sen.

Ha en underbar dag alles!

Gud som haver Kicki kär

Jag behöver ha ny design på min blogg....någon som är bra på det? Jag kan ju inte ha kvar bilder från bröllopet ju när jag är skild för fasen. Nån ny uppiggande färg också hade varit super.

Jag har en fundering. Hur många av er som läser är troende?
Vad ni tror på skiter jag i om ni är kristna, muslimer eller what ever, men bara om ni följer någon religion eller så..

Jag har funderat vääääldigt mycket på detta och kommit fram till att Sverige är nog det enda landet i hela världen som är minst troende. Här skrattar man t.o.m åt folk som är det. "Vadå? Tror du på Gud??? hahahahah"
Men när man pratar med människor från andra länder så tycker dom att man är konstig när man inte är troende och aldrig går till kyrkan, eller ber.

Vad är rätt och vad är fel....ja säg det?
Varför är svenskar sånna?

Jag har det senaste åren träffat jätte mycket människor som är troende och det känns som dom lever ett helt annat liv. Dom känns mycket tryggare i sig själva. Dom har inte lika mycket bekymmer som alla andra, och har dom det så har dom lättare för att släppa det. Dom känns gladare och öppnare mot andra människor. Medans folk brukar fnysa åt människor och absolut inte vilja lära känna nån ny människa så välkomnar dom och öppnar sina armar och bara låter människor vara som dom är.

Detta är bara min syn på det hela nu. Har jag rätt eller fel det vette fasen.

Det är mycket Gud och tro i mitt huvud just nu...så kom igen nu hjälp mig lite på vägen. Eller vänder jag mig till fel?? Kanske skulle jag prata med Gud om detta??

Nu till något annat. Idag så tvättar jag, ja som vanligt ni vet mina tisdagar.
Har inte ringt på jobb än, jag drar mig för att jag är rädd för att få nej tror jag. Men tack Tobias för att du tror på en kvinna i sina bästa år.

Det regnar som bare den idag så vi håller oss nog inomhus hela dagen. Nu ner till tvätten igen.

Ha en bra dag alles!


 

Om ni inte redan visste det så kan jag ju meddela att Lasse Stefanz rocks!! :)


Tävling!

Jag hittade på någon vänster en blogg för ett tag sedan. En helt underbar tjej, hon bloggar om familjen, pojkvännen, djur ja livet helt enkelt fast det stora plus i kanten hon får är för att hon är väldigt troende och jag gillar verkligen henne. Hon står verkligen för vad hon tycker. I Sverige är det ju faktiskt lite tabu att vara troende.
Jag i vissa fall så är det ju t.o.m så illa att folk skrattar åt dom troende.
Men iaf...........

Nu är jag med i tävling på hennes blogg om en bibel. Gå in här och kika!!!

Nu hoppas vi att jag vinner!!!

Annars så är livet gött, riktigt gött. Jag har underbara vänner. Ni är verkligen guld värda <3
Jag hoppas ni vet vilka ni är....

Imorgon ska jag ringa på ett par jobb. Fick tips från en vän <3
Så håll tummarna, jag måste verkligen ha något mer.
Nu blir det film.

Minne guldfisk

Hallå elle???? Jag har helt glömt bort att jag börjat blogga igen... ja så kan det gå ibland.
Okej en vecka sedan jag bloggade vad har hänt??

Öhhhh...

Haha ja int mö... Jag har jobbat as usual..igår var det en heldag med städ, tvätt och sortering. Jag gnäller alltid för att jag inte har några skor, jag ska nog sluta med det nu tror jag. Hela hallen var full med mina och Emmas skor. Hon som växer fick ju lägga undan några skor som vi ska ge bort + lite kläder.
Och mitt uppe i sorteringen så säger ungen
- Mamma, jag vill ha en lillasyster....
- Du har en lillasyster, fortsätt städa nu...

Jag ska "låna" kompisar ungar lite mer tror jag, för varenda gång dom kommer så får Emma spelet för att dom bara stökar i hennes rum. När Caroline var här med sina ungar (3 år & 5 år har jag för mig att dom är) så fick hon nog och låste dörren till hennes rum. Hon är rolig min dotter..

Imorgon ska jag jobba igen och på fredag så ska jag hämta mormor i Norge. Nu har hon varit där i nästa 2 veckor så nu vill jag ha hem min mormor igen <3

Uppdaterade mig lite på bloglovin nu. Vissa bloggar är så tråkiga så man kan dö. Varför uppdatera en blogg med endast 2 rader??? Det måste ju vara för att det ska se bra ut att man uppdaterar ofta då. Hellre då att man skriver lite mer och uppdaterar sällan...eller?? Am I wrong???

Idag ska jag åka till Måns. Bästa Måns! Han är så snäll den killen asså.
Sedan måste jag städa färdigt. ORKA!!!!

Nu ska jag kolla arbetsförmedlingen och se om man kanske kunde hitta nåt jobb nånstans i Sverige.

Ha en underbar onsdag alles!


Nu kom posten!

Ni vet höjdpunkten på dagen. Kommer det någon räkningen så slänger jag bara in den i grannens brevlåda, sån skit vill vi inte ha.
Idag har jag varit och hämtat ett paket. Två böcker om att starta eget, med allt man behöver veta så nu ska här läsas. Var även och hälsade på en gammal vän som jag skrev igår. Det var verkligen kul att ses, vi har som sagt inte träffats på 8 år men ändå var kemin nästan som det var igår. Det är härligt med sånna människor.

Jag har fått klagomål så nu måste jag fråga. Verkar jag arg i bloggen??

För asså va fan jävla idioter som ska hålla på och bete sig och klaga då!!! Asså vilka tror dom att dom är eller?? hähä

Jag ska nog börja med lite mer "haha" och smilisar kanske för jag tror inte alla hänger med när jag är ironisk och sen är det ju tråkigt att läsa en blogg som verkar arg. Fast om jag ska tala om att det är ironi så är det ju inte roligt längre, eller hur?

Jag behöver ett skrivbord! Jag efterlyser nu om någon kanske vill bli av med sitt.

Nä nu måste jag läsa lite är så spänd på böckerna...

Nu har jag gästbloggat!!

http://halsosammareliv.blogg.se/?tmp=11211539

Heeeey soul sister

Ja nu börjar jag ju och komma in i det här blogglivet igen, och visst är det sköj fast jag skulle behöva göra något vettigt istället som att städa men va fasen tror inte dammråttorna rymmer.

Har som sagt tvättat hela dagen, och nu har jag precis badat Baloo. Det är sååå synd om honom, ni skulle höra honom. Ska nog bannemig spela in honom nästa gång så får ni höra som han ylar.
Han har badat regelbundet sen har var valp så det är mycket underligt att han inte vant sig än, men det är väl bara så att han helt enkelt inte gillar det bara.
Har fått stränga order från veterinären att bada honom minst 1 gång/vecka p.g.a att han har allergi. Hundar som däremot är helt friska ska inte bada så ofta alls, men det känner man väl på pälsen när den är fet och äcklig.

Emma leker med två kompisar nu, dom ville inte vara ute längre det var väl för kallt.
När dom har gått så ska vi götta oss med Ben&Jerry glass... det är fine kvällsmat det.

Nu ska jag fixa fejan och lägga mig i badet.

Ha en trevlig kväll alles och glöm nu inte kommentera när ni ändå är här och snokar runt...



Nu tjejer har jag fått till det!!

Se hit! Se hit! Du luktar skit!!

Undra varför jag aldrig kan vara seriös??? Ja det får vi fundera på till någon annan gång.
Iallafall...jag har fått tag på en riktigt utbildad make-up artist, så nu tjejer ni som vill lära er och sminka er så är det dags. Detta är förmodligen bara en gångs erbjudande så passa på nu. Samla ihop alla vänner och bekanta så ordnar vi en kväll.

Jag måste veta hur många som kommer för att kunna bestämma pris med henne. Anmälan är bindande!
Det kommer att kosta en liten summa vet inte exakt nu men återkommer med det så fort som.
Betalningen sker innan och ni får inte tillbaka pengarna om ni inte kan komma sen för jag gör ju upp ett pris med henne beroende på hur många det kommer.

Det blir förmodligen i Trollhättan, ska hitta en bra lokal med bra ljus, vet ni någon så meddela mig.

Tisdag = tvättdag

Idag är det ja ni ser ju rubriken själva..

Pratade med en jätte gammal vän förut på telen som jag inte pratat med på 8 år. Asså tiden går så sanslöst fort. Vi ska träffas imorgon och uppdatera varandra om allt och bara tjöta skit. Vi hittade varann på facebook, vart annars liksom??

Idag ska jag bara slöa med tvätten och kanske en ansiktsmask, det är så gött man känner sig så fräsch efteråt.
Kanske en hel spadag med allt vad det innebär.

Nä nu till tvätten...


Hungrig som en

Varg??? Heter det väl??

Väntar på att korvjävlarna ska bli klara. Jag slängde in dom i ugnen, stekpannan låg ju i disken jag ska väl inte behöva laga mat OCH diska???? Nån måtta får det ju vara på dumheterna.

Idag har jag jobbat och så var jag ju så smart så jag slog två flugar i en smäll. Jag gjorde en produktvisning på jobbet. Man får försöka att dra in alla små kronor man kan få tag på.
Fick hem mitt paket idag också, jag klantade till det så det har typ tagit 2 veckor för det att komma (det ska ta typ 3 dagar). Jag missade att betala, sen skäller jag för att dom slarvat bort mitt paket.. ja det gäller att ha huvudet på skaft.

Va hos Milla i helgen och hälsade på. Det var så längesen vi sågs, hon har ju inte tid med mig längre. Opererar sig och håller på. Hon tänkte nog att hon skulle bli snygg, jag menar lycka te liksom.
Nej min älskade Milla är ju redan fin. Hon hade en jätte mysig lgh. Kändes inte så pluttig för att vara en etta.

Japp singelkväll en dårå. Visst låter det sköj. Fast det är som du skriver Thessa man ska akta sig för vad man skriver ifall folk läser mellan raderna. För egentligen så är singelkväll kodord för jag och BARA massor med boys, boys, boys!!!! Eller så kanske der betyder jag och Thessa på blinddate???? Eller så kanske det betyder att jag och Thessa har fått ihop det???? Eller kan det vara så att det betyder vad det står??

Imorgon ska jag tvätta heeela långa dagen. Sen ska jag nog kanske hälsa på lilla Måns. En jätte gammal vän sen urminnes tider. Ni vet när dinosarna trampade på jorden.

Oj mina körvar...Nu ska jag äta.

En paus på 4 månader!

Welcome back läsare! Did you miss me?????? :)

Det har hänt massor här så jag vet inte vart jag ska börja någonstans.
Kan ju börja och berätta att jag är numera singel. Vi har skilt oss, men jag deppar inte ihop för det. Mitt liv har blivit mycket till det bättre istället.
Har märkt att killar, pojkar eller vad man nu ska kalla dom för män är det ju inte, bra spelar när dom har förhållande för så fort det tar slut så försvinner allt dom sagt.
Jag kan dra ett exempel. Förhållande: Jag gillar inte att hänga på krogen. Singel: Nu har jag inte varit ute på två dagar så nu måste jag till krogen igen.
Kan ju komma med tusen till men vad leder det till.

Innan jag glömmer...jag ska ha en singel kväll hemma. ALLA är välkomna boys and girls, så länge du är singel!!!
Jag meddelar när det blir men ni kan ju lämna en kommentar så jag får se intresset.

Detta är första gången i mitt liv då jag verkligen är helt trygg i mig själv och i min tillvaro som den är. Det här var det bästa beslutet jag tagit på länge. Jag ångrar verkligen ingenting. Om det finns någon där ute (och det vet jag att det finns) som tror att jag träffat någon annan så kan jag säga direkt att det har jag ej. Jag är inte det minsta intresserad av att ha med några boys att göra överhuvudtaget, ja så länge det inte är en vän då.

Och ni då som sitter där och ska tycka och tänka...se över erat eget förhållande innan ni ens ägnar en tanke åt mitt. Det finns så många som hänger ihop med sin partner enbart för att det är bekvämt, det finns även massor som är otrogna så innan ni ens tänker den där tanken ni just tänkte, se till dig själv först.

Nu måste jag söööva för imorn ska jag jobba, men var inte ledsna jag återkommer ju snart igen för nu är jag back for good!!!

RSS 2.0