Google

Vem är du/ni som googlar min blogg minst 1 gång varje dag???
Vore kul att veta..

Ny vecka

Igen...det var helsike va tiden går fort. Detta året har rullat på som ingenting.
Snart lucia, sen julafton och sen fyller man ju år.
Nu hittade jag min internet dosa...ska kolla om man kan ha en peng på kortet.
Oj va jag är rik.
Jag antar att det blir kalas när man fyller men vi får väl se. Blir det ett fylleslag så stryper jag någon. Jag är så trött på fyllon så det finns inte. Kan folk bete sig och bara ha kul när dom dricker så är det okej men blää jag fattar inte hur folk orkar asså. 

Imorgon ska jag åka till Maria en sväng efter att jag lämnat Emma i skolan. 
Nu är det 8 dagar kvar!! Wonderful!

Nu ska jag fixa middag.  

Familjen Esblom

Nu är vi hos Anna. Emma & Nadine leker med Erik och vi har precis käkat pizza och nu väntar vi på 2 filmer som vi ska se sen. Det blir 2012 och Twilight - New Moon.
Idag har jag fanimej varit som bakis. Var ju på tjejkväll hos Theresa igår vilket var skit sköj men som vanligt så drack jag ju inte. Ser inget nöje i det längre, men idag har jag haft huvudvärk och varit seg som satan och haft cravings på en slabbig pizza med andra ord bakis. Och detta är inte första gången jag blir sån här heller. Helt sjukt ju, så nu kan jag tydligen inte ens vara med på fest längre.
Nu är filmerna klara färdiga så nu är det bara att passera gå.

Flytt om 9 dagar!!!

FUL

FUL FUL FUL! FÖRTRÄFFLIGT FUL!

Detta fick jag höra idag, på fullaste allvar!

Visst är det underbart att ha vänner som säger som det är...


Jag vill flytta!

Jag håller på att döööö här! Kan man dö om man inte får flytta för jag gör nog det snart. Resten av världen dör i svininfluensan, Kicki dör av icke flytt.
Nu är det grejer överallt och naturligtvis har jag ju varit lite för redig med packningen så ska man ha något så får man rota i lådor.

Hade tänkt att jag skulle ha tjejkväll när vi flyttat, men får väl se när det hinns med nu är det ju så mycket annat men jul och min BIRTHDAY!! Yeeeeh!
Sen är ju folk som dom är, som vanligt när man ska anordna något, så det är väl kanske ingen idé att försöka ens.
Men hade ju varit kul, käka lite mat, sjunga singstar, spela buzz, göra lite tjejgrejer ansiktsmask och sånt.

Får se hur jag ska göra med katterna nu i flytten. Känns taskigt att göra dom till innekatter, speciellt Sune som då varit ute i alla år jag haft honom, men kan inte komma på något annat när man bor på 3:de våningen. Jag skaffade ju faktiskt inte djur för att ge bort dom efter ett tag, men man får ju tänka lite på dom också. Pratade med morsan förut och hon frågade en på jobbet om dom ville ha Pus, då får han ju vara ute iaf.
Det känns så konstigt för jag brukar alltid ordna så att mina djur och min dotter har det bra sen kommer jag. Har hela tiden valt boende efter mina djur och Emma, men nu kände jag att vi måste ha ett "riktigt" boende kosta vad det kosta vill men vi måste bo som normala människor med 2 sovrum och 1 vardagsrum.
Sen så hatar jag kattlådor. Kattsanden är dyr och det är ett jeffla jobb och hålla på med den hela tiden sen för att inte tala om stanken. Bara tanken på den för mig att bli galen.

Nä nu får jag släppa det en stund måste ju göra någon nytta. Kanske diska lite.

Pick Pack

Idag är det bara packa som står på schemat. Skulle egentligen åka till Maria men va fasen kan ju inte lämna hemmet såhär.
Fredrik är nu på arbetsförmedlingen vet inte vad han skulle dit och göra dom kommer bara med så enormt löjliga förslag.
Oj nu messa Maria så nu kommer hon. Måste fixa kaffe. Bloggar kanske mer senare.

Amway Business Owner

Idag har jag varit hemma hos Thessa. Vi tjötade skit som vi alltid gör, ja va fasen vi är ju kvinns. Kollade hennes "nya" lgh. Det har blivit så fint hemma hos henne nu. Tjejigt om inte annat, lila högt och lågt, rosa askfat, inget små plock som ligger och dräller, sängar bäddade, diskat. Jaaa pedant vill jag kalla henne. Gick och rättade till gardinerna för katterna satte sig i fönstret haha hon är för rolig. Fast jag gillar pedanta människor, tro det eller ej men jag är faktiskt en själv. Nä jag var kanske var. Fast trivs man inte där man bor så skiter man i om det är dammråttor eller disken inte är diskad eller det ligger tvätt högt och lågt.
När vi flyttar så ska det bli ändring på detta.

Hyresvärden kom imorse och kollade på the mögel apartment. Han sa inte så mycket kan jag tillägga. Trodde tydligen att han kunde få mig att stanna för han sket i att ta med sig papprena så han skulle komma kl 15.
Klockan gick och Kicki somnade.....klockan blev 19 då skickade jag ett mess och frågade om vi inte skulle fixa med papprena. Vid 20 tiden kom han.
Ordning och reda på honom. Ingen som vill flytta hit? Lägenhet bortskänkes. Hyra billig. Jätte bra hyresvärd. Bra tvätt möjligheter och en toppen lägenhet.

Innan jag kom hem var jag hos Robin & Cecilia. Så nu har vi iaf skrivit in dom så alla är nöjda och glada.Det är smarta människor det där. Robin jobbar ju redan som säljare så detta blir nog piece of cake för honom. Kan man sälja dammsugare för nästan 40 papp så kan man sälja tvättmedel haha
Cecilia är duktig på att prata så det kommer inte vara några problem för dom att komma någon vart. Känns gött att ha dom med i teamet för det är människor som har livet vett bakom pannbenet och som man kan tänka sig att jobba ihop med. Männsikor som har en längtan och en vilja. Underbart


Nu ska jag tjöta med Marija på msn medans jag sneglar på Scrubs på tv (Milla och Fredrik tvingade mig att packa ner min Scrubs filmer, elaka människor)

Body Series - bodylotion

Idag har jag jobbat och när jag var på jobbet fick jag ett sms från Camilla, Amandas mamma. Då undrar hon vad jag smörjt in Amanda med för hon var jätte fin och mjuk på huden. Då Amanda lider av exem och dom kämpat med detta i flera år och köpt den ena svin dyra salvan efter den andra så smörjer jag in henne EN gång och hon märker direkt skillnad.

Fattar ni att vi har bra produkter eller????

Jag blev så glad asså. Tänk vad vi hjälper folk egentligen.
Och när våra produkter är bättre än det man köper på apoteket så så borde det ju egentligen kosta 100kr för typ 10 ml men icke!

Jag ringde Akelius förut och vi får lghen. Nästa vecka skriver vi kontraktet och 1 december flyttar vi in. Det kommer att bli så gött att få ett sovrum.

Nu ska jag fixa nåt att äta.

Nu är det dags för skryt



ARTISTRY - I denna hårt konkurrensutsatta kvalitetskategori är det endast ARTISTRYvarumärket
och tre andra framstående varumärken som har en ledarposition som
världens bäst säljande varumärken inom ansiktsvård och makeup.
*** De övriga är Clinique™†, Lancôme™† och Estée Lauder™†.



NUTRILITE - Världens ledande varumärke inom vitaminer, mineraler och kosttillskott.**




* NUTRIWAY är varumärket för vitamin-, mineral- och kosttillskott i Skandinavien.

** Baserat på försäljningen 2006 som dokumenterats i undersökningar genomförda av Euromonitor International.

***Källa: Baserat på en undersökning av den globala detaljförsäljningen 2005 genomförd av Euromonitor.
† ESTÉE LAUDER (Estée Lauder, Inc., New York, New York), CLINIQUE (Clinique Laboratories, Inc., New York, New York), LANCÔME (Lancôme Parfums Et Beaute & CIE, Paris, France).

Euromonitor har inget som helst att göra med Amway eller något annat företag.
Som ni ser på årtalen så var detta 2005/2006 och vi blir knappast sämre med åren. Amway fortsätter bara att bli bättre och bättre på allt dom gör.



Det finns några i min omgivning som använder ARTISTRY hudvårdssystem och jag ångrar så att jag inte tog några före och efter bilder. Ni kan inte tänka er skillnaden på deras hud, dom har fått fräschare hy, blivit av med finnar och plitor, och fått en helt ny lyster i ansiktet.

Right girls?

Om folk bara kunde förstå att alla inte vill lura dom. Detta är ett företag med moral, som hjälper folk. Ni anar inte vilka höjder man kan nå med detta.
För varje dag som går så blir jag bara mer och mer glad och nöjd över valet vi gjort i våra liv.


Besök

Igår var en hektiskt dag och för att göra det hela lite värre så gick jag med yrsel och illamående hela jävla dagen. Kul, eller inte. Och alla standard kommentarer man får är "du är gravid" ja of course man kan ju inte må illa annars.

Vi var ju och kollade på lägenhet igår. Super fin och mysig. Det är en vindsvåning så det är ju sne tak och lite annorlunda jätte mys. Den tar vi sa polisen! Nu hoppas jag bara att vår kära hyresvärd vi har nu låter oss slippa 3 månaders uppsägningstid med tanke på att det är mögel högt och lågt, sen är det massa mer krångel men orka lista allt.
Jag har redan börjat packa haha har inte skrivit på några papper eller sagt att vi ska ha den men jag packar ändå.

Igår kom Milla hit hon ville ha lite sällskap så Fredrik var så snäll och åkte och hämtade henne. Jag låg i sängen bara och mådde allmänt pyton. Idag är jag bättre tack och lov. Ett litet tag så var min tanke SVININFLUENSA ja som alla andra som är hypokondriker.

Nu ska jag fortsätta och packa.

Hugs & kisses dudes and dudettes!

Good morning all you loved ones

It's a greaaaat day! eller inte.

Hur kul är det att vakna när man drömt mardrömmar vad som känns som hela natten. Det sista jag gjorde igår var att läsa på http://www.ukrainakids.se/
Jag läste om en av dom som hjälpte till och hans historia och hur han fastande för ett av barnen och sen var det kört. Här satt jag mitt i natten och stor grina. När jag läste om Ukraina och hur det ser ut där så tänkte jag "vilken planet är detta på" man tror inte att det är sant.
Om ni går in på hemsidan kommer ni att få se en liten kille, max 5 år, sitta och sniffa lim för att stilla sin hunger.
Så detta har jag drömt om hela natten.

Ni som läst min blogg tidigare vet att något som jag kämpar för är alla dessa stackars djur som får lida så http://www.wspa.se/ 
Det är ju snart jul. Ha lite medkänsla. Skänk en peng till något i år. Jag säger inte att du måste välja något av det jag skrev men någonting. Så dåligt med pengar har inte en enda människa här i Sverige.

Ni kan skita i att kommentera och låtsas som att ni inte har läst detta för att slippa att känna er träffade, men jag hoppas att jag har bättre läsare än så.

Japp idag är jag mindre snäll men det är for a good cause.

Amway! Amway! Amway!

Till er som skrattar åt oss. Till er som inte fattar vad vi håller på med. Till er som tror att det bara är skit vi säljer, eller att det är någon konstig sekt vi blandat in oss i. Till er som tror att man inte kan tjäna pengar på detta. READ!

ABOer (Amway Business Owner) kommer från alla olika delar i livet. Några letar bara efter en liten extrainkomst, medan andra söker efter en större inkomst. 

Amways sälj- och marknadsföringsplan baseras på 50 års framgång. Sedan 1959 har Amway betalat ut mer än 30 miljarder USD i bonusar – mer än något annat företag inom direktförsäljningsbranschen! Och detta inkluderar inte ens återförsäljningsvinsten för produkterna ABOerna säljer! Vi har också fler personer som startat upp sin egen verksamhet än någon annan i vår bransch.


Men vet ni vad. I couldn't care less. Jag bryr mig inte om ni fattar eller inte. Fattar man inte så gör man ju bara inte jag ville bara dela med mig av lite info endast för att jag är så stolt för att få vara en del av detta. Läste precis detta på hemsidan och där fanns även med lite siffror på hur mycket man kan tjäna, men jag ska bespara er det tror inte ni vill veta.

Jag och Fredrik fick syn på en jätte snygg Audi som gled in på torget i Trollhättan förut idag. Då drömde vi. En sån ska vi ha och på den ska det stå "Team Hermansson" och naturligtvis "Amway"
 
Someday I'll be a DIAMOND!


Underbara 67 år

Idag har vi varit hos mormor för hon fyllde år. Hon hade besök från Norge. Min älskade släkt <3 alltid lika kul när dom kommer hit. Käkade smörgåstårta *mumma*
Annars är livet på topp som vanligt. Inget stör mig, fattar ni ingenting!!! Jag vet att vissa är här och snokar runt på bloggen men orka bry sig. Det är ju inte så att jag inte vill ha läsare men vissa kunde man klara sig utan men men... Sen att folk snackar skit och håller på vet ni vad INGET rår på mig just nu.


Jag älskar alla just nu... hahaha man kan ju tro att jag är påtänd så som jag snöar i det blå.
Nä men sanningen är att jag orkar inte tycka illa om någon, eller gå och störa mig på folk...nu ska jag dra en klycha.. LIFE IS TO DAMN SHORT!!
Jag känner att jag har viktigare och framför allt vettigare saker för mig att göra med mitt liv. Jag tänker komma någonstans i mitt liv. Jag tänker lyckas med saker och jag vill inte känna när jag tänker tillbaka varför gjorde jag si och inte så eller varför var jag så arg för det där, det är ju bara löjligt.
Fattar ni vad jag menar???

För att komma någonstans i livet så kan man inte störa sig på vad hela världen gör eller inte gör, GÖR NÅGOT ÅT DET SJÄLV ISTÄLLET!!!
You reap what you sow. Så enkelt är det!

Nu ska jag bädda ner min underbara dotter som är det finaste som finns på denna jord.

Jag älskar...

allt just nu. Allt är bara toppen, det är så bra så jag inte ens haft lust att blogga.
Jag älskar min man han är ju bara bäst. Asså ni kan ju försöka att skryta om era gubbar men min man vinner första priset med hästlängder. Säg någon annan man som skulle åka köpa räkor till er sent på kvällen och inte nog med det ställa sig och skala dom åt er, trots att han inte tål det själv.
Jag älskar min dotter som är världens bästa. Hon är snäll, hjälpsam och väl uppfostrad. Hon skulle aldrig få för sig att svära eller vara elak eller otrevlig mot någon annan människa. Hon är 8 år och beter sig hundra ggr bättre än vissa vuxna.
Sen älskar jag mina vänner. Ni vet vilka ni är. Ni som står när andra faller. Ni som finns kvar i vått och torrt. Fast man inte pratar varje dag så vet jag att när det väl gäller så finns ni där.

Ni är mitt allt <3

RSS 2.0