Klart som korvspad

att jag vann bowlingen. Eller inte... Det var nog en på miljonen tror jag. Men självklart måste jag ju gotta mig i det så jag var ju tvungen att påminna Måns om mina strikear. Jag bad att få det på papper, men av någon konstig anledning så hamnade det i soporna.

Jag tänkte att jag skulle ha en tävling på min blogg. Är det någon som har tips på vad jag kan lotta ut? Är det något speciellt ni läsare föredrar?
Jag funderade på en ansiktsbehandling, men det är ju svårt om någon läsare långt bort vinner.
Ja ni får komma med tips och råd.

Idag ska jag lägga mig tidigt för imorgon är det jobb och så är jag super trött. Nu ska jag lägga mig och läsa en bok om att starta eget. Förresten den 3 juni ska jag till Göteborg på en starta eget kurs, om någon är intresserad av att följa med så säg till (det är gratis) Det blir en heldag 8-16 eller nåt sånt tror jag det var. Det kan ju vara ganska kul att få lite småtips man vet ju aldrig i framtiden om man har nytta av det. Jag kommer ju att ha det eftersom jag ska starta eget, men det kan ju även vara bra för andra också.

Sen undrar jag varför det kommer sig att Tobias är den som kommenterar mest? Ja att han är en trogen läsare det vet vi ju, men gick ni andra upp i rök eller? Jag trodde ni ville att jag skulle börja blogga igen??
Jag säger bara, Tobias du är min favorit nu.. You go...boy :)

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Är jag kändis nu när du nämnt mig på din blogg?.

2010-05-26 @ 19:28:22
Postat av: Kicki

Tobias: Japp, kändis och min favorit... :)

2010-05-26 @ 20:19:04
URL: http://youcanthandlethetruth.blogg.se/
Postat av: camilla

vill ju vara anonym ditt pycko. då kan ja ju inte kommentera när jag sitter här i min ensamhet och snokar haha ;) love you

2010-05-26 @ 23:01:09
URL: http://roxii.blogg.se/
Postat av: Merja

Jag e här o läser så klart:) Glömmer bara att kommentera...hehe... fy mig.

2010-05-27 @ 21:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0