Underbara 67 år

Idag har vi varit hos mormor för hon fyllde år. Hon hade besök från Norge. Min älskade släkt <3 alltid lika kul när dom kommer hit. Käkade smörgåstårta *mumma*
Annars är livet på topp som vanligt. Inget stör mig, fattar ni ingenting!!! Jag vet att vissa är här och snokar runt på bloggen men orka bry sig. Det är ju inte så att jag inte vill ha läsare men vissa kunde man klara sig utan men men... Sen att folk snackar skit och håller på vet ni vad INGET rår på mig just nu.


Jag älskar alla just nu... hahaha man kan ju tro att jag är påtänd så som jag snöar i det blå.
Nä men sanningen är att jag orkar inte tycka illa om någon, eller gå och störa mig på folk...nu ska jag dra en klycha.. LIFE IS TO DAMN SHORT!!
Jag känner att jag har viktigare och framför allt vettigare saker för mig att göra med mitt liv. Jag tänker komma någonstans i mitt liv. Jag tänker lyckas med saker och jag vill inte känna när jag tänker tillbaka varför gjorde jag si och inte så eller varför var jag så arg för det där, det är ju bara löjligt.
Fattar ni vad jag menar???

För att komma någonstans i livet så kan man inte störa sig på vad hela världen gör eller inte gör, GÖR NÅGOT ÅT DET SJÄLV ISTÄLLET!!!
You reap what you sow. Så enkelt är det!

Nu ska jag bädda ner min underbara dotter som är det finaste som finns på denna jord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0