Om Mig

Jag är en tjej på 30 år som bloggar om allt vad livet innebär.
Detta är ingen mode blogg. Visst kan det komma nåt tips eller råd om smink eller hårvård men om ni tror att ni ska få se "dagens outfit" så har ni kommit väldigt fel.
Det som jag kommer att skriva om mest är min familj och våra djur även nära & kära.
Inredning är något som också står högt på listan. Sedan har alltid gillat tatueringar men det har tagit mig många åt innan den första kom och den gjorde jag för knappt ett år sedan, det blev min dotters namn. Sen har jag en till på höger hand och tror inte att en tredje är så långt borta. Piercingar har jag haft i både navel och näsa men kände för några år sen att jag inte passade i detta längre.

Jag har en dotter (Emma) på 8 år. Jag jobbar som ledsagare i Vänersborg och trivs bra med det, men känner att jag vill utbilda mig till något. Har funderingar på make up artist eller hud terapuet eller kanske nagelteknolog, fast som med allt annat så är det pengar som styr.
Har alltid velat ha något eget, vet att vägen dit är lång men är helt beredd på att satsa och kämpa för detta.

Jobbar även för ett företag som heter Amway, vilket är ett stort företag som finns över hela världen. Vi har massor med världsledande produkter som naturligtvis är suveräna men inte nog med det så har detta hjälpt mig mycket med min självkänsla mycket mer än jag någonsin kunnat tro. Jag har fått certifikat för att göra hudanalyser vilket är enormt kul.

Jag älskar bilar speciellt då Amazoner. Just nu äger jag en men den är i renoveringsstadiet just nu så den kommer nog inte ut på ett bra tag. Köpte en förra sommaren men tyvärr blev den stulen. Är allt sugen på att köpa en till men pengarna räcker inte riktigt till. Vill ju helst ha en 4 dörrars då och det finns det inte så många kvar av längre, eller så vill bara inte folk sälja dom.

That's me i ett nötskal!

RSS 2.0